Budapest Bank

Internetbank Befektetés

Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2016. 06 28. 11:54
4 millió forint támogatás a „Budapest Bank az oktatásért és a magyar pénzügyi kultúráért” Alapítványtól
2016. június 24. – A „Budapest Bank az oktatásért és a magyar pénzügyi kultúráért” Alapítvány legutóbbi pályázatának tegnapi eredményhirdetésén a kuratórium 7 civil szervezetet, továbbá 3 felsőfokú oktatási intézményt részesített 4 millió forint vissza nem térítendő támogatásban. A nyertes pályázók az elnyert összeget a pénzügyi ismeretek és tudatosság fejlesztése jegyében többek közt nemzetközi ifjúsági pénzügyi konferencia, középiskolai versenyek, illetve szakmai tábor szervezésére fordítják.

2016. 06 22. 09:54
10 év – mintegy 750 minőségi munkahely
A Budapest Bank követendő példát teremtett békéscsabai Bankműveleti Központja létrehozásával

Békéscsaba, 2016. június 21. – Egy évtizede jött létre a Budapest Bank Békéscsabai Bankműveleti Központja, amely ma már a pénzintézet és leányvállalatai operációs feladatainak mintegy 80 százalékát látja el. A 2006-ban 30 fővel indult központ napjainkban csaknem 750 alkalmazottjával Békéscsaba egyik legnagyobb foglalkoztatója, amely méretét, hatékonyságát, banki tudásközpont jellegét, valamint az itt biztosított munkakörülményeket tekintve egyedülálló operációs komplexum az országban.

2016. 06 17. 11:02
Többen nyaralnak, és többeket vonz a Balaton idén nyáron
A magyar háztartások a tavalyihoz hasonlóan idén is közel 150.000 forintot terveznek nyaralásra fordítani, de többen maradnak itthon, és utaznak majd a Balatonhoz, mint az előző évben – derül ki a Budapest Bank megbízásából készült reprezentatív kutatásból . A nyaralás mellett a magyarok kétharmada a labdarúgó Európa-bajnokságot és a nyári olimpiát is követni fogja. 7 százalékuk azt is tervezi, hogy ebből az alkalomból új televíziót vagy más műszaki cikket is vásárol, minden negyedik vásárláshoz pedig hitelt is igénybe vesznek.

2016. 05 26. 15:31
Csúcson a megtakarítani tudók száma
Tovább nőtt a megtakarítani tudók aránya 2013 óta az internetező lakosság körében: míg két évvel ezelőtt a megkérdezettek mindössze egyharmada tudott félretenni, mára ez az arány már 55% – derült ki a Budapest Alapkezelő kutatásából.1 A befektetési eszközök használatában azonban még nincs elegendő gyakorlata a lakosságnak: a pénzüket még mindig legtöbben lekötés nélkül a folyószámlán, illetve készpénzben tartják. Az előző évekhez képest nőtt azok száma, akik befektetési jellegű megtakarítással rendelkeznek, de ők is inkább az alacsony hozamú, biztonságosabb eszközöket részesítik előnyben, míg a befektetési alapok népszerűsége tavaly óta változatlan. A Budapest Alapkezelő az idei első negyedévben tovább növelte piaci részesedését, kezelt vagyona pedig 521 milliárd forintról 526 milliárd forintra nőtt az év eleje óta.

2016. 05 04. 13:34
A Budapest Banknál már a legkisebb agrárcégek számára is elérhető a területalapú támogatások előfinanszírozása
Immár a kisvállalkozások számára is elérhető az egységes területalapú támogatások, valamint a Zöldítés támogatás előfinanszírozása a Budapest Banknál. A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál igényelhető agrártámogatásokat megelőlegező kölcsönt a gazdák tetszőlegesen fordíthatják fejlesztésre, korszerűsítésre, valamint átmeneti likviditási problémáik áthidalására.

Korábbi sajtóközlemények

15 millió forint támogatás a fővárosnak a „Budapest Bank Budapestért” Alapítványtól
Kiemelkedően eredményes a Budapest Bank
A Budapest Bank Békéscsabáért Program most a pályakezdést és a közösségépítést segíti
A Budapest Bank felméréséből kiderül, hogyan vágnak neki a gazdák az idei évnek
Új pénzügyi vezető a Budapest Banknál


[ + ] Sajtószoba archívum

 


Sajtószoba- kapcsolat

Sajtóosztály:
Cs. Tóth Marianna,
kommunikációs vezető
E-mail: marianna.cs.toth@budapestbank.hu

Tölgyes Orsolya,
szenior PR munkatárs
Mobil: +36-70-436-6065
E-mail: orsolya.tolgyes@budapestbank.hu

PR-ügynökség
Flow Public Relations
Tel.: 06 1 336 1355
E-mail: bb@flowpr.hu

Média ügynökség:
METs Hungary Kft.
1123 Budapest, Alkotás utca 53. B. ép. 3. em.
Telefon: +36 1 / 801-8111 
Fax: +36 1 / 801-8112
E-mail: Beata.Virag@metsworld.com