Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2016. 05 04. 13:34
A Budapest Banknál már a legkisebb agrárcégek számára is elérhető a területalapú támogatások előfinanszírozása
Immár a kisvállalkozások számára is elérhető az egységes területalapú támogatások, valamint a Zöldítés támogatás előfinanszírozása a Budapest Banknál. A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál igényelhető agrártámogatásokat megelőlegező kölcsönt a gazdák tetszőlegesen fordíthatják fejlesztésre, korszerűsítésre, valamint átmeneti likviditási problémáik áthidalására.

2016. 04 27. 12:11
15 millió forint támogatás a fővárosnak a „Budapest Bank Budapestért” Alapítványtól
A „Budapest Bank Budapestért” Alapítvány 2016. első félévi pályázati időszakának tegnapi eredményhirdetésén a kuratórium 67 pályázót részesített összesen 15 millió forint vissza nem térítendő támogatásban. A nyertes civil szervezetek többek közt az alkotó- és előadóművészet támogatására, könyv- és lemezkiadásra, társasházak rekonstrukciójára, valamint kórházi műszaki eszközpark fejlesztésére fordítják az elnyert összeget.

2016. 03 31. 13:41
Kiemelkedően eredményes a Budapest Bank
2015-ben is stabilitását és likviditását megőrizve működött a féléve állami tulajdonban lévő Budapest Bank csoport, amely mérlegfőösszegét közel 8%-kal növelte, és 14,7 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el a magyar számviteli szabályok szerint készült konszolidált, előzetesen auditált beszámolója szerint. A kiváló eredmény mögött a bizonyos kulcs szegmensekben elért növekedés mellett a javuló céltartalék-képzés, valamint egyszeri eredményjavító tételek állnak.

2016. 03 30. 09:32
A Budapest Bank Békéscsabáért Program most a pályakezdést és a közösségépítést segíti
Hatodik fordulójához érkezett a Budapest Bank Békéscsabáért Program, amely a Békéscsaba és közvetlen környezetének fejlődéséért tevékenykedő nonprofit szervezeteket támogatja. A 2016. tavaszi ciklusban a civilek a fiatalok szakmai orientációját és álláskeresését segítő programokkal, valamint a közösségépítést szolgáló kezdeményezésekkel pályázhatnak.

2016. 03 23. 09:28
A Budapest Bank felméréséből kiderül, hogyan vágnak neki a gazdák az idei évnek
A Budapest Bank országosan reprezentatív felmérés keretében vizsgálta az agráriumban tevékenykedő kis- és középvállalkozások helyzetét.
A kutatásban résztvevő vállalkozások közül tízből hatan valósítottak meg tavaly beruházást. A magyar agrárium látványosan fejlődött az elmúlt években, stabil, tőkeerős vállalkozások alkotják a szegmenst, éppen ezért a Budapest Bank szakértői az ágazat számára nyílt Európai Uniós források nyomán jövőre pozitívabb összképre számítanak.

Korábbi sajtóközlemények

Új pénzügyi vezető a Budapest Banknál
A magyarok tél végén és kettesben pihennek
Év végére megélénkült a kkv-k beruházási kedve
A Budapest Banknál is igényelhető a CSOK
Hitelkártya akár egy órán belül: megérkezett az Instant Tesco Vásárlókártya*


[ + ] Sajtószoba archívum

 


Sajtószoba- kapcsolat

Sajtóosztály:
Cs. Tóth Marianna,
kommunikációs vezető
E-mail: marianna.cs.toth@budapestbank.hu

Tölgyes Orsolya,
szenior PR munkatárs
Mobil: +36-70-436-6065
E-mail: orsolya.tolgyes@budapestbank.hu

PR-ügynökség
Flow Public Relations
Tel.: 06 1 336 1355
E-mail: bb@flowpr.hu

Média ügynökség:
METs Hungary Kft.
1123 Budapest, Alkotás utca 53. B. ép. 3. em.
Telefon: +36 1 / 801-8111 
Fax: +36 1 / 801-8112
E-mail: Beata.Virag@metsworld.com