Díjmentes1 számlázóprogram
mindenkinek

Budapest Pénzügyi Asszisztens

A szolgatást a Budapest Eszközfinanszírozó nyújtja.

Nem szükséges sem számlázót, sem bankot váltani

bármikor díjmentesen1 kipróbálható

A regisztráció csupán pár lépés!

Mit tud a számlázóprogram?

A Budapest Pénzügyi Asszisztens segíti a számlázás folyamatát és a mindennapi pénzügyek intézését, számos adminisztrációs terhet vesz le a válláról, így használata esetén csak a vállalatvezetéssel kell foglalkoznia.

Minden költség egy helyen

Számla befogadás

  • Egy helyen kezelhető az összes beérkező számla.

Díjmentes1, bárhol, bármikor

Számla kiállítás

  • Díjmentes1 online számlázás, ami segít a NAV megfelelésben.

Számla kifizetés egyszerűen

Tranzakció indítás

  • A Budapest Bank ügyfeleinek a BUPA értesítést küld, ha egy bejövő számlát ki kell fizetni, nem kell utalási adatokat gépelni, a tranzakció egy kattintással beküldhető az internetbankba2.

Követhető a számlák fizetettsége

Fizetettnek jelölés

  • A Budapest Bank ügyfeleinek a BUPA értesítést küld a számlák kifizetéséről és arról, hogy a tranzakciók mely számlához tartoznak.

Kezelje egy helyen vállalkozása összes pénzügyét, és mi mindig friss áttekintőt adunk.

Áttekintő

  • Pénzügyi áttekintő: Ha egy helyen kezeli számláit és tranzakcióit, a számlázóprogram automatikusan mutat egy áttekintőt cége pénzügyeiről.

  • Eredmények: A BUPA lehetővé teszi, hogy az aktuális év eredményeinek alakulását megtekinthesse.

  • Egyéb teendők: Tartozás, kintlévőség vagy bármilyen más teendő esetén a BUPA figyelmeztetii, hogy időben elvégezhesseazokat.

A díjmentes1 szolgáltatással online egyszerűen nyomon követheti cége kiadásait és bevételeit, könnyen állíthat ki számlát, könyvelője pedig folyamatosan láthatja a számláit. A számlázóprogram továbbá rendelkezik automatikus NAV jelentési funkcióval is, mely szolgáltatás aktiválását követően, a számlák beküldésével sem kell többet foglalkoznia.


Tájékoztatás a NAV adatszolgáltatás változásáról

A 2021. január 4. napján hatályba lépett NAV 3.0 szerinti számlaadat-szolgáltatásra és a jelentési körbe újonnan bevont számlatípusok riportolására a BUPA az Adóhatóság által biztosított 2021. március 31-ig tartó szankciómentességi határidőn belül fog átállni. Az átállásig a NAV szankciómentességi szabályaival összhangban a NAV 2.0 szerint teljesítjük a kötelező számlaadat-szolgáltatást a belföldi adóalanyok közötti számlák tekintetében, így Ügyfeleink számára a NAV kötelező számlaadat szolgáltatás továbbra is biztosított. Az átállásról a weboldalon történő tájékoztatás mellett e-mailben fogunk tájékoztatást küldeni. Ügyfeleinknek az átállással kapcsolatosan nincsen teendője.

Miért mi?

A Budapest Bank Csoport támogatásával egy olyan továbbfejlesztett számlázóprogramot alkottunk meg, amely nemcsak számlakiállításra és küldésre alkalmas, hanem hamarosan – a banki háttérnek köszönhetően – a számlákat, valamint a hozzájuk tartozó pénzmozgásokat is egy helyen tudja kezelni. Ezzel a jelentős fejlesztéssel lehetőség nyílik arra, hogy egy rendszerben legyen kezelhető a bejövő számlák kifizetése illetve a kimenő számlák fizetettségének nyomon követése is. Nem kell többé aggódnia, hogy a számlákat elküldte-e a NAV-nak vagy hogy miként juttatja el könyvelője számára azokat, ugyanis a program ezekben mind segítségére lesz.

A Budapest Pénzügyi Asszisztenssel időt és energiát spórolhat meg, használatával az adminisztrációs terhek jelentős része megszűnik, így nem kell másra figyelnie, csak cége vezetésére.


Kapcsolat

Levelezési cím

Budapest Eszközfinanszírozó Zrt., 1138 Váci út 193

Email cím

info@bupa.hu

Központi telefonszám

Hamarosan

Írjon nekünk üzentet

Üzenetet írok