Könyvelőknek

Ami könyvelőként elérhető

 • Egy helyen kezelhető az összes cég, akinek könyvel
 • Ellenőrizhető, hogy minden rendben van-e ügyfelei számláival: pl. számlakép, NAV adatszolgáltatás
 • Segítjük a vállalkozót a helyes adatkitöltésben, hogy ne legyenek helytelenül kiállított számlák: pl. ellenőrizzük, ha felszámolás alatt áll egy partner cég, vagy ha eltérő adatok szerepelnek a kiállítandó számlán és a cégadatbázisban
 • Látható a teljes számlalista, exportálni és importálni lehet különböző könyvelői programokba; a banki számlakivonatok letölthetők
 • Ha az ügyfélnek van a Budapest Banknál vezetett vállalkozói bankszámlája, ebben a rendszerben könnyen vezethető, hogy melyik számla lett már fizetve, van-e még fennálló tartozás (hamarosan)
 • Nem kell listákkal bajlódni az adókról és a munkabérről, ezeket be lehet tölteni a BUPA-ba; nem kell külön szólni az ügyfélnek, hogy mikor utalja el és nyomon követhető, hogy teljesültek-e a tranzakciók. (hamarosan)

Kérdések és válaszok

Amennyiben nem találja meg az Ön számára releváns kérdést vagy választ, küldjön nekünk üzenetet.

 • A BUPA rendszer lehetőséget biztosít, hogy egy felhasználóval több céghez, akár eltérő jogosultsággal kapcsolódjon. Kérjük, vegye fel ügyfeleivel a kapcsolatot, és a BUPA rendszerbe regisztrált cégek Fiókgazdái számára adja meg azt az emailcímet, amivel regisztrált, valamint kérje meg, hogy hívják meg Önt a céghez kapcsolódó felhasználóként. Az emailcímére küldött regisztrációs linket követve megtörténik felhasználói fiókjának hozzákapcsolása a meghívót küldő céghez, amely így már elérhető és kiválasztható lesz a „Cégváltás” felületen.

 • A bal oldali menüből elérhető „Kimenő számlák” menüpontjában megjelenő listanézet tartalmaz minden számlát és díjbekérőt, amely a rendszerben került kiállításra. A „NAV beküldés” oszlopa tartalmazza a NAV felé történő adatszolgáltatás státuszát és annak eredményét. A felirat felé mozgatva az egeret, információs buborékban megjelenik az adatszolgáltatás tranzakcióazonosítója. Emellett a NAV Online Számla rendszerébe bejelentkezve is ellenőrizheti a számlák kiállítását követő adatszolgáltatásokat.

 • Az exportált számlalistákat lehetősége van Novitax, Revolution, RLB, RLBKettős valamint Kulcssoft szoftverekbe importálni. Emellett a számlalistából készíthető Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás, .xlsx, .csv és a számlaképeket tartalmazó .zip export is.

 • Munkabérek tömeges betöltése megtehető új egyéb kiadás tömeges importálása során. Erre a bal oldali menü „Egyéb kiadások” menüpontját választva, a megjelenő „Egyéb kiadások” felület jobb felső sarkában található „Új egyéb kiadás hozzáadása” linkre kattintva megnyíló felület második, „Tömeges importálás” fül szolgál.

  A minta fájlt letöltve, majd megnyitva szükséges megadni a munkabérek adatait, úgy, hogy a .csv állomány második adata a „wage” értéket vegye fel. Az így rögzített egyéb kiadások munkabérként jelennek meg az egyéb kiadások között.

 • A NAV-nak fizetendő tételek tömeges betöltése megtehető új egyéb kiadás tömeges importálása során. Erre a bal oldali menü „Egyéb kiadások” menüpontját választva megjelenő, „Egyéb kiadások” felület jobb felső sarkában található „Új egyéb kiadás hozzáadása” linkre kattintva megnyíló felület második, „Tömeges importálás” fül szolgál.

  A minta fájlt letöltve, majd megnyitva szükséges megadni a NAV tételek adatait, úgy, hogy a .csv állomány második adata a „tax” értéket vegye fel. Az így rögzített egyéb kiadások „NAV” típusú egyéb kiadásként jelennek meg a rendszerben.