A Magyarország Kormánya által 2020. március 18-án bejelentett 47/2020. (III. 18.) kormányrendelet értelmében megkezdtük az egyeztetéseket, és dolgozunk a részleteken, tekintettel arra, hogy ez üzletpolitikai, kockázatkezelési és rendszerbeállítási szempontból számos döntést igényel a bank részéről. Bankunk mindent elkövet annak érdekében, hogy a kormány szándékaival összhangban segítsünk ügyfeleinken, addig is kérjük ügyfeleink türelmét, időben tájékoztatni fogjuk Önöket a konkrétumokról.

Pénzügyek ízlés szerint

Prémium banki szolgáltatások

Részletek

Prémium banki szolgáltatások

 • Elsőbbségi kiszolgálás

  Fiókjainkban sorbanállás nélkül intézheti ügyeit, a Telebankon pedig kártyaszáma és kódja megadását követően elsőbbséggel kapcsoljuk munkatársunkhoz.

  Részletek
 • Személyes tanácsadó

  Megtakarítással rendelkező Prémium Ügyfeleink számára személyes kapcsolattartót jelölünk ki, aki az Ön által kijelölt pénzügyi célok elérésében nyújt segítséget széles körű termékkínálatunk segítségével, legyen az megtakarítás, finanszírozás vagy a mindennapi pénzügyek területe.

  Részletek
 • Rendszeres konzultáció

  Minden nagy lépés előtt szükség van tervezésre, ezért portfólióját minden esetben az Ön rövid és hosszú távú terveihez igazítjuk. Ezeket szem előtt tartva, időnként aktualizálva rendszeresen áttekintjük megtakarítással és egyéb banki termékekkel kapcsolatos portfólióját. Tanácsadója előre egyeztetett időpontban kimutatást biztosít Önnek az aktuális pénzügyi eszközeit illetően, bemutatja bankunk azon termékeit, amelyek segítségére lehetnek a jövőben.

  Részletek
 • Gazdasági elemzések

  Folyamatosan frissített gazdasági elemzésekből és összefoglalókból tájékozódhat.

  Részletek
 • Hírlevelek

  Tekintse meg hírleveleinket

  Részletek

Kiemelt ajánlataink

premiumplusz1.jpg

Prémium Plusz számlacsomag

 • 0 Ft havi számlavezetési díj
 • díjmentes bankkártyás vásárlás
 • díjmentes csoportos beszedési megbízás

Feltétel: havi rendszeres jóváírás - legalább a nettó minimálbér négyszeresének megfelelő összegben (2019-ben  396.340 Ft) VAGY minimum 5 millió Ft elhelyezett megtakarítás.

Részletek
megtakaritasitermekek_440x286.jpg

Megtakarítások

A Budapest Banknál széles körű megtakarítási termékpalettáról választhatja ki a céljai megvalósításához leginkább illő megtakarítási formát, Budapest Bank Plus Prémium tanácsadója segítségével.

Részletek

Miért a Prémium?

miert_a_premuim_video_malac.jpg