Budapest Bank

Internetbank Befektetés

Partner Plusz Program
 


Partner Plusz Program

Termékeink és szolgáltatásaink előnyös és profi pénzügyi hátteret teremtenek ügyfeleinknek. Ez nálunk természetes. Mi azonban ennél többet szeretnénk nyújtani, ezért a sikerre való tekintettel folytatjuk ajánlóprogramunkat!

Önt csak egy lépés választja el kedvezményünktől, amelyhez könnyedén hozzájuthat, ha ajánlja bankunkat ismerőseinek, barátainak, és ők az ajánlásra ügyfeleinkké válnak, és teljesítik az ajánlottra előírt feltételeket.


MILYEN KEDVEZMÉNYT ADUNK?

Attól függően, hogy milyen banki terméket/szolgáltatást ajánl sikeresen, Ön és az ajánlott fél is kedvezményt kap a Budapest Banktól. Sőt, hogyha több sikeres ajánlást tesz, több kedvezményre is számíthat!

AJÁNLÓ FÉL KEDVEZMÉNYEI MEGVALÓSULT AJÁNLÁS ESETÉN

  • Lakossági fizetési számla1:Sikeres ajánlást tevő 5 000 Ft összegű kedvezményt kap.
  • JÓLJÁRÓ csomag2: Sikeres ajánlást tevő 10 000 Ft összegű kedvezményt kap.
  • Személyi kölcsön4: Sikeres ajánlást tevő 10 000 Ft összegű kedvezményt kap.
  • Jelzáloghitel5: Sikeres ajánlást tevő 10 000 Ft összegű kedvezményt kap.

AJÁNLOTT FÉL KEDVEZMÉNYEI

  • Lakossági fizetési számla1: Azon Ajánlott Ügyfelek, akik a Budapest Bankot választják és ajánlásra lakossági forint fizetési számlát nyitnak jogosultak a Komfort Extra, Zéró Extra számlacsomagok megnyitására a Jóljáró csomag igénylése, vagy dolgozói együttműködési programban való részvétel hiányában is. 12 hónapig havi díj mentes számlavezetés, első évben díjmentes betéti fő és társkártya valamint rezsicsökkentési nyilatkozat esetén 300,000 forintra növelt ATM készpénz felvételi kedvezményt nyújtunk.
  • JÓLJÁRÓ csomag2: Az Ajánlott ügyfél a csomag vásárlásával jogosult a csomag kedvezményeinek igénybevételére. A jelen hirdetményben felsorolt és a csomagban elérhető termékek esetében a kedvezmények nem vonódnak össze. A csomagkedvezményen felül a Szervező nem biztosít további kedvezményeket.
  • Személyi kölcsön4: Visszatérítünk számára egy havi törlesztőrészletének megfelelő összegű kedvezményt, de maximum 50 000 Ft-ot.
  • Jelzáloghitel5: Visszatérítünk számára egy havi törlesztőrészletének megfelelő összegű kedvezményt, de maximum 50 000 Ft-ot.

MIT KELL TENNIE, HOGY MEGKAPHASSA A KEDVEZMÉNYT?

Adja át az ajánlókártyát annak, akinek ajánlani szeretne minket, és kövesse az alábbi lépéseket! Összesen öt ajánlást tehet a meghatározott termékek/szolgáltatások vonatkozásában –, de további ajánlókártyákat is kérhet bankfiókjainkban.

Ajánlatunk a 2015. február 2. és 2017. január 31. között leadott ajánlókártyák esetén érvényes.

Töltse le az ajánlókártyát

Ajánlókártya

Ajánlókártya kitöltési útmutató


Hogyan tud ajánlani? Egyszerűen, kérjen a Budapest Bank fiókjában ajánlókártyát és kövesse az alábbi lépéseket!

Töltsék ki mindketten (Ajánló és Ajánlott) az ajánlókártyát!

Az Ajánlott fáradjon be a kitöltött ajánlókártyával a bankfiókba.

Élvezzék az ajánlással járó kedvezményeket.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A LAKOSSÁGI PARTNER PLUSZ PROGRAMRÓL

Példa az ajánlásért járó kedvezményre: 3 sikeres ajánlást követően az Ajánló ügyfél, ha 2 db. személyi kölcsönt és 1 darab fizetési számlát ajánlott, akkor kétszer 10,000 forint kedvezmény visszatérítést kap a személyi kölcsönért valamint újabb 5,000 forintot a fizetési számláért.

A Szervező a kedvezmény rendelkezésre bocsátását kizárólag a Résztvevők Budapest Bank által vezetett forint fizetési számlájára, annak hiányában hitelkártya vagy értékpapír-számlájára, a felsorolt számlák sorrendje szerint, azok egyikére teljesíti. A Program első meghirdetésétől számítottan (2013. október) maximum öt kedvezmény részesülhet ajánlóként vagyis maximum öt ajánlása után adható kedvezmény, így ha Ön bármelyik, korábban meghirdetett termékajánlási Programban már sikeresen ajánlott ügyfelet, és kedvezményt kapott, az beleszámít az öt lehetőségbe. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy jelen promócióban akkor tudja a Szervező a kedvezményben részesíteni, ha korábban még nem érte el a maximális 5 kedvezményekkel elismert ajánlási számot. A jogosultság további feltétele, hogy a Kedvezmény rendelkezésre bocsátásakor az Ajánló, amennyiben a Budapest Banknál rendelkezik lakossági hiteltermékkel, nem lehet késedelmes.

Nem minősülnek ajánlásnak a hitelközvetítői hálózaton keresztül indított termékigénylések (pl. jelzáloghitel konstrukció-igénylések). Ebben az esetben sem az ajánlónak, sem az ajánlottnak nem jár a kedvezmény.

A kedvezmény juttatója a Budapest Bank Zrt, melyek utáni adófizetési, adóbevallási kötelezettségének – szükség esetén – a Bank tesz eleget a mindenkor hatályos adójogszabályokban foglaltaknak megfelelően.