Távolról irányítani vállalata pénzügyeit?

Velünk lehetséges!

Töltse le a Budapest Bank BusinessID alkalmazását!

Google Play App Store

Mobilalkamazásunk a legtöbb Android és iOS készüléken magyar és angol nyelven egyaránt ingyenesen elérhető

BusinessID

A Budapest Bank mobilalkalmazása egyedülálló rugalmasságot biztosít a cégvezetők számára. A BusinessID szolgáltatás lehetővé teszi, hogy irodától független környezetből, mobileszközről irányítsa vállalata pénzügyeit és hagyja jóvá vállalkozása bármely pénzügyi megbízását.

Tartsa kézben
vállalata pénzügyeit

Üzleti döntések,
ahol önnek a legkényelmesebb

Üzleti döntések,
mindig időben

BusinessID-val lehetséges

Technológia

  • A megoldás kulcsa az okos (mobil) eszközre adaptált kripto-technológia (mobil PKI), ami egyértelműen azonosítja a felhasználóját és biztosítja a megbízások fokozott biztonságú tanúsítványra visszavezethető elektronikus aláírását.
  • A választott technológia minden korábbinál biztonságosabb aláírást tesz lehetővé, hiszen az aláíráshoz használt aláírókulcs kizárólag az Ön okos (mobil) eszközén található meg.

Főbb funkciók

Véleménye rendkívül fontos számunkra, mert a beérkezett visszajelzések alapján folyamatosan bővítjük az elérhető szolgáltatások körét.
Kérjük, segítse munkánkat és ossza meg velünk ötleteit, javaslatait a businessid@budapestbank.hu e-mail címen.

Hogyan aktiválja az alkalmazást?

Az aktiváláshoz hatályos Budapest Bank Üzleti Terminál szerződés megléte szükséges. Ha még nincs Budapest Bank Üzleti Terminálja, vagy az még nem támogatja a Budapest Bank BusinessID használatát, keresse személyes kapcsolattartóját vagy fáradjon be a legközelebbi bankfiókba.

  1. Töltse le, telepítse, majd indítsa el az applikációt okos (mobil) eszközén.
  2. Az aktiválás első lépéseként regisztrálja okos (mobil) eszközét az Budapest Bank Üzleti Terminálon keresztül és olvassa be a megjelenő QR kódot az applikációba.
  3. Sikeres regisztrációt követően adjon meg egy 6 számjegyből álló egyedi azonosítót: BusinessID PIN kódot. Az alkalmazásba történő belépéshez innentől kezdve már ezt a BusinessID PIN kódot használhatja.
  4. A BID PIN kód megerősítésével befejeződik az alkalmazás aktiválása és megtörténik az első belépés.

Töltse le kézikönyvünket!

Android Felhasználói kézikönyv

IOS Felhasználói kézikönyv

Tájékoztatjuk, hogy az alkalmazás-áruházban írt véleménye nem minősül hivatalos panasztételnek. Kifogása esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@budapestbank.hu elérhetőségen vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon, melyet a díjmentesen hívható 1440-es számon ér el.

Technikai feltételek

Kliens oldali operációs rendszerek: Android 6.0 vagy magasabb, illetve iOS 10.3 vagy magasabb verziószámú operációs rendszert futtató mobileszköz.

Ügyfeleink biztonsága érdekében az ún. root-olt/jailbreak-elt operációs rendszerrel rendelkező okos (mobil) eszközön az alkalmazás használatát nem támogatjuk, mivel ebben az esetben megnő a személyes és a bankszámlájukhoz kötődő adatokhoz történő hozzáférés kockázata.

Az Alkalmazás használatának további részletes technikai és egyéb feltételeit a Budapest Bank Üzleti Terminál használatának Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF), a Felhasználói Kézikönyv, valamint az Alkalmazás használatára vonatkozó végfelhasználói licenszerződés (EULA) tartalmazza.

Bővebb információért kérjen visszahívást

Még 250 karaktert írhat be.


Még 250 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


+36

Még 50 karaktert írhat be.


Még 300 karaktert írhat be.Visszahívást kérek
A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelező mező

Hasznos dokumentumok és linkek