Önkéntes Nyugdíjpénztár

Internetbank Befektetés

Miért érdemes Önnek a Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztárat választani?

Mert a hozamok tekintetében már hosszú távon is bizonyított

A nyugdíjcélú megtakarítások esetében a hosszú távon keletkező hozam az egyik legfontosabb sikertényező.

Mert kedvező, kiszámítható költségekkel működik

A Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár hatékony működéssel és a Pénztártagok érdekeinek szem előtt tartásával biztosítja a mindenkori költségek kedvező szinten tartását.

Mert eldöntheti, milyen módon fektessük be pénzét

A Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztárban a Magyarországon elsők között kidolgozott Választható Portfóliós Rendszer segítségével választási lehetőséget kínálunk a különböző eszközarányokat tartalmazó befektetési csomagok között.

A BEBIZTOSÍTÓ PORTFÓLIÓ egy alacsony kockázatú befektetési portfólió, amely döntően állampapírokat, kisebb részben egyéb alacsony kockázatú befektetéseket tartalmaz. Azon ügyfeleknek ajánlható, akik erősen kockázatelutasító magatartásúak, vagy a megtakarításuk felvételéig hátralévő idő csak néhány évet tesz ki.

Az AKTÍV PORTFÓLIÓ egy magasabb kockázatú befektetési portfólió, ahol az állampapírok és alacsony kockázatú befektetések még mindig dominánsak, de emellett jelentős súllyal szerepelnek hazai és külföldi részvénybefektetések is a portfólióban. Ezt a portfóliót azon ügyfeleknek ajánljuk, akik a magasabb várható hozamért cserébe hajlandóak magasabb kockázatot vállalni, illetve azon ügyfeleknek, akiknek a megtakarításuk felvételéig hátralévő idő a tíz évet meghaladja.

Mert háttere biztonságot jelent

A Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár maximális figyelmet fordít a megbízható működésre, amely a nyugdíjpénztári szférában hosszú távon kiemelkedően fontos szempont. Ezért Ön biztonságban érezheti megtakarított pénzét.

Mert gyors és kényelmes ügyintézést biztosít

A Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyfélszolgálati kapcsolattartását a Budapest Bank országos fiókhálózata látja el, amely lehetővé teszi, hogy Ön lakóhelyéhez közel, gyorsan és kényelmesen tudja intézni a pénztártagsággal kapcsolatos ügyeit. Telefonon a Budapest Telebank 06-40/477-777-es kék számán kaphat tájékoztatást, kérjük válassza a 2.1.4.3 menüpontot.

Mert nyugdíjpénztári tagként adókedvezményt is igénybe vehet

Jelentős adótámogatás igénybevételére is lehetősége nyílik, amennyiben Ön is úgy dönt, hogy ezen hosszú távú megtakarítási formákat választja, és ezzel gondoskodik idős koráról. Budapest Önkéntes nyugdíjpénztári tagként a Pénztárba egyéni tagdíjbefizetésként, vagy támogatói adomány formájában befizetett összeg után jár az adótámogatás: az ilyen módon megtakarított összeg 20%-ának megfelelő jóváírást, de maximum 150.000 Ft-ot, az önkéntes nyugdíjpénztári számlájára utalja az Adóhatóság az Ön rendelkezése szerint.

A Budapest önkéntes nyugdíjpénztár szolgáltatói

Professzionális szolgáltató szervezeteket alkalmazunk annak érdekében, hogy Pénztártagjaink megtakarításainak nyilvántartása és befektetése mindenkor szakértő kezekben legyen.