Velünk valóra válthatod az álmodat

Az Álmodók verseny nyertese: Fanni - Bokréta Lovasudvar.
Kövesd a Budapest Bank Facebook oldalát és nézd meg hogyan lesz az álomból valóság.

GRATULÁLUNK AZ ÁLMODÓK VERSENY NYERTESÉNEK:
FANNI - BOKRÉTA LOVASUDVAR


Szavazás állása


  • {{ item.cim }}
    {{ item.nev }}
    {{ item.szavazat }} szavazat

{{currentPage+1}} / {{numberOfPages()}} oldal

A beküldött álmok


Bokréta Lovasudvar - Fanni


2016 óta foglalkozom gyerekekkel, mint lovas sportoktató. A célom egy lovasiskola létrehozása, ahol a ló és lovas közötti kapcsolat érzékenységére építve tanulhatnak a gyerekek. Ennek a megvalósításához szeretnék alapot teremteni: egy telket vásárolni, amely később otthont adna a lovasiskolának. A mai gyerekekben sok a feszültség, amelyre könnyen lehet gyógyír a lóval való foglalkozás. A telek megvásárlása az első komolyabb lépés lenne a célom felé.

Segítség hogy segíthessek - Márton


Ez az összeg kicsit segítene beindítani a most alakított egyéni vállalkozásom. Terület karbantartással foglalkozok és sok embernek tudnék segíteni idősnek, rokkantaknak, allergiásoknak vagy csak olyan embereknek akiknek nincs ideje a sok munka illetve munkahelyei mellett ebben a rohanó világban a háza körül illetve kertjében rendet tenni vagy már túl idős illetve magatehetetlen.

Esküvőre Kárpátia vagy Nemzeti Hang zenekar - Zita


Férjhez megy a kicsi lányom, Én leszek egyedül ott mint örömanya , és örömapa nem lesz egy sem.Négy szülőt képviselek. :( Nem sok mit adhatok,csak a jelenlétem. De igazi meglepetést szeretnék neki és kedvesének. Kárpátia vagy Nemzeti Hang zenekart meglepetésnek egy dal erejéig, 2018 július 21-én, Mezőkövesdre a Turul étterembe délután 18 és 23:45 óra között,.

Két hét Törökországban,avagy nászútra fel! - Vicky


Már 2 éve összeházasodtunk, de sajnos nem jutottunk el nászútra. Nekünk az az álmunk, hogy végre megvalósuljon, egy nászutas nyaralás. 2 hét, ahol egy kicsit csak mi vagyunk.

Biztonság - István


Szeretnénk egy játszóteret és kerítést, mivel kertes házban lakunk és a kerítésünk nagyon rossz állapotban van és agyerekeket az udvarra sem tudjuk kiengedni a kóborkutyák miatt.így biztoságosan és önfeletten játszhatnának.

Grafika a jókedvért - Anita


Szeretnél egy egyedi grafikájú használati tárgyat? Jelenleg rengeteg kész grafikai művem porosodik a fiókban, vagy díszíti a barátaim lakását. Közben én arról álmodozom, hogy milyen jó lenne, ha az én és a barátaim művei kikerülnének a fiókból és mások életét is színessé tehetnénk a rajzainkkal: egy-egy párnán, vagy bögrén vagy akár egy zuhanyfüggönyön. Mi már összefogtunk, de szükség lenne némi segítségre. Szavazz, hogy megismerd a munkáinkat :-)

Álomesküvő :) - Zsófi


Idén kérte meg a kezem párom és már elkezdtük az esküvőnk szervezését. Ahhoz, hogy minden olyan legyen amilyet megálmodtunk, nagy segítség lenne ez az összeg. A legnagyobb álmunk számunkra most az, hogy a szerelmünk, a családunk és barátaink köreiben megpecsételődjön. :)

Biztonságos otthon - Szilvi (Ládika)


Szeretném biztonságossá tenni az otthonom a 17 hónapos kislányom miatt. Április 12-én a konyhában leszakadt a plafon. A 43 éves ház szerkezete ennyit bírt. A biztosító nem fizet. Rettegek, hogy a többi mennyezet mikor szakad le. Szeretném, ha mindenhol gipszkarton lenne, ami miatt újra kell festeni minden szobát. Az életünk múlhat rajta. Kb. 600.000 Ft.

Pisztácia, mogyoró... - Gáll Nikolett


Az álmom egyszerű és sokaknak csak úgy megadatik. Már nagyon fiatalon elkezdtek romlani a fogaim, csinálhattam vele bármit. Ha az én álmom válna valóra, akkor gyönyörű fogaim lennének és újra tudnék enni mogyorót és tudnék mosolyogni. Nem szégyelném. De mivel olyan magasak a fogászati költségek, hogy sajnos előre láthatólag az elkövetkező jónéhány évben ez nem fog megvalósulni. Csak akkor ha csoda történik és az álmom valóra válik. 😊

Álomból Valóság - Szabó Ádám


Gyerekkori álmom válna valóra, ha elutazhatnék a párommal Amerika legszebb városába, New Yorkba. A barátnőm is mindig is szeretett volna utazni, világot látni, s New York is épp ugyanúgy az ő tervei között szerepel, mint az enyémben. Sajnos nem rendelkezünk jó anyagi háttérrel, hogy ezt az utat finanszírozni tudnánk. Éppen ezért a pályázat megnyerése egy nagy, közös, felejtethetetlen és örökre szóló élményt és emléket adhatna nekünk.

Szülinapi meglepetés - erzsébet


Kedves Budapest Bank! Hosszú évek óta élünk boldog házasságban a férjemmel. Sajnos 2 éve családi okok miatt el kellett adnunk az autónkat és azóta nem tudtunk másikat venni. Az én álmom egy autó lenne, amivel meglephetném a férjemet a közelgő születésnapjára és amivel végre újra lemehetnénk a tengerpartra.

Delfin terápia - Réka


Egy szuperhős anya legfiatalabb gyermeke vagyok és mindig is azon gondolkoztam, hogyan adhatnám neki vissza mindazt amit tőle kaptam. Persze ez nagyon nehéz de neki hatalmas álma, hogy delfinekkel úszhasson. Ezt úgy szeretném teljesíteni, hogy a természetes élőhelyükön(ne egy kis medencében) például a Bahamákon láthassuk és úszhassunk a delfinekkel. Remélem elég szavazatot kapunk:)

Régi értékek megőrzésének támogatásáért - Anita


Mindig a régi értékek megőrzésének pártolója voltam.Álmom volt,hogy egy napon családunk megveszi szülővárosunk egyik régi központi házát,ami ebben az évben a birtokunkba is került.A belső munkálatoknak látjuk a végét,azonban a homlokzat a jövő zenéje.Biztos vagyok benne,hogy rajtam kívül még sokan támogatják ezen értékeket,így mindenkit egy szavazatra biztatnék,hogy házunk minél hamarabb szépíthesse a városképet.

Depeche koncert Franciaországban - Martina


31 éve vagyok hűséges Depeche Mode rajongó, de még sosem voltam külföldi koncertjükön. Az álmom az, hogy idén a párommal eljuthassak a franciaországi koncertjükre, Aix Les Bains-ba. Ki tudja, lesz-e még koncertturnéjuk: nem fiatalok már, s Dave egészségi állapota sem a legjobb.

Új lakás - László


Mi egy 20-on éves, fiatal pár vagyunk, akiknek múlt évben volt az esküvőjük. Szeretnénk egy kis mesevilágba csöppenni, ahol csak a képzelet szab határt. Ehhez viszont egy kis kuckóra lenne szükségünk, ahol megvalósíthatnánk az álmainkat. Kezdőtőkének tökéletes lenne a nyeremény, amiből elkezdhetnénk a teljes életünket. Szeretnénk egy kis huncut gyermeket is, aki boldogan futkározhatna mezitláb a zöld fűben :)

Nem nagy álom, csak az életem. - Geri


Hogy mi az álmom? Az, hogy beruházzak egy új számítógépre, amivel a munkámat végzem, a jelenlegi ugyanis elmúlt 7 éves. Ha tönkremegy, lehúzhatom a rolót. Ahogy a címben is írtam: nem nagy álom, csak az életem.

Meseautó - Verus


Van egy kis 5 személyes autónk, egy huszon éves Suzuki. Az álmunk, hogy nagyobbra cseréljük. Két gyerkőccel, már kicsinek bizonyul és a nagy melegben néha a klíma sem lenne hátrány. Nem új autót szeretnénk, csak kicsit nagyobbat és fiatalabbat. :)

Apró öröm az életben - Reni


Amióta az eszemet tudom segíteni szeretnék a szüleimnek, és ez a mai napig nem változott, de tisztában vagyok vele, hogy a kis fizetésemből nem tudom végre én támogatni őket, ahogy ők igyekeztek engem segíteni a minden napjainkban. Egy apró, ám de jelentős mértékkel bíró álmom válna valóra, ha az otthonukat úgymond "lakhatóbbá" tudnám nekik varázsolni! :)

Család vissza szerzése - Mónika


Az álmom hogy legyen egy lakás ahová haza. Vihetem a két kisfiamat. Ahol boldogan élhetek jelenlegi párommal és a két kisfiammal.

Családi házunk bevakolása - Ferenc


30 éve épült a házunk... jó lenne befejezni! Nagyon boldog lenne a családunk, ha végre valahára a ház falára vakolat kerülne! Így a hidegebb időszakban nem az utcát fűtenénk, hanem cirka 25-30%-al több hő maradna a házon belül. Aki ezt olvassa; segítse szavazatával álmunk megvalósulását! Köszönjük!

El Classico - Döme


Még nem volt ráehetőségem, hogy lássam kedvenc csapatomat élőben focizni. 11 éve rajongok a Barcelonaért, minden meccset együtt nézünk apukámmal és szurkolunk a jó és rossz meccseken egyaránt. Nagy álmom, hogy egyszer eljussak apukámmal Barcelonába és a Camp Nouban együtt szurkoljunk végig egy Barcelona-Real Madrid mérkőzést. Mindent megérne nekünk az a 90 perc😀

Álom gyerekszoba - Niki


Tavasszal megvásároltuk álmaink házát ami felújításra szorul. Az álom nyereményt a nagy fiam Marci és a kisfiam Soma álom szobájának kialakítására költeném.

Hogy a mese valóság legyen - Edina


Szeretnék a két kislányomnak egy vásárlási utalványt nyerni valamelyik nagy játékboltba hogy azt amit szeretnének azt vehessék meg maguknak.

Otthon - Beus


Sziasztok!☺ Az én álmom az első otthonunk. Szeretnék a párommal egy saját otthonban lakni. Építgetni , szépítgetni. Dolgozunk mind a ketten szorgosak vagyunk de ma már nagyon sokba kerül egy ház ami lakható is . Gyerekünk nincs így semmilyen támogatást nem is kapunk. Egy csendes otthon ahol nyugalomban élhetünk, boldogan. Ez a szívem vágya.😶

gyermekem a mindenem - Rozàlia


Van egy kis lakàsom amit felszeretnék ujjitani amihez igaz kaptam is kölcsönt aBanktol hisz romos kis hàzvolt szertném ezt akis hàzat ugy meg csinàlni hogy kisfiam jozsikàé legyen minden àlmom az hogy fiamnak biztositcsak egy megfelelö kis hàzat

Az elmaradt nászút pótlása - Tibi


Feleségemmel, Henivel 2003.08.30-án volt az esküvőnk. Ekkor már 2 hónapos terhes volt első gyermekünkkel, Lillával. A terhesség 9 hónapja nem volt zökkenőmentes szegénynek, mert folyamatos rosszullétjei voltak. Így sajnos a nászutunk is elmaradt, pedig nagyon terveztük, hogy Cipruson ünnepeljük meg a házasságkötésünket. Idén lesz a 15 éves házassági évfordulónk és a vágyam, hogy bepótolva az elmaradt nászutat elvigyem Ciprusra a Drágámat.

Fűtés - Pappné


Az idén télen kidőlt a kazánház oldala, így össze fog omlani. Ennek a felújításához nagy segítség lenne az összeg, mert különben nem tudunk majd fűteni.

Vissza Napospartra - Zsófi


Anno még 2014-ben voltunk a Naposparton akkor még csak a vőlegényemmel nyaralni a Naposparton, Bulgáriában. Olyan élményekkel lettünk gazdagabbak illetve a látvány is lenyűgöző volt, főleg éjszaka hogy ott a tengerparton megfogadtuk, hogy ezt egyszer a gyermekeinknek is látnia kell! Azóta összeházasodtunk, megszületett két gyermekünk Marcell és Emili. A gyerekek teljesültek, most már az álmunkat kell valóra váltani!

Édesanyám fürdőszobája - Gábor


Most költöztek másik házba vidéken és szeretném nekik megcsinálni a fürdőszobát, mivel nincs abban a házban.

Disneyland Párizs - Adrienn


A kislányom 4 éves és imádja a Disney meséket. Megmutattuk Neki az interneten a párizsi Disneyland-et és nagyon szeretne élőben találkozni kedvenc mesehőseivel. Szeretnénk eljutni Vele Párizsba, hogy meglepjük. :)

Central Park - István


A páromnak Vikinek nagy álma eljutni egyszer a Central Parkba! Ha egy amerikai film közben meglát egy pillanat képet a parkról mindig azt mondja: “bárcsak egyszer sétálhatnánk ott egy délutánt!” És én ezt megfogadtam magamban hogy ezt egyszer megvalósítom neki. És ez amit Önök ajánlanak most egy jó lehetőség lenne arra, hogy ezt megvalósítsam!

Innovativitás - Roland


Eddigi munkahelyeimen rengeteg fejlesztést, folyamatok optimalizálását vezetettem be, milliókat spórolva a cégeknek amiből persze semmit nem forgattak vissza sem az ötletgazdának sem pedig a további fejlesztéseknek! Nekem ez hobbi, de tudom rengeteg az ötletelő ember rajtam kívül! Egy ilyen céget szeretnék építeni ahol akár egyszerű emberek is tudnának profitálni egy fantasztikus ötletből!Legyen akár héköznapi akár Multi

Liverpool - Joó Gergő


Az én álmom, hogy újra átélhessem a liverpooli közeg varázsát a párommal. Amikor először jártunk kint szülinapom alkalmával, már lehetőségem nyílt rá, viszont a stadiontúra a fejlesztés miatt elmaradt és minden álmom hogy egyszer testközelből, belülről is megtekintsem. Könnyes szemmel újra átélni és elénekelni a You'll Never Walk Alone-t, mert ezt csak azt tudhatja aki igazán vörös! Kérem segítsenek megvalósítani az álmaimat!

Repülés - Erika


Régi vágyam, hogy egy vadászgép pilotafülkéjében ülve, hangsebbességnél gyorsabban repüljek. Kiváncsi vagyok a borzongató érzésre, amit az izgalom és a látvany nyújt egy ilyen élmény során és arra, ahogyan a szabadság érzése elárasztja a testet. Fogalmam sincs, hogy ez bele fér-e a keretbe és egyáltalán kivitelezhető-e, de nagyon várom, hátha megvalósul az álmom. Szavazzon, aki úgy látja, teljesüljön egy 62 éves nő vágya! Köszönöm.

Tengerparti nyaralás repülővel. - Annamária


Még soha nem repültem, de imádom a repülőt. Mindig felnézeek az égre ha látok egyet. "Bárcsak rajta lennék" Soha nem voltam külföldön nyaralni főleg nem tengerparton. Szeretem nézni a kék tengert a tv ben.

Nagykorúság - Hajni


A férjemmel ebben az évben ünnepeljük kapcsolatunk "nagykorúságát". 18 éve jóban rosszban, két csodás gyermekkel megajándékozva házasságunkat. Hol lehetne ezt - a reményeink szerint örök szövetséget - a legjobban és legszebben megszentelni, ha nem Rómában (Vatikán területén) egy csodálatos szép hétvége keretében? Ez az álmom...

My Parents - Krisztina


A szüleim elmúltak 70 évesek és sohasem látták a tengert. Szeretném Őket elvinni egy körutazásra, mely életük nagy élménye, kalandja lenne! Megérdemlik....és még többet is!!!!!!!

Mikor már a gyermeked álma a fontosabb - Katalin


Kèt gyermekes anyakènt már saját álmaim háttèrbe szorulnak vagy peddig rèszben sikerültek.A legfontosabb hogy boldog családom s sajátlakásunk legyen sikerült.Csak lakás miatt nagyon sok mindenröl lekelett mondani nem csak nekem gyermekeimnek is.S a mai világban a gyermekek legnagyobb álma egy csúcs szuper mobil telefon aminek márkáit nem irnám ki hiszen nem lehet reklámozni.Igy az èn s gyermekeim legnagyobb álma egy csúcs szuper mobiltelefon.Ez a Mi NAGY ÁLMUNK.

Hitel törlesztés - Árpád


Szeretném a Budapest Banknál fennálló személyi kölcsönömet élőtörleszteni.

Kishazikonkat fel ujitani - Melania


Egyedul nevelem ket kiskoru gyerekem! Sikerult veni egy oreg kis paraszthazikot, de sajnos ara mar nincs pezunk hogy feltugyuk ujitani! Ezt szeretnem meg csinaltatni hogy a lanyok is jobb korulmenyekben legyenek!

adomány a rászorulóknak - János


Az én álmom olyan sztár legyek aki gazdag és sok pénzt tud adományozni a rászorulóknak.Ezért döntöttem,hogy a Budapest Bank segítségével szürke eminenciásként szeretném megnyerni a versenyt.A szavazókra bíznám,hogy melyik rászorulóknak adományoznám a nettó 1 millió forintot!Ha nekem kell dönteni akkor az Afrikáért alapítványt ajánlom az ivóvíz projektjét,hogy ne kelljen bevándorlóként Európába jönni egy korty vízért!Köszönöm

Bővítés. - János


Öten vagyunk egy házban, három gyerek és két felnőtt.A gyerekeknek sajnos osztozniuk kell a szobán. A három gyerekből az eggyik lány aki olyan korban van, hogy már szégyenlős a fiúk előtt. Már évek óta tervezünk bővítést, de sajnos anyagi okok miatt nem volt módunkban megvalósításotani. Egy szobát szeretnénk hozzá építeni. Nekem ez a legnagyobb álmom.

Floridai körütazás - Henrietta


Szeretném Florida látnivalóit végignézni, és újra találkozni a kint élő ismerősökkel. Szeretnék búvárkodni korallzátonyoknál. Szeretnék eljutni a Sarasotai cirkuszba, szeretnék napozni Miami beach-en. Szeretném megnézni a jacksonville-i állatkertet, az Everglades nemzeti parkot, Disney land-et és a St. Augustine kisértetjárta házat és múzeumot. Szeretném megismerni Florida kincseit.

Utazás a rejtélyes szigetre - Olimpia


Nagyon-nagyon szeretnék a párommal elutazni egy szép szigetre, például Zakhyntosra. Így az is valóra válna, hogy én is repülök végre nem csak ő! Azt mondta, nagyon élvezném. Görögországot pedig imádjuk de sajnos nem tudunk eljutni oda! Hatalmas álom válna valóra!:)

Versenyautó - Natália


Testvéremmel közös álmunk egy Lada amatőr raliautó. Ami félig meg is van. Sajnos a tavaly összetörtük egy versenyen. Azóta idő és anyagiak hiányában bakokon áll. Ha én nyerek, az első dolgom az lesz, hogy a törött karosszéria elemeket lecserélem. Utána a motoron is lehetne javítani.

Egy álomnyaralás - Ági


Minden álmom hogy eljussak Thaiföldre nyaralni, pihenni 2 hétre. Imádom a Thai konyhát és a kultúrájukat is., a tengerről nem is beszélve. Egy fantasztikus gyönyörű hely lehet. Mivel rengeteget dolgozok, a nyaralás is egy álom nekem, igazán rám férne a pihenés. Egy újászületéssel érne fel! Nagyon köszönöm a lehetőséget 😊

Édesanyám !! - Mária


Az én álmom hogy Édesanyám idős korára való tekintettel a fürdőszobát korszerűsíteni tudjam.Hisz neki a kádba való belépés már nehézségeket okoz. És ha még jutna belőle , hogy egy pár napra eltudjam őt vinni egy kirándulásra. Én az ő álmát szeretném megvalósítani , hogy elvigyem őt megnézni a Feszti körképet. Sajnos tőlünk oda vissza több száz kilométer. Bízom benne megtudom adni neki , hogy láthassa álmát!! Az ő álma az enyém !!

Fűtés korszerűsítés - Tamás


A lakás építésénél még nem volt előírás, hogy kondenzációs kazánt szereljenek fel, így a kivitelező egy nem túl gazdaságos cirkót épített be! Mi ezt szeretnénk lecserélni egy modern és gazdaságos kazánra!

Elmerülni a habokban! - Éva


Évek óta álmodom egy szép új fürdőszobáról amiben egy pezsgőfürdős sarokkád van. Szépen feldíszíteném gyertyákkal megtölteném nyugtató habfürdővel és élvezném a pillanatot a habok között. Most marad a valóság és csak egy régi zuhany ami nem adja meg ezt az élmény amit a filmekben és álmaimban élhetek át! Szeretném ha végre egyszer valóra válna az álmom!

Bence - Szabolcs


Kültéri játszóház csúzdával híntával mászókával homokozóval.

Angyali alom - Maria


Edes alom amit naponta almodok.Otthon szeretnek lenni a szulo hazamban az a szep MagyarorszagOtthon tobb helyet meglatogatniGyermekemet,,, unokamat atolelni.Mikor kinyitom a szemem lattom hogy ez csak egy edes alom.Kerlek Istenem hogy ez igaz legyen ..nem csak egy edes alom legyen. Maria

Álom amely valósággá válhat - Csonka-Németh Edit


Kedves Budapest Bank! Nekem nincsen álmom,a férjemnek viszont van,jogosítványt szeretne,és motort,amely,sajnos elég drága,és nem nagyon tehetjük meg.Köszönjük a lehetőséget,talán nem sokára nem csak álom marad.

Álomház - Viktória


Páromnak és nekem közös álmunk van, ami egy saját ház... 1millió forint kezdőtőkének tökéletes lenne. :)

Hajrá - Éva


Ott ülünk lányommal a moszkvai metrón és nézzük a tömeget. A helyiek és az idegenek keltette hangzavar még inkább fokozza izgalmunkat. A foci vb döntőjére megyünk. Aztán hajóval Szentpétervárra. Szeretnénk látni azt a várost is.

Kerékpárral a Balaton körűl a Kisfiammal! - Jenő


Kedves Szavazók! Egy 9 éves kisfiú apukája vagyok!Sajnos nem velem él.Ezen a pénzen vennék elősszőr is egy tandem kerékpárt,majd kivárva a szabadságot és megszervezve indulhatna az élmény!Körbe bringáznánk a Magyar tengert!A vonatra,a szállásra,ételre nem lenne gondunk és az idő így nyújtható is lenne!Sok látni való van,mind-mind beleférne!Sok élmény lenne ami álomban álom lenne! Szavazzatok ránk...Köszönöm!

Megtapasztalni a tanultakat - Bogyó


Az egyetemen tanultam Latin-Amerikáról, elképesztően érdekesnek tartom, de még nem volt esélyem saját szemeimmel látni. Az álmom, hogy egyszer megnézhessem a Machu Picchut, az inkák, maják és aztékok csodás hagyatékait és a pezsgő életet, megkóstolni finomnál-finomabb ételeiket, megismerni az ott élő emberek gondolkodását...

Sok kicsi álom - Timi


Ha megnyerném a pénzt, abból kis játszóteret építtetnék egy kutyamenhelynek.

szeretet - Ica


szeretnék már egyszer nyerni hogy adhassak a gyerekeimnek

Nyár + medence = megvalósult álom - Dóra


Minden évben, fel szoktunk állítani az udvarunkra egy medencét, de ezzel, mindig problémák voltak. Hol kilyukad, hol ereszt, hol gyorsan lesz zöld a víz. Szeretném, ha most már lenne, egy kiépített medencénk. Azzal ilyen problémák nem eshetnének meg, és kedvünkre pancsolhatnánk, már az egy éves iker unokahúgom/öcsémmel együtt is akár. Itt a nyár, hirtelen ez a legnagyobb álmom, aminek a teljesülésében reménykedem ;))

Pezsgőfürdő - Attila


Párommal nagyon elfoglaltak vagyunk, sokat dolgozunk. Arra gondoltam, hogy vásárolnék egy olcsóbb pezsgőfürdő medencét, ahol a napi munka után testileg és szellemileg is felfrissülhetnénk. Ez lenne nekünk a kánaán.

Összekötni, ami összetartozik - Vighné Szabó Andrea


A mindenki által felvett svájci frank autóhitel kifizetése, s ezáltal megvásárolni az új autónkat, amivel körbe tudjuk járni Szeretett Hazánkat és környező magyar lakta településeket. Ezzel Örök élményt tudnák adni kislányomnak, amit soha senki nem tud elvenni Tőle. Ismerje meg múltunkat, hisz csak akkor lehet jövőnk. Köszönöm, hogy elolvasta e pár sort. Andrea

Párizsibautazni - VALI


Szeretném elvinni a 8 éves kislányomat párizsba minden vágya hogy megnézze az Ejfeltornyot bízom benne hogy sikerül egy álom válna valóra a kislányomnak.😊

Nyaralás - Ágnes


Már nagyon régi állmos hogy eggyszer elmegyünk a párommal Horvátországba nyaralni mar 15 éve vagyunk eggyütt .Tavaly esküdtünk meg mert varandós voltam s már a 3 dik gyereket vartuk ami nagy örömünkre kislany lett amit 10 éve vártunk a két fiú után. Most már egy igazi nagy csalad vagyunk.S ha netalan egyszer eltudnam vinni a 3 gyermekemet is az egy nagy öröm lenne ugyanis miota megvannak a gyereket meg nyaralni nem voltunk

Szeretnem latni a tengert - Sandor


Szeretnenk elmenni a tengere 1-hetre a csaladommal meg soha nem lattuk a tengert ezzel 2-alom valna valora mert repulovel menenk ha ez megse jonne osze akkor csaladi auto lenne mert bovul a csalad es szukseg lenne ra.

Tamás - Dancs


Szeretném a kisfiamat elvinni Barcelonába, a Barca shopban tetőtől talpig felöltöztetni, és a VIP páholyból megtekinteni egy El Classico-t!

Stuttgart az otthonom - Brigitta


A párom családfakutatott visszamenőleg kb az 1200-as évekig. A falu ahonnan származik a vezetékneve is egyben. Ezért is egyrészt, ezen a nyáron elterveztük, hogy egy hetet ott leszünk. Másrészt a falu mellett található a Mercedes-Benz múzeum amely nem mellesleg a kedvenc autó márkája. Minden álma, hogy eljuthasson oda. Bízom benne, hogy Veletek ez lehetséges lesz!

Marci és az FC Barcelona ☺ - Dóri


Marci az én okos ügyes 1 osztályos nagyfiam.Imád focizni,óvodás kora óta lelkesen járja is az edzéseket.Marci apukája és èn elvàltunk...De mindketten igyekszünk boldoggá tenni őt.Marci álma az hogy egy FC Barcelona meccsre eljuthasson.Szeretném hogy ez az álom valóra váljon és az édesapjaval ketten felejthetetlen élménnyel gazdagodhatnànak..Egy próbát megér úgy gondolom..Köszönöm Budapest Bank.

lakásfelújítás - jános


Feleségem régi vágya ablakcsere lakásunkban, az Én vágyam fürdőszoba átalakítás, gyermekünk vágya eljutni Gardaland vidámparkba

Kamion jogosìtvány - Nándor


Minden álmom hogy letegyem a kamion jogosìtványt(C,C+E kategória) hogy azt a munkát vègezzem amit szeretnèk. Kiskorom óta ez az egy álmom van hogy ènis kamionos legyek. Nagyon nehèz megtèrìteni saját összegből, ès az államilag támogatottra se jutottam be egyszer sem 3alkalomból. Nagyon örülnék ha egyszer elèrnèm az álmaimat de ez csak úgy sikerülhet ha elsőnek megszerzem a legelső álmom a jogosítványt. Köszönettel Czinege Nándor

Kiskert - István


Egy kiskert ahol ki lehet kapcsolódni tenni venni pihenni a természetben...

kert és udvar - Emilia


Szeretném a házunkat újítani,szépíteni,javítani hogy a gyermekem legjobb helyen nőjön fel és szebbé tenni az életét

Igaz álom - Adrienn


Az álmom csak annyi ,hogy a családi házat amiben élünk az egyetlen fiamnak felújítsam.Nyilás -záró csere korszerű fűtés stb . Erre vágyom a legjobban

Álom barátnőmnek - András


Az álmom barátnömmel repülővel eljutni valahova valami romantikus helyre és ott szeretném megkérni a kezét neki ez nagy állom lenne köszönöm szépen a lehetőséget

"Szeretném bejárni a földet" - Péter


S tényleg. Szeretném bejárni a földet. Már nagyon régóta szeretnék eljutni az észak-Amerikai kontinensre, és New Yorktól Los Angelesig megismerni az USA legszebb helyeit. Szeretnék eljutni a Szabadság szoborra, a Grand Canyon-ba, Las Vegasba, és az Universal Studio vidámparkjába.

Álomutazás Kréta szigetére nyugdíj előtt - Kati


Jövőre nyugdíjba vonulok, ami azt jelenti elérkezik számomra “a jól megérdemelt pihenés ideje”. Vagy az álmok megvalósításának ideje? Az idővel nem is lenne gond, de a megvalósításhoz szükséges pénz..... Közalkalmazottként eddig sem engedhettem meg drága külföldi utazásokat, nyugdíjasként még kevesebb rá az esély. Nagyon bol-dog lennék, ha életemben először és utoljára eljuthatnék, a görög tengerpartra, esetleg Kréta szigetére

Boldság négy hengeren - Katalin


Az álmom egy kis tütü, mellyel végig autózhatom a balaton partját, és a horvát tenger part csodás részeit...és még tovább! És még tovább...Egy opel astra piros köntösbe bújtatva... :) Imádnám! És ő is engem. TUDOM, érzem ! :)

Fiatalabb autó környezetszennyezés ellen - László


Mindig is vágytam egy korszerűbb autóra aminek a káros anyag kibocsátása kisebb a jelenleginél. Autók nélkül nehezen tudjuk mai világban elképzelni a közlekedést de a környezetünkre is figyelnünk kell mert ha elrontjuk akkor azzal saját magunknak is kárt okozunk.

Esküvő - Péter


11éve vagyunk egyutt párommal és szeretném ha végre a feleségem lenne. Szeretném látni hófehér ruhában és örök hűséget fogadni egymásnak!

Fuerteventura a csodák szigete - Brigitta


Az én álmom egész kicsi korom óta az volt, hogy spanyol nyelvterületen élhessek. Nem jutottunk el sehova hosszabb időre nyaralni egészen 30 éves koromig amikor a testvéremmel elutazhattunk Fuerteventurára. Rögtön bele is szerettem a helybe. Mindíg vonzott az, hogy más kultúrákat lássak. Ha többet nem is, néhány hónap ott eltöltött időt szeretnék nyelvtanulással és lelki feltöltődéssel.

Gyermekeim - Antal


Elèg sokat dolgozom emiatt nagygyermekeim kicsit elhanyagolva erezhetik magukat. Szeretném ha nyàriszünetük emlékezetes lenne és tudnák apa is csak egy van.Repülövel utazni apával elösször tengerpart....irany gorogorszag 🤗

Disneyland - Imi


Szeretnék a családommal egyszer eljutni valahová együtt mert ezt sajnos nem tehetjük meg anyagiak miatt ez lenne minden álmom hogy eljusunk Disneylandbe a gyerekekkel ami nem csak az én álmom hanem az övéké is

Egy Autó - András


Egy Nem új de korszerúbb autó jó lenne egy egyterü nagy vágyam Nincs de ezt jó lenne meg lenne Köszönöm

Egyiptom - Gergő


Fáraók,Nílus, Vörös Tenger.Egy két vagy, egy hetes bakancslistás álom utazás a Fáraók földjén Nílusi hajózással, a Párommal aki mesélt róla,hogy milyen szép csodás Egyiptom!

Varázslat - Fanny


Szeretnék változtatni. Az életem mostanában csak pörög, a napjaim mindig ugyanolyan monotonok. Az idő csak telik és telik.. mintha csak a napok elrepülnének, meg sem történne semmi. Ezèrt kèszítettem a bakancslistámat. Hogy egyszer talàn ha nyerek a lottón eljuthatok a Harry Potter londoni stúdiójába, vehetek magamnak egy eredeti hangra működős varázspálcàt. Mélyen elég gyerek vagyok, csak a testem nőtt fel a feladatokhoz.

Vintage - Ircsi


Ebben a rohanó világban otthonom a nyugalmat jelenti számomra. Sikerült vidékre költözni. A kabát már meg van, de a gombok még hiányoznak. Álmom, hogy a ház vidéki jellegét megtartva egy szakember segitségével be tudjam rendezni. Lehet, hogy ez másnak semmiség, nekem az álmom. 🌝🏠

Velencei utazás - C.J. Erika


Az álmom az, hogy a legjobb baratnőmmel Velencébe utazunk. A szállásunk egy olcsó, de kényelmes hotelben van. S meg tudunk nézni minden nevezetességet, vaporettón utazunk, s meg tudunk inni egy capuccinot, anélkül, hogy a kis pénzünket számolgatnánk.

Végre együtt - Zoltán


Mint mindenki mi is a mindennapok és abban jelentkező igények megvalósításában dolgoztunk, éltünk, de sosem jutott rá idő sem és pénz sem arra, hogy a család együtt elmehessen valahová pihenni! Mi az aktív pihenés hívei vagyunk és mindenkinek a kedvence kelet! Arról álmodunk, hogy egyszer talán sikerül eljutnunk együtt Thaiföldre vagy Dél-Koreába! Persze ez tudom nagyon merész álom, de nem adom fel addig is nézzük az úti filmeket ismeretterjesztő műsorokat!

Új fürdőszoba - Zoltán


Új fürdőszoba amiben zuhanykabin van és új csempe járólap mosógép magyarul komplett új fürdőszoba lenne az álmom.

egy örökké szóló élmény - Bea


Az én álmom hogy a 3 éves kisfiammal kijuthassak Tókióba . Kis korom óta álmodozok róla. Nagyon szeretem a kúltúrájukat , mondhatni megszállot anime és manga rajongó is vagyok. Vonz a nyári fesztiváljuk ahol mindenki kimonóban van . Csoda szép hely. Sajnos a mai világban egy ilyen utat az ember nem engedhet meg magának .Bízom benne , hogy a Budapest Bank által ez nem csak egy álom marad, és elhihetem hogy ez lehetséges lesz a bank által.

Csaladomal gyermekeimel - Jozsef


Szeretnék a gyermekeimel és a feleségemel egybe költözni vagy az a családi házat fel ujjitani szigetelni tetö csere nyilás zárok csere ablak csere és együt lehet a család

Gyerekekkel szabadon - Gabriella


Két felnőtt korú fiammal élünk együtt egy családi házban.Elkezdtük a felújítását,hogy a két fiamnak különálló részt tudjunk kialakítani.:) tudják Ők is élni a saját életüket.Párommal beléptünk abba a korba,amikor jó lenne már külön a gyerkőcöktől.Pont szükségünk van erre a pénzösszegre,hogy meg tudjuk valósítani ezen álmunkat.

Család apraja-nagyja a tengerparton - Barbara


Sajnos nagyon keveset van együtt a család. A mindennapi robot, tennivaló sokszor csak gyors puszira, ölelésre ad időt. A nyereményből tuti, hogy a családom, akik már 4 nemzedéket képviselnek ellvinném 1 hétre egy csodás tengerparti nyaralásra. Egy csodás emlék garantáltan meglenne, ami tudjuk hogy a nehéz időkben nagyon jó lelki gyógyító tud lenni.😀

autózom - József


Nagy álmom, hogy a 28 éves "Sanyikámat" (Renault 5) egy fiatalabb járgányra cseréljem...

Ablakcsere és napkollektor - Ani


Családi házunkat három generáció lakja.A férjem és én,a lányunk és az ő két szép gyermeke.Környezettudatosságra neveljük őket.Szeretnénk az energia felhasználást csökkenteni,de saját erőből nem tudjuk megoldani.A ház körül van szigetelés,cseréltünk ablakokat is,de nem mindet.Szeretnénk napkollektor is a tetőre.64 évesen ezek az én álmaim.

Álmaink fürdőszobája - Tamás


A fürdőszoba lenne a következő célunk. Kedvesemmel babát várunk, és szuper lenne ha a kicsi Molli és Milán is már egy szuper környezetben tudna "tisztálkodni". Dupla mosdókagyló hatalmas nagy tükörfelülettel, beépített wc-veltrópusi fejzuhanyos zuhanykabinnal, kétszemélyes káddal lenne a cél amiben később a gyermekeink kényelmesen elférnek az esti pancsoláskor.

Álomkert - Iza martens


Szeretném a kertet felújítani, megreformálni úgy, hogy idős édesanyám egy kényelmes padon pihenhessen ott, gyönyörködve a pompás virágokban, madarak énekében. Nagyfiam kedvére edzhessen a jó levegőn a súlyzóival, vagy bújócskázhasson a kutyával, én pedig a munka után feltöltődhessek hétvégeken a barátokkal szervezett szalonnasütéseken, grillezésen. Ősszel csodálhassuk a tarka faleveleket, télen etethessük a madarakat, mert egy kertnek minden évszakban megvan a szépsége, amiért szeretni lehet.

Hajókázás a világ körül - Bócsó Piroska


Kisfiamat szeretném elvinni egy hajóútra, még ha nem is világkörülire, de egy hosszzabbra (10 napos?)saját erőből sohase tudnánk ezt finanszírozni. Kisfiam 11 éves, de eddig egyetlen egyszer volt lehetőségünk elmenni üdülni együtt!

Lakás Lajos - Lajos


Szia én régóta szeretnek egy lakáshoz jutni már régóta szernek lakást vásárolni de nem sikerült !!

Lakásfelújítás˘! - Gyöngyi


Minden álmunk,hogy ismét legyen gázfűtés a lakásunkban és a villanyvezeték felújítása sem ártana,mert őskoriak a vezetékek. Még sosem nyertem semmivel és reménykedem,hogy egyszer rám mosolyog a szerencse!

Külföldi nyaralás Forma 1 - Andrea


Szeretnék egyszer eljutni Olaszországba nyaralni, pont akkor amikor a Forma 1-es olasz nagydíj van, szurkolnék együtt az olaszokkal a Ferrari hazájában, és megnézném a Forma 1-es kiállítást is. Csodálatos lehet. Még sosem nyaraltam külföldön, lenyűgöző élmény lenne.

Marokkó - Gergő


Régóta szeretnék elutazni Marokkóba !

Szép kert - Tünde


Szeretnék egy szép kertet a gyerekeknek hogy tudjanak játszani.

Nagy utazás - Andrea


Emma lányom 24 éves, nagyon szereti az állatokat és a messzi tájakat. Nagy vágya, hogy egyszer Ausztráliába utazhasson, és ott koalát dajkálhasson.Tudom, hogy ezt egyedül nem tudom megadni neki, de a nagy álmom az, hogy ő boldog lehessen.

Nyugat-afrikai körutazás - János


Luxus hajóút egy óceánjárón, vagy egy Nyugat-afrikai óceánparti fürdőzés, és körutazás.

Piciny hazunk felujjitasa - Levente


Jelenleg a parommal es 6 eves kislanyunkkal lakunk egy piciny hazban. Ezt szeretnenk felujjitani, de anyagi okok miatt meg nem sikerult megvalositani. Jelenleg ez a legnagyobb almunk :)

Abigél a Világbajnokságon - Mária


Abigél lányunk 11 évvel ezelőtt jött a világra. 7 éves korában a mi "csodánk" beleszeretett az íjászatba és élete első évét jellemző küzdés, kitartás meghozta az eredményét. 9 évesen Országos, 10 évesen Európa Bajnoki címet szerzett. Nagy álma, hogy megmérettesse magát szeptemberben a Világbajnokságon, Ausztriában. Az én álmom, hogy a család mellette legyen ezen a jelentős versenyen.

Gabi a Világbajnokságon - Ildikó


Sok-sok keresgélés, számos kudarc után 2017 februárjában találtunk rá az íjászatra. Gabi azonnal beleszeretett. Lelkesedése és szorgalma mellé fantasztikus tehetség társul. Korosztályában, kategóriájában 3 Magyar Bajnoki, idén februárban pedig Európa Bajnoki Címet szerzett. Nagy álma, hogy szeptemberben a Világbajnokságon is megmérettesse magát Ausztriában. Egyedül nem megy... Nagyon szeretném, hogy eljusson és én mellette lehessek ezen a versenyen.

Segítek, hogy szebb legyen. - Zsuzsi


Egyszerű, kisvàrosi ember vagyok. Szeretek màsoknak segìteni, adni, de nem mindig jut azokra a dolgokra, amikre szeretnèm. Làttam, hogy a kisvàrosban, ahol felnőttem, milyen rossz àllapotban vannak a jàtszòterek. Különösen az, amelyiken èn is sok időt töltöttem annak idejèn. Àlmom, hogy legalàbb rèszben, vagy teljes egèszèben felùjìtàsra kerüljön ez a kis park, ezzel mosolyt csalva a kis szülővàrosom lakòinak arcàra. Hiszem, hogy együtt megvalòsìthatjuk!

Csernobil és Pripjaty - Ági


Az emberiség nagy tragédiája: 1986. - Csernobil. Régóta nagy tervünk egy barátommal felkeresni a szarkofágba burkolt, ám még 300 évig sugárzó halott, de egyben újjáéledő mementót, hogy emlékezzünk az áldozatokra, magyar honfitársainkra. Csernobil és Pripjaty elpusztult, mint ember alkotta létesítmény, de újra éled, mint a természet alkotta mű. Álljon mindig előttünk figyelmeztetésül, felelősen bánjunk gyermekeink jövőjével!

Monet vizililiomos kertje - Erika


Évek óta álmodok színeket vászonra. Vágyom a napfényt, az illatokat és a hangulatok varázslatát, vibráló harmóniáját megragadni ecseteimmel Givernyben, Claude Monet kertjében.

Szüleim meglepése - Rebeka


Sziasztok! A szüleimet 20. Házassági évfordulójuk alkalmából szeretném meglepni egy jó állapotú ,fiatalos használt autóval, mert a jelenlegi autón kritikus állapotban van és munkájukhoz létfontosságú a gépjármű. Segítsetek nekem, hogy örömöt okozhassak szüleimnek !!

Neurofeedback kezelés - Viktória


A gyermekem álma az én álmom is. Kisfiam nagyon okos és értelmes gyermek. Mindent szeretnék megtenni, hogy fejlődését segítsem. Ehhez járulna hozzá a nagyszerű eredményeket felmutató Neurofeedback terápia, amivel tudnám őt segíteni. Remélem a Budapest Bank és a szavazók segítségével az álomból valóság lesz.

Manóutaztató - Imre Balázsné


A mi álmunk egy saját autó. Nem vágyunk különleges mindentudó járműre csak guruljon. Férjem sokat dolgozik és két manóval már igen nehéz a bevásárlás stb Kislányom jövőre iskolába készül és mivel idén belevágunk 3.babaprojektbe így meghálásabb családtagja lenne számunkra egy autó :) Budapest bank már egy álmot teljesitett lakásvásárlással korrekt hitelajánlattal reméljük ez az álom is teljesülhet :)

Gyermekkönyv - Brigitta


Az én dédelgetett álmom, hogy minél több gyermekhez eljuttathassam annak a verses, képes könyvecskének a nyomtatott példányát, amelyet itthon, saját kezűleg összeállítottam. Egy könyvkiadó nyitott lenne a terjesztésre, azonban az első nyomtatás igen költséges és ez útját állja az indulásnak. Bízom benne, hogy a Kedves Olvasók és a Bank közreműködésével megvalósulhat ez az álom, mely sok-sok gyermek szemére hoz a jövőben még szebb álmot.

Újra tökéletesen látni - Viktória


Az egyik legnagyobb álmom válna valóra egy lézeres szemműtéttel. 20 éves korom óta vagyok szemüveges és idén szeptemberben leszek 40. A kerek évfordulóra szeretnék ismét tökéletesen látni. Sajnos a szemromlás elkerülhetetlen, a szemüveg viselése pedig egyre macerásabb. Bízom benne, hogy a Budapest Bank és a kedves szavazók segítségével az álmomból egyszer csak valóság lesz.

Szüleink emlékére - János


Édesapánkat és Édesanyánkat is idejekorán elvesztettük. Volt időszak, amikor nélkülöznünk kellett, de a szeretetükkel, gondoskodásukkal mindent pótoltak, sokat köszönhetünk Nekik, és becsületes, diplomás embereket neveltek belőlünk. Szeretném a nyereményt arra felhasználni, hogy a síremléküket felújíttathassam, megköszönve a szeretetüket, gondoskodásukat, az értünk hozott áldozatot, és méltó emléket állítva Nekik.

Fiatalabb autó a biztos létért - Kati


3 kiskorú gyermekemet egyedül nevelő édesanya vagyok. Közös álmunk és nagy boldogságunk lenne, ha tudnánk venni egy használt 7 személyes családi autót! Nagyon megkönnyítené az életünket a tudat, hogy biztosan számíthatunk az autóra, hisz azzal járunk oviba, iskolába, munkába és sok közös programra a gyerekek barátaival is. Nagyon boldogok leszünk, ha Fortuna Ránk mosolyog!

Marczi - Mónika


Üdv! Marczi Mónika vagyok Salgótarjánból. A mi álmunk a vőlegényemmel az esküvőnk. Kisebb létszámmal akár meg is valósulhat szeptember 30-ig az egész lagzi vagy ha már az a pénz elmehetne a lefoglalásokra, hogy jövőre megvalósuljon, már annak is nagyon örülnénk :) Mindenkinek sok sikert kívánunk és ha nem is most kívánjuk azért mindenkinek teljesüljön az álma :)

Álom-Álom. - István.


Szeretném megtalálni a szüleimet, nem ismerem őket Fóti Gyermekvárosban nőttem fel. És a maradék pénzből felújítani az Önkörmányzati lakásomat.

A Bátor Gyermekekért - Boros László


A Bátor Tábor beteg gyermekek részére szervez egész évben csodálatos napokat, ahol elfeledkezve súlyos betegségükről a gyermekek önfeledten játszhatnak, barátkozhatnak, tanulhatnak, jól érezhetik magukat. Voltam már Cimbi és rendszeresen támogatom az alapítványt. Az Álmom, hogy ezúton is tudjam őket támogatni.

Notebook - Rasi


Nagy Ráhel vagyok. Parasportoló. Rengeteget utazom a versenyeim miatt emiatt szeretnék egy notebook-ot hogy a családdal ekkor is tudjam gond nélkül tartani a kapcsolatot. Könnyebben mehessen a kommunikáció.

Kerámia műhely - Éva


Keramikusnak tanulok. Kis korom óta imádtam gyurmázni, azzal hogy bekerültem egy művészeti iskolába elindultam az úton hogy egyszer saját vállalkozásom legyen. Egy kerámia műhely az álmom amihez már a hely megvan,csak a felszerelés hiányzik . Mivel az iskolában nem mindig tudok alkotni ezért lenne jó ha itthon kiélhetném magam ebben a világban.

Balaton - Adrienn


A 8 éves lányommal szeretnék legalább a balatonra eljutni...:) még nem látta :( nagyon örűlnénk neki! köszönettel Bőgér Adrienn

A legnagyobb álmom - Jovana


Hat éves koromban megismertem egy fiút, akit Andrejnak hívnak. Jövőre ünnepeljük Andrejal barátságunk 15. évfordulóját és ez alkalomból szeretném neki bebizonyítani, hogy számomra mennyit is jelent ez a barátság. Már kiskorunk óta én és Andrej álmodoztunk arról, hogy körbeutazzuk a világot. Szeretnénk megismerkedni egy teljesen más, a miénktől teljesen különböző kultúrával. Már régóta arról álmodunk, hogy miképp sétálnánk Sanghaj gyönyörű utcáin.

Egy csodálatos focista - István


Sziasztok. Gyerekkori álmom és egyben példaképem Cristiano Ronaldo. A Real Madridban focizik. Számomra az, ha élőben láthatnám ahogy rúgja a bőrt, azt leírni, hogy mit jelentene, nem tudnàm. Az élmény ide kis kevés hasonlat. A mega-mega álom, az a közös kép vele. :) Lehet csak álom marad, de legalább tv-ben látom őt. Köszönöm szépen, hogy leírhattam.

Fehér álom - Dániel


Álmomban Finnországban jártam, Nem bántam, hogy lefagyott a lábam. Lappföldön az északi fényt láttam, Örömömben hangosan kiabáltam! Havas erdőket, jeges tavakat látva Letaglózva, meghatódva álltam, Könnycsepp jegesedett szempillámra, S vártam az igazi Mikulásra. A mosoly ráfagyott a számra, Pedig rá sem ültem a kutyaszánra, Csupán ránéztem a bankszámlámra. Nos, tán álmom valaki valóra váltja.

Budapestbank - Szabolcs


Az én álmom az.hogy a budapestbanknál 11éve futó autóhitelem kifizetem....és végre 11év után elmehetek nyaralni!!!! Köszönöm..

Magány - Era


Nincs senkim Nincs semmim. Egy elhagyott lélek egy elhagyott testben. Ez lettem. A munkahelyem kiforgatott Az álmaim hercege elhagyott. Az édes otthon csak egy álom, az albérlet keserű magányom. Ebben egy-két bútor csak koszos- használt padlószőnyeg mi hátramaradt... Pénzen boldogságot nem lehet venni Jóisten sem tud (még) ilyet tenni… De bérleti díj, új parkett vagy egy-két bútordarabka kicsit boldogítana,s jól esne – albérlőtársim képiben – ha Ő is egy kicsit örül(het)ne velem.

Róma-Colosseum - Csaba


A húgom nagy álmát szeretném valóra váltani, aki már gyermek kora óta szeretne eljutni Rómába, hogy élőben láthassa a Colosseumot. Sajnos az élete úgy alakult, hogy már egy éve egyedül neveli 2 és fél éves kisfiát Zozót. Emellett természetesen dolgozik, de az álmok csak álmok maradtak. Ha eljutna Rómába, az erőt adna és átlendítené Őt a mindennapok nehézségein, megpróbáltatásain. Erősítené azt a hitet, hogy az álmokat nem szabad feladni.

Hárombetüs Szerelem - Laci


Az én szerelmem neve Kislány. Ő egy meseszép M3 BMW Coupe. Egy éve van velem jóban rosszban. A legnagyobb álmom hogy elmenjek vele egy talalkozóra ahol díjat nyerhetnék vele illetve másnak is megmutathatnám az én meseautómat. Ehhez jól jönne egy nagyobb összeg hogy még tökéletesebb s hibátlanabb legyen és más is bele szerethessen ugyanis ez az érzés felülírhatatlan és megmásíthatatlan.

auto és lakás - Pisti


nagyon szeretnék elhelyezkedni targoncásként és egy saját albérletbe költözni de ahhoz kaució kell illetve szeretném lerakni a jogositványt és venni egy autót 6 éve cirkusznál dolgozok és szeretnék végre normális életet élni a barátnőmmel és a kiskutyámmal

Egy utazás a kicsikkel - Zoli


Szeretnénk el vinni a gyerekeket belföldön valami szép helyre nyaralni. A kicsi most hat hónapos a nagy két és fél éves. Nagyon szeretnek pancsolni.

Viper vezetés - Marianna


Mikor tini koromban megláttam először a Dodge Viper RT/10-es autót,beleszerettem..Tavaly bezárták a gyárat,nem termelt már profitot.Minden álmom élőben látni egy Vipert,esetleg vezetni!Egyenlőre csak makettekben építem meg a csodaautóm..

Családi kör - Bernadett


Hat gyönyörű gyermek édesannya vagyok párommal sokat dolgoztunk,hogy a lehető legtöbbet meg tudjuk adni nekünk ez majdnem sikerült is egy viszont sosem teljesült nem tudtunk közössen eljutni nyaralni. Nekem ez az egy nagy álmom van,hogy a gyerekekkel közössen elmehetnénk egyszer tenger közelébe nyaralni.

Egzotikus nyaralás - Kata


Régi vágyam egy egzotikus nyaralás pálmafás, homokos tengerparton, kipróbálni a búvárkodást, hajózni a tengeren, koktélt iszogatni a parton, és élvezni a napsütést és a gondtalan pihenést.

Álom 4 keréken - Zoltán


Párommal évek óta 1 álmot halogatunk, amit eddig sajnos nem tudtunk megvalósítani. Mindig akadt egy fontosabb, vagy jött egy váratlan esemény ami miatt halasztani kellett. Ez az álom pedig egy saját autó. Párommal szerencsések vagyunk, hisz van munkahelyünk, kisebb álmokat el is tudunk érni, de a saját autó mindig túl nagy falatnak bizonyult, ahhoz sajnos nem keresünk eleget. Nem vagyunk telhetetlenek, egy használt autó is segítene a további álmaink elérésében.

Irány Horvátország! - Katalin


Szeretném a gyermekeimet és az unokámat elvinni a Horvát tenger partra 1 hetes nyaralásra. Még soha nem volt lehetőségünk együtt tenger partra utazni. Ezzel szeretném megköszönni,hogy vannak nekem☺☺

Minden okkal történik - Krisztián


Hogy mi az álmunk? Ő már úton van. Az elmúlt időszak bizonyította, hogy az álmaink igenis teljesülhetnek. Az élet, talán a szavazás lezárásakor, a kisfiúnkkal ajándékoz meg. Hogy mi az, ami óriási segítséget jelentene Nekünk és amivel élményeket okozhatunk a gyermekünknek, hogy a lehető legtöbbet láthassa a világból? Egy saját autó. És ha sikerül, nem csak azt mutatjuk meg, hanem az Álmunkat is. A karjainkban.

Presszó falatozó - János


Egy kis faluban élünk nincs a faluban vendéglátós egység utólsó kocsmáros 15 éve bezárt a válság miatt nagyon szeretnék nyitni egy presszó, büfét hamburger girost egyszer fiatalabb koromban volt egy tó mellett egy palacsintázó büfém nagyon jól ment most újra nyitnék de sokba kerül és 3 gyermekkel nehéz össze rakni pedig biztos hogy jól működne! Köszönöm üdvözlettel János

Ott jártam ahol a madár se! - VikingODIN


Üdvözletem! HOLLYWOOD s OSCAR! Ez az ÉN célom . Meg is fogom csinálni. Ha fene fenét eszik akkor is. Eljutni . Megismerkedni egy NAGYGURUVAL. Aki segít nekem ebben a projektben. S ez nem csak rózsaszin álom. Hanem konkrét tény. Köszönöm szépen a lehetőséget.

Nagyszüleim - Melinda


Nagyapám és nagymamám is 30 km.-re lakik tőlünk,ráadásul ellentétes irányban. Szeretnénk őket sűrűbben látogatni,de autóbuszjárat is csak ritkán közlekedik.Ezért nagy szükség lenne, egy használható autóra. Ehhez kérnénk segítséget!

szakacstibor@gmail.hu - Tibor


A mai napig épülő házunkba szeretnék idén télre már fűtést telepíteni....

LONDON - Ágnes


A fiúkkal a napokban arról álmodoztunk, hogy milyen jó lenne elrepülni pár napra Londonba. Látni a Towert, a királyi palotát és a British Múzeumot, ülni a London Eye-on és végre élesbe is használni az iskolában szerzett angoltudást! Már csak a TI segítségetek kell! SZAVAZZATOK RÁNK!

Konyhavfelújitás - Irèn


Szeretnèkbúj konyhabutort, gáztühelyt, páraelszivót, hütőszekrènyt mindent ami egy modern konyhába kell.

Jogosítvány és autó - Gréta


Nem nagy álom, mégis 17 éves korom óta sajnos nem sikerült megvalósítanom. Most pedig már van egy lányom akit apa nélkül nevelek, így még inkább elérhetetlennek tűnik számomra, pedig könnyebb lenne vele közlekednem és ha vissza kell mennem dolgozni akkor nagy segítség lenne.

Családi álomnyaralás! - Ancsa


Szeretnénk elvinni a Balatonhoz, a gyerekeket mivel nem volt még rá lehetőség. A fiúk nem kicsik 17 és 11 évesek. Így álomszerű nyaralás lenne , felejthetetlen élményekkel és nélkülözések nélkül.

Ballagás - Niki


Négy gyermekünk közül egy ballag. Ballagást szeretnènk neki a családdal. Vannak olyan rokonaink akikkel a távolság miatt nagyon ritkán tudunk találkozni. Ballagási ajandèkkènt egy családi közös utazást belföldön. És mivel nagy család vagyunk néhány új ruha cipő és pár használati tárgy is jól jönne.

Egy régi álmunk - Mihály


Páromat egy éve jegyeztem el 2017. június 1-én, tervezgettük esküvőnket, de közben az élet válaszút elé állított minket. Sajnos esküvőnk helyett házat vásároltunk ami teljes felújítást igényel. Ezzel álmaink szerte foszlottak mivel régi álmunk eljutni repülővel, egy romantikus helyre (Mallorca, Seychelle szigetek, Dominika) , vagy amerikába...de ezek egyenlőre csak álmok...

Törökországi nászút - Mónika


Amióta a férjemet megismertem, azóta szeretnék eljutni vele Törökországba, de valami mindig közbejött. Minden évben nézegetem a szállodák ajánlatait, a csodás fényképeket, és már odaképzelem magunkat a török fürdőbe, tengerpartra, a pálmafák tövébe...Tavaly összeházasodtunk, a nászút elmaradt, idén sem látok esélyt, hogy eljutunk. Csodálatos élmény lenne, és micsoda meglepetés, még sosem jártunk Törökországban vagy hasonló helyen szállodában.

Új ház - Anita


Szeretnék egy házat a kis családomnak!!

Egy hosszú nyaralás :) - Gabi


Szeretnék már nagyon régóta eljutni a párommal a Dominikai köztársaságba. Már egy nagyon régi álmom és nagyon örülnék, ha egyszer valóra válhatna. :) Köszönöm

Delfinek - MÁRIA


Imádom az állatokat! 😍 Minden álmom, hogy delfineket simogathassak! 😍 Júniusban 60 éves leszek, külföldön nem sokat voltam, tengerparton egyszer, de delfint nem láttam messziről sem. A 88. éves Édesanyámat vinném magammal, hogy Ő is láthassa ezeket a csodás élőlényeket! A Budapest Bank régi és hűséges ügyfelének álmai remélem megvalósulhatnak?! 😉😍

Fürdőszoba - Zsófia


Sajnos a felújításkor, a fürdőszobára már nem maradt elég forrás, így már csak ez csúfítja gyönyörű otthonunkat. Jól jönne a segítség, hogy végre ne legyen rá gond és az is tündököljön.

Első Autóm - Adrienn


Frissen megszerzett jogosítványom miatt nagyon szeretném ha lenne egy saját autóm amely nagyban megkönnyítené a munkába járást, és sokkal mobilabban tudnám intézni a mindennapi teendőket. Ez számomra egy régóta dédelgetett álom amelyhez a jogosítvánnyal egy lépéssel közelebb kerültem, de autót egyelőre még nem tudtam venni, ebben segítene nekem ez az egy millió forint.

Balatoni hajòút - Mariann


Imádom a Balatont ,szép emlékeim vannak, de még egyszer sem volt alkalmam körbe hajòkàzni. Ez lenne az álmom, vágyam.

Álmom egy álom teljesítése - Szilvia


Az én álmom, hogy ha keresztlányom nagy álmát tudnám teljesíteni. Az ő álma egy autó, mivel körülbelül 2 hónapja sikeres vizsgát tett. Egy kis autó, amivel hordhatja a családot és a gyerekeket. A tömegközlekedés nagyon megnehezíti a kindennapjait, mert van egy lassan két éves lánya. Az én álmom, hogy tudjak segíteni hamarabb hozzájutni egy álomautóhoz.

Álombéli könyvkiadás - Adrian


Párom 1 év áldozatos munka végén sikeresen befejezte a könyvét, melynek kiadatásával teljesülne az Ő álma és az enyém is, mivel kiérdemelten boldognak láthatnám! Sajnos a könyvkiadatás se nem egyszerű se nem olcsó így ehhez kérem a segítséget, az álom beteljesüléséhez! :)

Haz - Aniko


Szeretnek egy lakashoz jutni 7kiskorugyermekel lakom alberletbe.remelem en leszek a nyero

Házfelujitás - Mihály


Családi ház.Ami belefér egy milio forintba.tatarozás,ablakcsere, tető csere,vizvezeték csere,szigetelés.

Lègiirányító - András


Mindig is szerettem volna lègi irányító lenni ez a pènz elèg sokat lendíteni rajta hogy neki tudják állni ès sikeresen elvègezzem az iskolát. Ez lenne a gyermekkori álmom.

Monor saját lakás - Tibor


Az álmom hogy saját lakásom legyen párommal Monoron. Gyűjtögetünk jelenleg is, de jóval egyszerűbb lenne ha sikerülne segítséggel hozzájutnunk 1 pici házikóhoz ami csak a miénk. Soha nem voltak elvárásaink, csak nyugodtan szerettünk volna élni az albérletben (mivel másra nem futotta), de a folyamatos költözés miatt, elkezdtünk félre tenni. Család és házikó az én álmom, és nem adom fel amíg csak élek, azon leszek hogy boldogok legyünk és elérjük a célunk!

Piramisok - Judit


Szeretnék a baratommal elutazni Afrikaba szafarizni, piramisokat latni, tevegelni jo kis afrikai program. Jo lenne nagyon, Köszönöm Judit

Színház - Vanda


Mindig is szerettem színházba járni, de sajnos anyagi okokból nem mehetek olyan gyakran, mint szeretnék. Ehhez kapcsolódik az egyik legnagyobb álmom is. Jó lenne, ha legalább életemben egyszer eljuthatnék New Yorkba, és megnézhetnék 1-2 Broadway előadást. Sajnos, hacsak nem találok egy olyan munkát, ahol jóval átlagon felüli a fizetésem, akkor valószínűleg sose fogom tudni megvalósítani ezt az álmom.

Nászút a tengerparton - Marcsi


Kedves Budapest Bank!! A párommal 17 éve házasottunk össze. A mi álmunk hogy egyszer el tudjunk menni egy szép Horvátországi tengerpartra. Mert sajnos nászútra nem tudtunk elmenni azóta sem. Üdv Marcsi

Plázs - Ernő


Meglévő 7,2x3,6x1,2 - es fémfalú medencénk köré szeretnék építeni egy olyan pódiumot, amelyre ki tudna feküdni az egész család. Reggeltő estig ott tudnánk pihenni. Egy profilból hegesztett tartószerkezetre tennénk fa borítást. Az egész fölé 2 nagy, 5-6 méter átmérőjű napernyőt helyeznénk...Az aljában pedig kialakítanánk egy gyerekkuckó, úgy megcsinálva, hogy a manók nyáron akár ott is tudjanak aludni.

Palacsintazo - Szilvia


Szeretnèk egy palacsintazot nyitni. Siofok kornyeken. A gyerekeim es az en lakhatasom es megelhetesem a cel. Nehez eletet hatra hagyva. A gyerekeimmel az apjuk halala utan australiaig menekultunk. Fel adtunk mindent. Sokat tanultunk itt szakmailag itt is a palacsintazo a cel. A hozza szukseges tanulmanyaim iso vizsgaim meg vannak. Gyönyörű orszag Australia de haza huz a szivem. Es a semmibol kell otthon ujrakezdenem mindent. Talàn ez az a lehetőseg amire vàrtam.Sok sikert mindenkinek

Niagara vízesés - Orsolya


Legnagyobb álmom eljutni a Niagara Vízeséshez.Szeretnék egy hajón olyan közel jutni,hogy érezzem a vízcseppeket az arcomon.Csodás élmény lenne.Természetesen nem egyedül mennék hanem két gyermekemmel. Kérek mindenkit szavazzon ,hogy az álmom valóra váljon!Köszönöm szépen!:-)

Nagy álmok - Krisztián


Nekem több álmom is van amit szeretnék valóra váltani. Jelenleg 32 éves vagyok és az apámmal szeretném újra felvenni a kapcsolatot mivel kb 15 éve nem láttam csak az anyukám temetésén mivel másfél éves koromban elváltak így csak kétt hetente láttam. A másik álmom a családi házunk amiben élünk át alakításra szorul és fel szeretném újítani. És az utolsó álmom egy utazás a szülő falumba mivel már kb 5 éve nem voltam anyagi gondok miatt.

szülői kívánság - BMariann


Szüleim 80 évesek elmúltak és bár korukat meghazudtoló egészségnek örvendenek, a kis telkük rendben tartása egyre nagyobb terhet jelent nekik.Ezért fontolgatják, hogy eladják, de nehezen szánják rá magukat. A telken van egy kis 15m2-es házikó, most lomtár. HA azt lakhatóvá tudnám tenni és odaköltözhetnék, valóra válna az álmuk, hogy valamelyik gyerekük ott lakik és nem kellene eladniuk.

Saját vállalkozás - Nikoletta


A férjemmel együtt szeretnénk elinditani almaink valallkozasat hogy mindent megtudjunk adni a gyerekeinknek es biztos hatterunk legyen. Sajnos egy éve mar csak a folosleges kilometereket futjuk es mindig csak a zsak utcaba lyukadunk ki. Ez a penz eleg lenne hogy lenduletett kapjon a vallalkozas es megvalosuljon az almunk. Koszonom mindenkinek aki szavaz ram.

Milánó - Barnabás


Szeretném egyszer Milánoba városnézés plusz milan meccs nézés ez az álom több mint 20 éves álom eljutni a kedvenc olasz városba ott még nézni nagy és fanatikus San siro megnezni ez most minden vágyam kedvenc csapatom látni élő be

Medence - Krisztina


A lányom Évek óta szeretne egy medencét az udvarunkba ez az ő nagy álma. Az én álmom hogy az ő összes álma valóra váljon.

Közös otthonunk - Fanny


Édesanyaként az első és legfontosabb számomra a kisfiam és az ő élete. Régóta álmodoztam egy közös lakásról amiben ketten élhetnénk a kisfiammal , berendezve a mi igényeink szerint és neki lenne a legmenőbb gyerekszobája. Szeretnék neki olyan életet amiben mindent megadhatok neki. Nekem Ő az életem és szeretném ha az álmunk egyszer valósággá válna.

Kazán - CSABI


Új gázkazánt szeretnék ☺️

Kislányomnak egy szép kert - Gabriella


3 hónapos kislányomnak szeretném a kertemet felújítani, hogy mire járni és játszani kezd addigra szép és biztonságos legyen. Ebbe a felújításba egy műfűvesítés is beletartozna ( 200 nm aminek az ára és lerakása sajnos sokba kerül). A rendezett kert, a zöld műfű mellett a sok növény,fa harmóniát teremtene a kis életébe ami egy babának nagyon fontos. Biztonságos és alergén mentes környezet. Remélem lesz rá lehetőség.

Kis szoba - Orsi


Kis szoba a pici fiamnak.

Ingatlan felújítása - Noémi


Sziasztok 🙂 2016-ban vásároltunk kisházikonkat igazi éden ❤ kétszobás mikor be költöztünk akkor egy kissebb fel újítás meg történt de még szebbé akarjuk tenni🙂 a kisfiam szobájába sajnos nincs ablak szeretnénk ablakot neki oda és egy kis igazi pasis szábát csinálni neki🙂

Álom nászút - Katalin


Öt éve vagyok együtt szerelmemmel, akivel csendes esküvőt tervezünk a nyáron, mindössze két tanú jelenlétében. A költségek miatt döntöttünk így, hiszen lakáshitelt, felújítási kölcsönt fizetünk, nincs pénzünk nagyobb ceremóniára. Egy egzotikus helyen megünnepelni a szerelmünket, az maga lenne a megvalósult álom.

A közös élet kezdetén - Csanád


Elég sokrétű álom, mivel ez a pénz bármire jól jön. Ingatlan fedezet/vásárlás, háztartási gépek/eszközök és minden egyéb dolog ami egy közös élet elindításához szükséges a párommal.

Álomkonyha+álomfürdő - Enci


Anyukámnak szeretném,ha nagyobb/jobb felszerelésű konyhája lenne,mivel nagyon szeret főzni, de nagyon pici. Szükséges lenne a vidéki házát kicsit kibővíteni ahhoz, hogy egy normális méretű, felszerelt konyhája lehessen.Amennyiben sikerülne kibővíteni,akkor a fürdőszobát is szeretném számára komfortosabbá tenni,mivel Ő sem lesz fiatalabb és sokat fájnak a lábai, és a fürdőkád is napról napra nehezebb lesz számára.Anyukám egy hős, szeretnék segíteni.

Család - Szilvia


Elváltam, örök bánatom, hogy családom szétszakadt. Gyerekeim, szüleim is sokat szomorkodtak, szeretnék nekik örömet okozni egy közös nyaralással. Balaton, vagy egy görög sziget, a cél mindegy, csak együtt lehessünk.

evimarczi@gmail.com - Évi


Az "Én" álmom Spanyolország a híres Kanári szigetek. Kislányunkat szeretnénk férjemmel meglepni ezzel az álomutazással. Minden vágya megismerni a Spanyol kultúrát a helyi embereket és szokásaikat és meg sok-sok mindent. Mindig azt mondja Ö ott szeretne élni, :) de még sose volt ott. :) Szeretne delfinekkel úszni és sok mást kipróbálni mit a Tv -ben látott Spanyolországról. Ez számunkra tényleg egy örök élmény maradna. Köszönjük!!

Első - Dorina


Mivel az életem csak a munkáról szól hogy megéljünk több kevesebb sikerrel ....!Életünkbe először szeretnénk elmenni nyaralni ha még külföldre nem is jutnánk ki akár belföldön csak egy hétig ne kéne dolgozni ha nem is felfújható kis medence a kertbe is tökély lenne.

Forever - Pisti


Sziasztok! Párommal hamarosan 1 éve leszünk együtt! Mindketten úgy véljük, megtaláltuk az igazit! Tervezünk régóta egy utazást, még sosem volt külföldön! Így egy nyaralással szeretném meglepni, ÉS ott a nyaralás első estéjén szeretném megkérni a kezét! Az én első álmom ez! Segítsetek! Köszönöm! :)

Grand Canyon - Kriszti


Csodálatos dolgokra képes a természet! A Grand Canyon világörökségünk része és pont ezért bakancslistám első helyezettje és minden álmom, hogy élőben is láthassam a Colorado fennsíkot, az északi-déli peremet, a gyűrődéssel-vetődéssel keletkezett hegységeket, a napsütéstől szikrázó színkavalkádot :)

Családi nyaralás négyesben - Péter


Az amerikai nagynéni meglátogatása mert még soha nem repültünk és a feleségem nagy álma hogy egyszer repülővel elmenni valahová!

Egy otthon kèpe - Anita


Egyedülálló anyaként szülői segítség nélkül álmom egy része teljesült. Sikerült saját lakáshoz jutnom tavaly, de a felújítások még nem nincsenek kész. Szeretném ha be tudnám fejezni a felujításokat és teljes rendben lenne kis otthonunk. Szigetelés, ablak áthelyezés egy fèl kész szobában és fürdőszoba felújítás a cél. Ha ez megvalósulna azt mondom hogy egyedül sikerült egy olyan álmot valóra váltanom amiről gyerekkoromban tényleg még csak álmodtam.

Új Élet Angliában - Evelin


Álmom az, hogy kijuthassak Angliába. ( repülővel ) Szeretnék új Életet kezdeni, dolgozni, felépíteni a jövőmet. Nagyon szeretném ha álmom

Viszontlátni a húgomat - Mariann


Nagyon nagy vágyam és álmom, hogy kislányommal együtt eljuthassak Amerikában élő testvéremhez és családjához. Ő közel 16 éve él kint Utah-ban, ez idő alatt mindössze kétszer volt itthon ezért már nagyon szeretnék újra találkozni vele. Szeretném látni a Grand Canyont, ami az ő lakóhelyüktől nincs nagyon nagy távolságra. Nagyon szeretném, ha veletek sikerülne megvalósítani, hogy újra láthassam őket és eltölthessek velük egy kis időt!

Veszprém - Józsefné


2009. Augusztus 15.- én egy veszprémi APEH előadó segített a 17 éves , első vállalkozásomat megszüntetni . Beszélgetett velem és elmondta Ő egy klubbot javasol megalapítani mert az embereknek most erre van a legnagyobb szükségük ! Nagyon régi hivatalos ismerősöm volt , tudta mennyire szerettem biztosítási üzletkötő és hitel közvetítő vállalkozó lenni de minden ember életében néha elkél a változás...

Zalánka és a Verdák - Róbert


Kisfiam kedvence Villám McQueen és persze a többi verda. Szeretném elvinni a párizsi Disney Land-be a Verdák versenyére.

Vállalkozásom sikeressége - Zsolt


Villanyszerelö vállalkozásba kezdtem és szeretném ezzel családomnak a lehetö legtöbbet megadni .saját lakás auto normális élet .de ehez sok minden kell a vállalkozásomhoz gépek.auto.szerszámok.és mivel kezdö vállalkozás ezért sajnos még nem tehetem meg az ijen kiadásokat .köszönöm

Tokyo, jaj de jó! - Zsolt


Kislányom nagy álma, hogy a család elmenjen Tokyo-ba, amit sajnos a munkából nem lehet finanszírozni. Neki szeretnék ezzel örömet szerezni. Nagyon megragadta a japán kultúra, a nyelv, a gyönyörű tájak, a színes ételek és ruhák, a "papírházak" és a japán kertek. Még japánul is elkezdett tanulni, pedig még csak most lesz 8 éves :) A világot jelentené Neki.

Egy lakás - Borbála


Két kis gyermekkel költöznék külön. Az álom egy lakás!

Delfinsimogatás - Jeni


Már régóta szeretnék, delfinek közelében lenni, megsímogatni, szeretgetni őket.csodálatos értelmes állatok, de a hivatásom és családom miatt eddig ez nem jött létre.csak egy napot ha eltölthetnék velük, egy álmom válna valóra.

Fűtés korszerűsítés! - Norbert


Fűtés korszerűsítés infra panelekkel.

Családi ház CSALÁD - Szabolcs


Szeretném a házunkat újítani,szépíteni,javítani hogy a gyermekem és párom a legjobb helyen nőjön fel!

A kert - Dávid


Kedves Álommanók! Családommal a csok kihasználásával új házat veszünk, így mindenkinek lehet külön szobálya! Amire már nem lesz keret az a kert.. Dolgoztam kertépítőknél és megfogadtam egyszer nekünk is kibújik a földből az öntöző rendszer locsolója! Remélem most sikerül!

Álmaim esküvője - Renáta


Kedves Budapest bank ! Az én álmom a párommal egy gyönyörű szép esküvő . Sajnos a közeljövőben nem tehetjük meg , hogy esküvő lehessen.. Van egy kisfiam és most jön a kistestvér. Én nagyon -nagyon boldog lennék ha lehetne egy álom esküvőm. :)

Álmodozni mindig jó - Móni


Sziasztok! Móni vagyok 32 éves 2 fiam van akiket egyedül nevelek 7 és 12 évesek. A lakást amiben élünk szeretném kicsit szebbé tenni nekik nekünk ami eddig sajnos nem igazán jött össze. Amiről eddig csak álmodoztam de most hátha sikerül a Budapest Bank segitségével. Köszi aki ránk szavaz . :)

Álomkonyha - Andrea


Mivel 3 gyermeket nevelünk ezért a konyhámat szeretném felújítani és a konyhabútorba beépíthető sütőt,mikrot ,elektromos tűzhelyt és mosogatógépet szeretnék. Így nap,mint nap több időm jutna a gyerekeimre,mert kevesebbet kellene a konyhában töltenem.

Ház alakítás - Alexandra


Sziasztok! Nagyon szeretnék a gyermekemnek egy gyerekszobát,csinálni és ehhez kicsit ki kéne bővítenem a házamat.Mert most nincs neki saját szoba és nagyon szeretne egyet. Ebből a pénzből teljes mértékben megtudnánk valósítani ezt,sőt még egy nagyobb medencét is tudnánk rajta venni. köszönöm Alexandra

Lakás vásárláshoz kis hozzá járulás - Éva


Üdvözlök mindenkit! Az én álmom az, hogy saját lakásom legyen és ne kelljen albérletben laknom. 9 éve elváltam, azóta csak albérletről, albélretre költözöm. Van valamennyi pénzem, de ahhoz kevés, hogy saját lakást vegyek és ehhez szeretnék egy kis támogatást. Ez az összeg, nekem már nagy segítség lenne, és talán az idén akkor valóra válhat az álmom, egy saját kis lakás! Köszönöm, hogy elolvastátok Tisztelettel: Éva

Lánykérés - Attila


A páromat szeretném meglepni egy utazással és egy mesebeli ejegyzéssel amitől elállna a szava :)

Meglepetés a férjemnek - Anita


Meglepném a Drága férjemet egy új autóval, mert megérdemli, hiszen betegen is csak értem és a lányunkért dolgozott. Soha nem tudom meghálálni neki mindazt amit ad nekünk:)

Siófok - Bíborka


Az én nagy álmom vágyam, hogy a legjobb barátnőmmel és családommal/barátokkal 1-2 hétre kiruccanjunk Siófokra. Pihenni , szórakozni. Nekem ez jelentene mindent ha csak ennyi is össze jönne! Köszönöm a lehetőséget! :)

Tiszta ház - Izabella


3 gyerekemmel kifesteni az egész házat, hogy tiszta és illatos legyen :-)

Nászút - István


Álmomban gyakran arról álmodom , hogy a feleségem elviszem egy tengerparti nyaralásra, ahol homokos strand és pálmafák környezetében kettesben élvezzük egymás társaságát. Sajnos esküvő után nem tudtunk elmenni Nász útra és a lelkiismeretem bizonyára háborog. Mondjuk tengerparton is csak egyszer jártam még én is az Adrián. Kanári szigetekre vagy Ciprusra szeretném elvinni egyszer a Kedvesem. Köszönöm ,hogy leírhattam a gyakran előforduló álmom.

Nyugodt otthon - István


Egy építkezés közepén tartok, ezzel a lehetőséggel előbb eltudnám érni célunkat,hogy egy nyugott békés környezetben tudjon tovább cseperedni 6 éves kisfiunk.Valóra tudnánk váltani az ő általa elképzelt szobáját, az otthonunkat.

Otthon szépités - Szabolcs László


Szeretném nemrég vásárolt családi házunkat felújítani szépíteni,javítani páromnak és 2 éves kisfiamnak. Mivel a tető nem a legjobb állalotban van sajnos így ez a nyeremény összeg pont jó lenne a javítási költségek fedezésére. Ezen kívül szeretnénk egy szép gyerek szobát is csinálni a lurkónak. Szeretnék egy biztonságos és szép házban felnevelni a gyerekeinket.

A testvérem emléke. - Anikó


Állami gondskodásban nőttem fel a testvéreimmel. Tavaly szeptemberben, a legdrágább kincsemet, az öcsémet elveszítettem. Az a legnagyobb álmom, hogy meg tudjam csináltatni a sírját.

Montessori módszer és a tenger - Szabina


Életünk célja,hogy gyermekeinket önálló, boldog és döntésképes felnőtté neveljük. Időm és energiám nagy részét arra fordítom,hogy ez megvalósulhasson. Ebben oriási segitséget nyújt a Montessori módszer. Álmom hogy a lehető legtöbb montessori eszköz a birtokunkban lehessen,ezzel segítve a tanulásukat. Mellette családi álmunk,együtt felfedezni a tengert és annak világát Európa egyik országában,hogy lássák,fogják és amennyire lehet érezzék azt.

Modellező műhely - Billmester


Két gyermekünk van, akik kezdenek felcseperedni, ezért a repülőmodellek építésre szolgáló műhelyemből is gyerekszoba lesz hamarosan. Szeretnék egy profi faházat építeni a kert végébe, ahol folytathatom a hobbimat a saját kikapcsolódásom és a családom nyugalma érdekében.

1 MFt B. Banknál lekötve, 30%-át ADOMÁNYOZOM - Moha


1 000 000 Ft Budapest Banknál lekötve, 30%-át ADOMÁNYOZOM olyan helyre, amelyre a legtöbb javaslat érkezik. Javaslat hiányában, valamely gyermek kórháznak adományozom. A maradék pénzből pedig a családom álmát előtérbe helyezve, néhány szükséges háztartási gépet veszek (Hűtő, TV, stb)

Ébren álmodj! - Évi


Merj Álmodni! Kisfiaim számára szeretném a biztos otthont megteremteni! Ház vásárlásához és felújításához lenne szükségem erre az összegre! Szobájukat kedvük szerint berendezni, falán a kedvenc focicsapatukkal, külön íróasztal rajta számítógéppel új kanapé és szekrénysorral!

Segítség Apukámnak! - Annamari


Pár éve sikerült Apukám segítségével + hitelből egy kis házikót vennem.Felújításra már nem maradt pénzünk.Édesapám próbálja karban tartani,de a tető már nagyon cserére szorul.Ebben szeretnék segíteni neki,ha az álmom valóra válna,hogy ne kelljen félnie minden egyes alkalommal amikor vihar jön.Nekem ez az álmom :-)

Lányom esküvöje - Erzsi


Az én álmom nem csak az enyém hanem a lányomé sőt inkább az ővé és ami az ővé az enyém .Idén január óta terveztük az esküvőt de akár mennyire is szeretnénk az anyagiak nem engedik.pedig minden vágyam az hogy teljesüljön minden kivánsága ami most az állomesküvő!! szívem szakadt meg amikor rájötünk mégsem sikerül összehozni a pénzt pedig már az esküvöi ruhát is kiválasztotuk és elképzeltem hogy végig vonul a templomban.Jó lenne látni

Gyémánt lakodalomra utazás a szüleimnek - Mária


A szüleim kemény fizikai munkát végeztek egész életükben, soha nem tudtak elmenni üdülni. 2018 november 22-én lesznek 60 éves házasok. Ezért szeretném őket meglepni és az ő álmaikat teljesíteni és elvinni őket a vágyott Bécsbe kirándulni. Magam részéről 10 éve vágyom egy Nikon fényképezőgépre. Ha megvehetném, akkor meg is tudnám ezt a feledhetetlen utazást örökíteni kiváló minőségben a fényképezőgépemmel.

Benjamin álma egy számítógép - Kriszta


Sziasztok,a Kisfiam,Benjamin álma egy szuper számítógép. Most 7. osztályos, a továbbtanulásnál is az informatikát szeretné választani.Egyedül nevelem,segítségem nincsen,nem tudok olyan gépet venni neki,amivel videókat,programokat tudna készíteni.Egy számítógép a világ legboldogabb kisfiújává tenné :)

Apró álmok, de egy életre szól... - Erzsébet


Álmunk, hogy pár napot el tudjunk tölteni fent Budapesten, szállással egybe kötve és ezen belül egy kirándulás a Tropicariumba, állatkertbe, különböző múzeumokba, történelmi helyeken. Mivel szűkös anyagi körülmények között élünk ketten a fiammal, erre régóta vágyunk. Másik nagy álma, limuzin bérlés ahol élünk, nagyon tetszik neki ez a jármű. A ha maradna pénz, egy nagy bevásárlás az iskolához... Szavazz ránk, jöhetsz egy kört a limoval! :-)

Kutyaparadicsom - Balázs


Szetetnék egy kutyamenhelyt alapítani. Ezen a menhelyen lenne kiképzés, sok játék, ügyességi feladatok, közös séták az ottlakók számára. Szeretném népszerűsíteni a kuyatartást. Megfelelő alapképzéssel, roppant jó társ tud lenni egy kutya. Ha az odalátogatók azt látják, hogy nem csak aranyosak, de szófogadóak is, úgy gondolom egyszerűbben találnak szetető otthonra az árva lelkek. Az örögbefogadás után is szívesen látnám őket további kiképzésre.

Nagycsaládos Zakynthos - Zsolt


15 év voltunk Zakynthoson, a Laganas öbölben. Hihetetlenül lassan mélyülő , enyhén fodrozódó védett homokos öböl, ahol reggelente szép kicsi kagylókat gyűjtöttek a gyerekek a parton, amiket az éjjel kisodort a tenger. Akkor azt mondtam, ha egyszer gyerekünk lesz, ide feltétlen el kell hozni, mert szuper gyerekbarát a hely. Azóta van 3 gyerek, de pénzünk nem jutott rá, hogy eljussunk ide. Sőt, máshol sem voltunk még együtt nyaralni. Most jó lenne, ha sikerülne. :)

Meseszép óvoda - Ildikó


Óvónőként tudom mennyire fontos gyermekeink biztonsága és a mozgás igény biztosítása számukra ezért én nem magamnak, hanem a sajnos rossz állapotban lévő, kevés játékkal felszerelt ovimnak szeretnék nyerni egy szuper jó játszóteret berendezve, nagyon örülnénk neki!!! 😊 Köszönöm!!! 😊😊😊

Afrikai túra - Nyiriné Fákó Csilla


Sziasztok! Mióta az eszemet tudom vonz Afrika,de mint tudjuk,egy átlagembernek ez sajnos álom marad,ha csak nem történik csoda! Szóval egy igazi 1 hetes ízig vérig safari túra az álmom! Ha kivitelezhető lenne,tuti fiatalodnék 20

Álomutazás - Réka


80 éves Nagymamámat szeretném 2 kicsi dédunokájával együtt egy kis tengerparti nyaralásra elvinni, mert erre még nem volt lehetőségünk és Nagymamám nagyon megérdemelné, nagy álma válna valóra.

Segítség szüleimnek zölden! - Karesz


Az álmom, hogy úgy tudjak szüleimnek segíteni, hogy azt el is fogadják de passzívan segítsem mindennapjaikat. Nyugdíjuk alacsony 70 évesen is dolgoznak ezért a rezsi néha napi gondot okoz nekik. Tervem, hogy napelemet kapnak mellyel hűteni fűteni tudnak bármikor!

Kereken kerek a világ - Sanyi


Az én álmom, hogy közszemlére tegyem azt az életérzést, amit az elöl dobozos, háromkerekű gyerekszállító biciklik nyújthatnak. Azt gondolom ha meg tudnánk honosítani ezeket a csoda járgányokat, és az autók helyett ilyenekkel furikáznánk a gyermekeinket, sokkal szebb lenne a világ. Vágyom egy ilyenre, hogy ezzel hordozhassam a gyermekeimet mindenhová. Ld. pl http://www.viszikli.eu/tricikli.htm

Colorado Spartan Ultra Beast verseny - Gábor


Álmom, hogy kijuthassak a Spartan akadályfutó versenyek hazájába, a legkeményebb versenyre, az Ultra Beast futamra Amerikába. Több mint 50 km-t, 60 akadályt és legalább 3000 méter szintkülönbséget kell leküzdeni a hegyekben. A leggyorsabb versenyzőnek is 7 óra kell ehhez. 3 éve kezdtem sportolni, korábban semmit sem mozogtam, és egy életmódváltás következtében kerültem bele a spartan versenyek világába. Egy álom lenne ott versenyezni, ahonnan az egész indult.

Csillogó gyermek szemek - Ferenc Farkas


A játék a gyermekkor legfontosabb és legfejlesztőbb tevékenysége. A leghatékonyabb módszer új tudás elsajátítására. A játékos tanulás segít a gyermekeknek könnyebben venni az akadályokat. Ehhez a játékos alkotómunkához szeretnénk a Robotika szakkör tanulóinak a megfelelő hátteret biztosítani azzal, hogy olyan felszereltséget teszünk elérhetővé számukra, melynek használata során szinte csak a kreativitásuk szab határt az alkotásnak. Ezt az élményt, az elkészült mű okozta öröm koronázza meg.

Toszkán romantika - Tóth Ilona Márta


Van egy varázslatos világ, amelybe első látásra szerelmes lettem. Toszkána gyönyörű vidékére szeretnék eljutni: szeretném a családommal felfedezni a tájat, megélni az olasz életérzést. A legtökéletesebb helyszín arra, hogy kimondjuk a boldogító igent. 17 éve együtt, immár három csodálatos gyermekkel, megérett rá a kapcsolat. Fantasztikus lenne! Nem kell vendégsereg, sem puccparádé, csak mi öten, egy pici kápolnában, szeretetben, boldogságban, békességben

A kecske is jóllakjon, a fa is megmaradjon. - Csongor


Öt kecském és három birkám van; gyümölcsfákat és cserjéket szeretnék telepíteni élőhelyükre, úgy, hogy együtt él állat és növény. Almafa a tölggyel, berkenye a szilfával, málna az orgonával, szőlő a szelídgesztenyefákkal; és természetesen köztük legelne, ellene, heverne sok kecske, és nyújtózkodna pár juh. Kordonra, karámra, és vízvezeték rendszerre kellene az összeg.

Kilépés a mókuskerékből - Nikoletta


Mindennapi munka-pénzhajtás, gyermeknevelés, háztartásvezetés mellett nem jut idő egymásra. Megvan a napi rutin, amit reggeltől estig percre pontosan be kell tartani, hogy minden flottul menjen. Álmom az, hogy 8 év után végre kilépjünk férjemmel ebből a mókuskerékből és a régóta dédelgetett álmunkat megvalósíthassuk, azaz kettesben, tengerparton, külföldön, 1 hét kikapcs...

Könykiadás - Gábor


Mi lehet két ember között a legszorosabb kötelék? A történet első része már megjelent és aki olvasta rabja lett a történetnek. Vajon hogyan végződik a két egymás számára idegen lány útja, akik között a kötelék már szorosabb nem is lehet? Csak úgy derülhet ki, ha a könyv második része is elérhető lenne... Az én álmom, hogy történet egész legyen, hogy ne maradjon félbe és akik olvasták az elejét, a végét is ismerjék meg!

Icike-picike fagylaltozó - Barbara


Iskolás éveim alatt tavasztól őszig egy kis fagyizóban dolgoztam ennek már közel 20 éve.Aztán egy nagyon kedves ismerősöm is nyitott fagyizót ahol szintén egy nyarat tüsténkedtem és vele már beszédtéma is volt,hogy szeretnék egy saját picike kis fagyizót egy másik városban amiben ő nagyon szívesen segítene.Ezt a rég várt álmom szeretném végre megvalósítani...és van egy tündéri 2 éves kislányom aki örülne neki!

Családi ház - Lilla


Gyermekeim és a mi nagy álmunk egy kis családi ház Sajnos a panelba nem lehet hozni kutyát...nem minden nap mehetnek le játszani ... Egy magánházba a kicsiknek lehetnek kutyuskáik....akkor mennek ki amikor akarnak....nem kell attòl félni hogy valaki elviszi őket Ez a mi nagy álmunk.:

Erdőszéli mesevilág - Dia


Erdőszélén házikó...mikor megvettük, a telek aljában hatalmas ősnövényzet volt. Miután megtisztította a férjem a területet egy olyan kőrisfát találtunk, ami a földből kb. 10 vastag ággal növekszik. Igazi fáramászós, bunkizós. A kisfiunk ekkor még a pocakomban volt. De tudtuk, hogy ez majd, az Ő birodalma lehet! Ezért is szeretnénk létrehozni egy természetes játszóteret a Mi "koronás" fánk körül, hogy az álomból, igazi Mesevilág lehessen.

Édenkert - Karesz


Kicsi orszag, Kicsi varosanak, Kicsi kertjebe, Nagy eletet, Nagy szeretet, Nagy vidamsagot varazsolni :) Kis jatszoterrel csuzdaval, Gyermekeimnek kis szivebe, mikor egyutt lehetnek mert nem elnek egyutt....

Van egy álmom..... - Ildikó


Szeretném a lányomat elvinni egy nyaralásra, már több mint tíz éve egyedül nevelem így nincs rá lehetőségünk nyaralni. Még nem látta a tengert és soha nem ült repülőn. Imádja az állatokat és az az ő nagy álma, hogy egyszer úszhasson a

Családi nyaralás - Nikoletta


A legnagyobb álmom hogy a mi kis családunk Párom , Kislányom, Kisfiam és én el mehessünk egy csodálatos nyaralásra ! Sajnos soha nem tudunk sehova menni mert albérletbe lakunk és rengeteg a kiadás ! Nem vágyom arra hogy külföldre menjünk hiszen még Magyarországot se láttuk igazán !

Élhető házikó - Edina


Sikerült hosszú évek alatt gyűjtögetni és venni egy családi házat családommal.Belső felújítást kezdünk, de a tetőre már nem futja.Kisfiunk iskolát kezdi szeptemberben, és messze lakunk a várostól, ezért szeretnénk beköltözni időben.Álmunk hogy biztonságosan élhessünk a házunkban,stabil tetővel a fejünk felett.

Állati Élmény=Delfin ! - K.Ági


3 gyermekem van és az szerepel a bakancslistámon,hogy Nekik megmutassam a Világot! Kedvenc állatunk a delfin, okos, szeretetreméltó lények és egy életre szóló élmény lenne ; ha a delfinúszás nem fér bele a büdzsébe, akkor a delfin simitől is boldogok leszünk:) Nagycsalád vagyunk, 5 -en és imádnánk ezt a közös Állati Élményt! Köszönjük előre is a Lehetőséget!

Kerítés - Edina


Az én álmom egy kerítés az udvarunk körül. Sajnos évek óta szeretnénk de sose álltunk úgy anyagilag, hogy valóra tudjuk váltani. Többször volt, hogy bejöttek az udvarunkba és kárt csináltak pl. a gyermekeink medencéjét kilyukasztották vagy loptak a tüzifánkból. Köszönöm a lehetőséget 🤗

Saját Házistúdió - Mateusz


Zenei pályára készülök, producerként és dalszerzőként szeretnék tevékenykedni és a zenei alapok, dalok elkészítéséhez egy saját kis házistúdiót szeretnék felépíteni a kis szobámban mikrofonnal, egy Macbook-kal és egy fülessel. Emellé természetesen hangszereket is szeretnék venni. (Gitár, Basszusgitár, és szintetizátor.) Kis stúdiómban saját zenekaraimnak és más projekteknek is írnék és rögzítenék dalokat.

Tenger - Dalma


Még soha nem láttam élőben tengert pedig már 22 éves vagyok és minden álmom eljutni egy gyönyörű fehér homokos, tükörsima tengerhez a szerelmem társaságában. :)

Pékmester - Bernadett


Gyermekkoromban azt szerettem volna elérni, hogy pék legyek. Ez sikerült. Szeretném elérni, hogy pékmesterként jegyezzék a nevemet. Ez az egyetlen nagy álmom az életben. Ezzel brbizonyíthatnám, hogy alkalmas vagyok erre a címre, hiszen szívvel-lélekkel mindent beleadva sütöm mai napig a békebeli péksüteményeket.

Nagyutazás - Ibolya


Szeretném látni Romát mégbsoha nem jártam ott .Tudom a férjem Bagó Ákos is szivesen tartana velem ő mindigid szeretett volna repülőgép en ülni. Nem rég volt a 34. házassági évforduló ez lehetne a megloronázása kérem szavazanak ránk egy álom válhasson valora

Spanyolországi nyaralás a lányaimmal - Rita


Kedves Szavazók! Már évek óta nem nyaraltunk sehol, mert egyedül nevelem a gyermekeimet és albérletben élünk, így a kiadások miatt nem tervezhetünk utazást. Ezért az én álmom - Spanyolországi nyaralásról szól, ahol a két lányommal önfeledten, vidáman, együtt csodálhatjuk az ott töltött napok minden percét - ez maradandó élmény lenne mindhármunk számára.

Közös otthon - Timi


Az én álmom eltér a leírt álomoktól :) Az én álmom az, hogy a 11 év kapcsolat után elveszített páromat visszakapjam. Nyilván ezen a pénz nem sokat segít, de azon, amit együtt elkezdtünk a nagyszüleim házának felújítását, ahol együtt éltünk és terveztük a közös otthonunkat talán befejezhetném. Mindent próbálok egyedül is úgy csinálni, ahogy ketten együtt elterveztük bízva abba, hogy még lehet visszaút, hisz mind a ketten így váltunk el egymástól.

Lakas - Mónika


Egyedül nevelem 3 és féléves kislányom egy önkormányzati lakásban és szeretném igen otthonossá varázsolni az ő számára mivel igen csak sok mindent meg kellene csináltatnom, de sajnos egy fizetésből nem igaz tudom és a család 250km re lakink tolunk! Köszönöm a lehetőséget, hátha végre a szerencse kicsit mellénk áll!

Hasznàlt autó - Zsuzsa


Szeretnèk egy viszonylag jó àllapotú autót. Sajnos ami jelenleg van az màr nagyon rossz àllapotban van, szinte èletveszèlyes. Ha teljesülne ez az àlmom akkor 1 millió forintból màr vehetnèk egy olyan autót, amiben nem kellene fèlni ès hosszú tàvokra el lehetne menni.

Boncodfölde autista gyerekek - Ildikó


Szeretném a nyeremény felét, 500000 Ft ot a boncodföldi autista gyermekotthonnak felajánlani. A másik feléből pedig elutaznánk egy hétre a családdal.

Barcelona meccs - Bettina


A férjem nagyon szeretne eljutni Barcelonába. Élete álma, hogy előben resztvegyen egy hazai Barcelona meccsen. Szeretném, hogy ha ez teljesülne neki ez, mert nekem az ő boldogsága a legfontosabb.

Együtt mindannyian - Alexandra


Az egész családot össze tudjam hozni hogy közösen a horvát tengerparton,ismételten meg élhessünk azt a csodát ami Hat évet adatott Meg hogy az egész család együtt önfeledten szórakozott és pihent, Ennél nagyobbat nem is kérhetnék😁

Végre nyaralunk Lilivel! - Gyuri


Kislányom Lili, aki 13 éves,6 évesen árva lett, még sohasem nyaralt velem, az édesapjával ,gyönyörű hegyvidéken szeretnénk eltölteni egy boldog hetet ,sikerülhet !Gyuri,Lili.

Tokiói olimpia, az elérhetetlen beteljesülés - DreamsComeTrue


Sziasztok! Lehet 37 évesen kajakban olimpiát nyerni? Nem tudom. Ami biztos, hogy több mit két évtizeddel ezelőtt elhatároztam, hogy olimpiai bajnok leszek. Segítesz megvalósítani az álmomat? Egy igazán jó versenykajakban hiszek benne hogy sikerülhet. Remélem Te is hiszel benne. Köszönöm ha rám szavazol és támogatsz, a legközelebbi olimpián kiderül, hogy sikerült-e. Zsolt.

Egy kis pihenés . - Andrea


Szeretném gyermekeimet el vinni picit piheni kiszabadulni az állando körfórgásbol. Ami azt jelenti hogy a sok korház melet lenne egy kis pihenés a családnak .

Forma-1 - Rita


9éve vagyunk együtt párommal,nagyon nehéz időszakon vagyunk túl,és vannak dolgok amin még nem.Rengeteget dolgozik értem és a 7hónapos kisfiunkért hogy minden meglegyen.Az én nagy álmom hogy páramat kitudjam vinni egy élő Forma-1 versenyre.

Elmaradt nászút - Szilvi


Sziasztok! Mi 8 éve vagyunk házasok és sajnos nem voltunk még nászúton! Nem volt lehetőségünk! Azóta már 3 gyermekünk van és sajnos nem tudtuk megoldani hogy eljussunk valahova külföldre repülővel kettesben. Még soha nem repültünk így megbeszéltük hogyha 1x megadatik az életben akkor valami szép romantikus helyre elrepülünk tenger vagy óceán partra és csak egymásra figyelünk. Nekünk ez az egyik megvalósítatlan álmunk! Boldogok lennénk ha valóra válna!

Fentről csodásabb - Szandi


Szeretnénk párommal egyszer kipróbálni a hőlégballonozást. Ha a Balaton vagy a Dunakanyar felett szállhatnánk, egy életre szóló élményben lenne részünk :). Nekünk ez a kis álmunk. :)

Autó - Melinda


Nem szeretnék vadi újat ,nekem meg felel a használt is.De abból a pénzből már egy jobbat lehet venni.Köszönöm.

A Férjem álma az én álmom is - Ágnes


Szeretnék a férjemnek venni egy használt de jó állapotú autót. Megkönnyítené az életünket.

Alombol -valosag - Erzsebet


Kisfalumban regen jartam,gyerekeimmel reg talalkoztam.Igy a nyaron szeretnenk egy szep nyaralast egyutt tolteni gyermekeimmel,unokaimmal.Egy het kozos programmal ,amiben benne lenne mindenki nevnapi es szuletesnapi megemlekezese,es ezenfelul pedig szeretnem ha mar egyszer a csalad minden tagja pihenessel tolthetne el ezt az egy hetet.Az ellatasunkat pedig egy kozeli vendegloben tolthetnenk,ahol nem csak szallast de finom eteleket is felszolgalnanak.Egyszer szeretnem igenybe venni hogy vendeg

Görögorszàgi nyaralàs - Noémi


Az àlmom egy csalàdi nyaralàs Görögorszàgban. Ez az orszàg nagyon vonz engem és csodàlatos ajàndék lenne szàmomra ha eljuthatnék egyszer az édesanyàmmal és a pàrommal. Utoljàra kisgyerek koromban nyaraltam együtt anyukàmmal, azota nem volt rà lehetöségünk. Nagyon szép emlékeim vannak ezekröl a nyarakrol, és fàj, hogy az anyagi nehézségeink miatt sose mentünk többet együtt pihenni. Mindkettönk àlma egy közös nyaralàs!

Jogosítványt szerezni - Balázs


Szeretnék jogosítványt szerezni, hogy utazni tudjak olyan gyönyörű helyekre, mint a Balaton vagy Pest és hogy élményeket szerezhessek. Köszönöm.

Meglepni a barátnőm egy utazással - Norbert


Nagy álmom, hogy egyszer úgy állhassak barátnőm elé, hogy azt mondhassam neki: "Szívem, van egy meglepetésem, hamarosan Egyiptomba utazunk"

Róbert - Vicsápi


Jó napot kívánok! Az álmom, hogy Ezzel az összeggel segíthessek a daganatos gyerekeknek! Lehet furcsa ez az ugy mond álom de ez nekem jót tenne belülröl, és nem mellesleg a beteg gyerekeknek!

Szep etterem - Prem


Szeretnék létrehozni egy finom étkező indiai éttermet a jelenlegi gyorsételből, amit működtetünk

Táncolás Egy külföldi híreség klipjében - Roland Arnold


Már kis korom óta táncolok szinte ez a gyógyszerem amit szavakkal nem tudok kifejezni azt táncal mondom el. Ha táncolhatnék egy kűlföldi híreség videóklipjében akkor nekem ez lenne életemben a legnagyobb élmény és mikor időskoromban távozok e Világból akkor ezt az élmény vinném magamal a Mennybe! 🙏😍

Passat - Tamás


Nekem csak egy autó az álmom. Nagyon örülnék ha valóra válna. Ui.: A többit én megoldom csak az autó legyen meg :)

Nyaralás Barcelonába - Tibor


Hát már elég régóta Barcelonába akarok elutazni a családommal 1 hétre úgy hogy a Barcelonai Stadiont is meg tudjuk nézni meg nagy álma a családnak a tengerparton lévő nyaralás meg a repülőn lévő utazás is tetszene a családnak

Párizs & Három a kislány - Erika


Sziasztok, egyedülálló anyaként 3 lányomat szeretném elvinni Párizsba egy meglepetés hétvégére. Sosem jártuk Franciaországban, de Párizs mindig is egy elérhetetlen vágyunk volt. Veletek sikerülne örömöt szereznem a lányaimnak és egy felejthetetlen élménnyel gazdagodhatnánk. Köszönjük!!!

Nyár öt unokával. - Éva


Szeretném a nyarat a felújított balatoni nyaralóban tölteni öt unokámmal és persze a nagypapával (férjemmel). Remélem sikerül!!! Üdvözlettel: Éva

Moszkva - Dóra


Gyerekkori álmom, hogy eljussak - akkor még Szovjetunió fővárosába - Moszkva városába, láthassam a fiatalkoromat nagy mértékben befolyásoló életet. Tanulmányok, könyvek, filmek, beszámolók valóságtartalmát és gyönyörűségeti szeretném látni élőben. Néhány szó még talán megvan az orosz tanulmányaimból is...

találkozás egy Lee-gendával - Sándor


Tollaslabdázással, tollaslabda oktatással foglalkozom. Nagyon nagyra becsülöm Lee Chong Wei maláj profi játékost, aki sokáig vezette a férfi egyes világranglistát, olimpiát azonban eddig nem sikerült nyernie. Szeretném őt meglátogatni Malajziában, s ha lehet, szeretnék vele egy meccset játszani.

Saját autó - Mészáros István


2009-ben vásárolt autóm még mindíg törlesztem a banknak. Mivel időközben nagycsaládosak lettünk szeretném a havi részleteket megtakarítani a gyermekeim továbbtanulására félreteni. Szerntem egy szülőnek az a legnagyobb álma,hogy a gyermekeit biztoságban és szeretetben nevelje föl.

Külön szoba - Kiss Ágnes


Egyedülálló anya vagyok, két gyermekkel. Az egyik egy 13 éves tinédzser lány, a másik egy 9 éves aktív kisfiú. Egy szobában élnek. Mindennapos a vita. Az álmom, hogy külön szobájuk legyen, és békében tudjuk élni az életünk.

Loro Park - Mónika


Talán szerencsés vagyok mert olyan Boldog az életem a kislányommal és a férjemmel hogy gondolkoznom kellett vajon mi is az én állmom. De ha már lehetne kívánni... azt kívánnám hogy a kislányomat elvihessem Tenerifére és ott a Loro parkban eggyütt lehessen a Delfinekkel. Remélem teljesül az állmom. Köszönöm a lehetőséget.

Keresztül az Egyesült Államokon - Gergő


Mindenki ismeri az érzést, amikor elképzel egy szituációt a fejében, és minden apróságot aszerint igyekszik megrendezni az életében. Nekem egy Egyesült Államokon keresztülutazás ez egy régebbi, lehúzható tetejű autóban, blues- és country-zenéket hallgatva. Megismerni a kultúrát és az embereket, a blues iránti rajongásom miatt pedig különösen a déli államok hangulatát megélni, megérteni nagy blues-zenészek inspirációit. Ez az álmom.

Kellemes környezet - Richárd


A szegedi árvizet is megélt régi építésű házunk, a XIX. sz. elejéről származó régi boltíves kapuját szeretnénk először kicserélni és ezzel együtt a családunk számára egy kellemes lakóudvart kialakítani. Az udvarba egy kis mesterséges tavat telepítenénk és megoldanánk az esővíz elvezetés problémáját is. Sok mindenben a saját kéz is segítség.

Kocsi - Dávid


Leszeretném tenni a jogsit és utána szeretnék venni egy használt autót.

Játszótér a kertben - Tamás


Építkezünk, ami ugyan jól halad, de a kertrendezéséhez már nem marad elég forrásunk sajnos. Az álmunk, hogy szeretnénk kialakítani a kertben annak rendezésén, parkosításán túl a gyermekeink számára egy játszó paradicsomot. Amit tennénk ide; hintát, trambulint, mászókát, csúszdát, homokozót, kisházat és focikapukat. Kislányunk és kisfiunk na meg a szomszéd gyerekek biztosan nagy örömmel töltenék itt az idejüket! Üdv., Tamás

Álom autó - Krisztina


20 évesek vagyunk a férjemmel hála istennek kaptunk az önkormányzattòl lakást de autot sajnos sehogy sem birunk vásárolni mivel nekem a masfél éves gyermekemre kell vigyáznom a férjem fizetése pedig el megy a számlákra meg az élelmiszerekre, gyógyszerekre mivel a kislányunk tej érzékeny. Mi esztergomban élünk havi kétszer felkell utaznunk budapestre orvosokhoz a kislány miatt .Akármilyen autónak őrűlnénk.

Álmaim parkja - István


Szeretnék megvenni egy parkot a falumban ami tele van különböző örökzöld fákkal és más lombhullatókkal is. A jelenlegi tulajdonos elhanyagolja.Szeretném rendbe hozni ,gondozni ,tavat és rönkházat építeni a közepére,tanösvényt kialakítani benne.

Após - Marika


Szeretnék apósomnak a ház felújítása segíteni. Közhasznú keresete van. Most érte autó baleset. Esélye sincs, hogy felújítása a házát 😑

Álomszoba a kislányomnak - József


A kislányom részére szeretnek egy szobat kialakitani amiben kellemesen tudna játszani es megtudna tanulni az élet apró öromeit.Már elkeztem kialakitani de a nyeremenybol meg is tudnank valositani . Ezert szeretnem ha rank szavaznanak . Józsi és Dorina

Elfogyhat a kölcsön? - Judina


Egy volt barátnőn segítettem, hogy ne vegyék el a házukat, ezert a sajat jelzálog kölcsönömhöz meg vettem fel, neki is. Aztan eltűnt, azóta se fizet, egyedül nyögöm a részleteket. Már csak keves van, mert mindenemet, ami volt, lakáskassza, nyugdij előtakarékossag, kivettem, es most sokat segítene, a nyeremény, hogy alig maradjon. Segitsenek, kerem, köszönöm mindenkinek előre is

Első utazás házasoként! - József


Hamarosan Szeretnénk összeházasodni a Párommal,és egy felejthetetlen nászútat Szeretnénk! Valamelyik Egzotikus országban! Ehez nagyon jól jönne,ha megnyernénk!

Fürdőszoba és lakásfelújítás - Annamari


Az én álmom, hogy sikerül befejezni, még a férjemmel közösen megálmodott fürdőszobát (ő sajnos azóta elhunyt) és a lakást felújítani, csinosítani. Örülnék neki, ha sikerülne és a segítséggel megvalósulhatna, mert egyedül nehéz.

Gyerekszoba - István


A gyermekkor szülőnek gyermeknek egyaránt a közös élet legszebb időszaka. Kettő gyönyörű lányom a szeretet és megbecsülés légkörében nő fel, azonban fáj a szívem, hogy a szobájukat nincs lehetőségem úgy szépíteni, berendezni, ahogyan ők álmodják. Az én álmom az Ő álmuk! Csodálatos élmény lenne mindnyájunk számára, ha ez a program valósággá válna az életünkben. Köszönöm szépen!

Gondolázni az Életemmel ! - Péter


A Mi álmunk az, hogy 12 -év együtt élés után elmenjünk Olaszországba . És ott egy gondolában ujra kimondani a boldogító Igent !

CSODÁLATOS IZRAEL - Angelika


Nincs házam,nincs autóm de van két csodálatos fiam és egy álmom-Izrael.Nehéz életem volt de minden vágyam egyszer elutazni a szent földre,mert hiszem hogy ott sok csodák voltak vannak és még lesznek.Szeretném megérezni és megtapasztalni mind ezt és mindenkinek elmondani hogy vannak még csodák-az álmom valóra vált.

Együtt nyaral a család - Ági


Gyerekkorom meghatározó élményei voltak a közös családi nyaralások. Apukám, anyukám és a húgom bejártuk az országot, leginkább a vízpartot szerettük. A 70-es, 80-as években nem sok lehetőség volt külföldön nyaralni a szüleim még sosem láttak tengert. Nagy álmom egy közös családi nyaralás lehetőleg tengerparton, a szüleimmel, húgommal, párjainkkal és gyerekekkel. Boldog lennék ha ismét közös élményeket szereznénk.

Vállalkozás Cypruson - Zsuzsa


Cyprus lakossága kb 1 millió fő, évente ide jön turistaként kb 2.5 - 3 millió turista. Cyprus a szolgáltatásokból él és nem győzi kiszolgálni ezt a tömeget. Ezért állandó a munkaerő hiány, rengeteg vendégmunkásra van szükség. Pár hónapra kibérelnék egy apartmant és ez alatt az idő alatt felmérem a piacot, /kiskereskedések, termékek, mintakollekció/bemutató, előrendelések felvétele/ majd ezek ismeretében saját vállalkozásom elindítani.

Utazás - Lidi


Már kisgyermek koromban álmodoztam arról, hogy a családommal kijussak Görögországba. Még soha nem voltunk ott és szeretnék egyszer külföldön nyaralni. Egy ÁLOM válna valóra! :) Öten vagyunk, van egy bátyám meg egy húgom, nagyon szeretem őket és szeretnék nekik is örömet okozni, ha valóra válna! :)

Vezetni a saját VOLVO-mat, - Gergő


Szeretném megszerezni az Autó vezetési engedélyt, legkésőbb jövő év végéig tervezem. Ezután szeretnék vásárolni egy VOLVO személy gépkocsit. Bár nem álmodok nagyról, csak egy jobb állapotú használt autót tervezek venni.

Vb döntő + utazás - Zsolt


Szeretnék ott lenni párommal az idei vb döntőn, és ha már arra vagyunk megnézzük Moszkvát, onnan ha még beleférne átruccannánk Alaszkába. Azthiszem ez eléggé tartalmas álommégvalósítás lenne, főként azért mert feleségem nagy vágya teljesülne az alaszkai utazással.

Új-zéland - Csaba


Eljutni a világ legszebb országába...

Életcél - Renáta


Az én álmom az, hogy a párommal végre összetudjunk költözni évek óta és boldog életet tudjunk együtt élni és családot alapítani.

Dedelgetett almom - Zsuzsanna


Mindig arrol almodtam hogy a parommal egyszer egy szep korutazasra elmenni.De soha nem volt penzra .Latam magunkat ahogy setalunk a tengerparton palmafak alatt uldogelve beszelgetunk csodalkozva nezuk az ottani embereket mesebeillo ruhaba Istenem mert kell felbrednem olyan szep volt ott de latom mostmar allom marad

egzotikus álomutazás - Antal


45-ik házassági év fordulonkon , egy Csendes óceáni szigetről csodálni a naplementét.

Felújítás - Marianna


Fürdőszoba felújítása, és Laminált padló szobába. Kevés keresetből ez nekem nem megy

Anubisz szobor - meghálálni a sok jót... - Evelin


Az én álmom egy 250 cm-es anubisz szobor a lakásomba, ami igen drága, mivel mániákus gyűjtő és Egyiptom rajongó vagyok. A fennmaradt összegből pedig szeretnék hozzájárulni a szüleim álomnyaralásához a Maldív - szigetekre, hiszen rengeteg mindent köszönhetek nekik. :)

A család álma! - Kitti


A párommal az a célunk, hogy az anyukáját és az apukáját elvigyük külfödre delfinekkel úszni mivel mindig is ez volt az álmuk csak soha sem tehették meg, mert mindig a gyerekekre gondoltak. Ezért gondoltuk azt, hogy ez nekik egy csodálatos ajándék lehetne mert ők már rengeteget tettek értünk ezzel pedig valamennyire megtudjuk hálálni. Előre is köszönöm a segítségeteket. :)

álmaim motorja - istván


évek óta minél feljebb és feljebb váltom a kategoriákat de sajnos ekkora összeget már nem tudnék kiadni

Álom nyaralás - Tímea


Sziasztok,az én álmom az lenné,hogy idén eltudjak menni a családommal (2 gyerek+a férjem) egy Olaszországi mediterrán családi nyaralásra. Kedvenc részünk Toscana,mert annyira gyönyörű és romantikus. Még sosem voltunk külföldön nyaralni és ez valóban egy álom megvalósulása lenne az egész család számára. 😊

Álomesküvő - Mercy


Augusztusban lesz az esküvőnk. Nagyon sokat dolozunk azért, hogy minden olyan legyen amilyet elképzeltünk. De sajnos nászútra már nem lesz pénzünk. Szeretném meglepni vele a (leendő) férjemet, hogy elmegyünk egy álomnászútra. U.i.: Mert az álmok néha valóra válnak...

kerti tó - zoltán


Nagyon szeretem az állatokat főként a halakat! Családi házban lakunk és többszöri visszatérő álmom volt, hogy a kertben egy kis kerti tó mellett ülök, és nézem a benne lévő szebbnél szebb halacskákat. Ezt az álmom valamikor mindenképp szeretném megvalósítani.

Lakásfelújitás - Sándor


Régi álmunk gyerekek szobáját felújitani,,kis kertünket rendbe tenni..

Külföldi Nyaralás - Gergő


Régóta nagy vàgyam ,hogy eljussunk a pàrommal a Fidzsi szigetekre nyaralni. Szàmunkra egy àlom vàlna valóra ezzel.

Meglepi - Kun Attila


Kedves Budapest Bank ismerősömnél lakom és most vettek lakást velük megyek és az illeték kifizetésében szeretnék segíteni ami 800 000ft köszönettel Kun Attila

Repülj a világ másik felébe - MIKLÓS


Az álmom, hogy elrepüljek Új Zélandra, és ott megnézzek egy rögbi mérkőzést. :-)

Tengerpart - Enikő


Évek óta nem volt lehetőségünk eljutni nyaralni a családommal(férjem és 8 éves kislányom) És mindig arról álmodozok hogy eljutok a Maldiv szigetekre abba a gyönyörű paradicsomba 😊😍🏖

Nyaralás a családdal - Tudor


Szeretnék elmenni a családommal (van két lányom) nyaralni!

Olaszország Jesolo - József


Szeretnék egyszer eljutni Olaszországba nagyon vágyom hogy lássam milyen a tengerpart a város és megkóstolhassam a híres olasz fagyit. Bár eddig alkalmam nem volt, mert valami mindig közbe jött. Egy élmény és kikapcsolódás lenne számomra ez az álom. :)

Otthonunk - Margit


Idén nagy fába vagtuk kicsit a fejünket. Úgyanis az eskűvő után házvásárlásra adtuk a fejünket. Nagy segítség lenne az összeg a felújításban.

Nézd meg a videóinkat!