Budapest Alapkezelő

Internetbank / (befektetés)

Lépésről lépésre szolgáltatás

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül az öngondoskodás. Az elmúlt évek eseményei, tapasztalatai azt mutatják, hogy életkorunktól, anyagi helyzetünktől függetlenül bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor jövőnk azon múlik, rendelkezünk-e megtakarítással. Jó hír, hogy 2013 óta az eddigieknél több lehetőségünk van a takarékoskodásra, hiszen a személyi jövedelemadó csökkenésének köszönhetően anélkül tudunk félretenni, hogy a megszokott életszínvonalunkról le kellene mondanunk.

Sok kicsi sokra megy: takarítson meg "lépésről lépésre"!

Mennyi pénzt szeretne
havonta megtakarítani?
Ft
Becsült éves kamat (hozam):
%
Futamidő:
év A megtakarítás összegének kiszámítása

Mi a Lépésről lépésre szolgáltatás?

A Lépésről lépésre szolgáltatás automatikus és rendszeres megtakarítási lehetőséget biztosít azon ügyfelek számára, akik havi rendszerességgel, külön ügyintézés nélkül szeretnék elhelyezni megtakarításaikat értékpapírokba, Budapest Befektetési Alapokon keresztül.

Ügyfeleinknek csupán arról kell gondoskodniuk, hogy a megtakarításra szánt összeg a folyószámláról időben megérkezzen. A befektetési számlára utalt összeg automatikusan befektetésre kerül.

A szolgáltatás rugalmas, hiszen a befektetés/megtakarítás részleteit (időpontját, összegét és a befektetési alapot) ki-ki igényei szerint, szabadon határozhatja meg.

 • Tranzakció időpontja
  Három időpont közül lehet választani (a hónap első munkanapja, a hónap utolsó munkanapja, a hónap adott napja). Ha a választott időpont nem forgalmazási napra esik, akkor a tranzakciót a dátumot követő első munkanapon dolgozza fel a rendszer.
 • Tranzakció összege
  Ügyfeleink határozhatják meg azt az összeget, amit havonta félre kívánnak tenni (a megtakarítás havi minimum összege 10.000 Ft).
 • Befektetési alap
  A Budapest Befektetési Alapok közül ki-ki kockázatviselő képességének megfelelően választhat.

A Lépésről lépésre szolgáltatás előnyei

 • A szolgáltatás rendszeres ügyintézést nem igényel, hiszen a megbízást elég egyszer megadni és mi azt minden hónapban automatikusan teljesítjük.
 • A konstrukció rendkívül rugalmas, minden eleme ügyfelünk által, a saját igényei szerint alakítható. Ügyfeleink saját maguk határozzák meg megtakarításuk összegét, időpontját és a befektetési alapot is. A fentiek a befektetési számla élettartama alatt tetszés szerint módosíthatók.
 • Nincs lekötési idő, ügyfeleink bármelyik banki munkanapon személyesen hozzájuthatnak pénzükhöz.

MIT KELL TENNIE, HA IGÉNYBE KÍVÁNJA VENNI SZOLGÁLTATÁSUNKAT?

Foglaljon időpontot alábbi űrlap kitöltésével, majd fáradjon be a számlavezető Budapest Bank fiókjába, és ha még nem rendelkezik a Budapest Banknál értékpapír-számlával, akkor nyisson egyet. Amennyiben már van értékpapír-számlája, akkor csupán a Lépésről lépésre szolgáltatással kapcsolatos szerződést kell megkötnie.

 
 

Kérjük töltse ki az adatlapot!


Foglaljon időpontot az alábbi adatok megadásával!

Kérjük, hogy banki munkanapra eső időpontot adjon meg. Legkorábbi választható időpont a következő banki munkanap reggel 9 óra, amennyiben adott napon 13 óra előtt küldte el a kérést.
Kérjük adja meg a vezetéknevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg a keresztnevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg telefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg e-mail címét!

Még 50 karaktert írhat be.


Legközelebbi fiók
Részletes fiók információk
Választott időpont

Ide írhat megjegyzést

Még 50 karaktert írhat be.Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.

Kapcsolódó oldalak