Budapest Bank

Internetbank Befektetés

Budapest Bank-csoport

A Budapest Bank és leányvállalatai

A Budapest Banknál elérhető szolgáltatások egy részét a bank a tulajdonában lévő leányvállalatokon keresztül nyújtja. Ezek a vállalkozások a bankcsoport részét képezik és speciális tevékenységüket független gazdálkodó egységként végzik.

Budapest Alapkezelő

A Budapest Alapkezelő 1992-ben jött létre. Főként befektetési alapok szervezésével, menedzselésével, nyugdíj- és egészségpénztári vagyonkezeléssel foglalkozik. Alapjai között egyaránt megtalálhatók a hagyományos pénzpiaci, kötvény-, részvényalapok csakúgy, mint az utóbbi időben egyre népszerűbb garantált alapok.

Budapest Autófinanszírozási Zrt.

Az 1997-ben alakult Budapest Autófinanszírozási Zrt. a hazai piac jelentős szereplőjeként országszerte több száz partnerkereskedésén keresztül kínálja autófinanszírozási konstrukcióinak széles választékát mind a lakosság, mind a vállalatok számára.

Budapest Lízing Zrt.

Az 1992-ben alakult Budapest Lízing Zrt. mára az ország egyik vezető eszközlízing cége. Fő tevékenysége a Budapest Eszközfinanszírozó Kft.-vel együtt állóeszközök, elsősorban termelési eszközök lízingje.

Budapest Flotta Zrt.

A bank 1997-ben alapította a Budapest Flotta Zrt.-t (korábbi nevén Budapest Autópark-kezelő Rt.), mely mára a piac harmadik legjelentősebb szereplőjévé nőtte ki magát. A vállalat szolgáltatásai között szerepel a járműflották operatív és pénzügyi lízingje, valamint flottamenedzsment szolgáltatások nyújtása a kis- és középvállalatok számára.