Budapest Autó

Üdvözöljük a Budapest Autó (Budapest Autófinanszírozási Zrt.) nevében. Megtiszteltetésnek tekintenénk, ha az Ön által kiválasztott gépjárművet a mi finanszírozásunk segítségével vásárolná meg. Engedje meg, hogy döntésének elősegítéséhez röviden bemutassuk magunkat és szolgáltatásainkat!

Cégünk a Budapest Bank-csoport tagjaként, 1997 óta foglalkozik gépjárművek finanszírozásával, s az elmúlt évek során az autófinanszírozási piac mértékadó szereplőjévé vált, amiről 150 ezernél több elégedett ügyfelünk tanúskodik. Tulajdonosunk, a GE Money Bank (General Electric) világméretű autófinanszírozási tapasztalatai, valamint munkatársaink felkészültsége garantálják, szolgáltatásaink kiemelkedő színvonalát. Ennek köszönhetően a finanszírozási (hitel, vagy pénzügyi lízing) szerződés megkötése - az Ön számára legkedvezőbb ajánlat kiválasztását követően - a vásárlás helyszínén rövid időn belül megtörténhet.

Miért érdemes a Budapest Autót választania?

Mert,

  • rugalmas ügyintézésünk keretében akár egy órán belül megkötheti hitelszerződését,
  • finanszírozásaink mellé előnyös biztosítási lehetőségeket is kínálunk,
  • még könnyebben elérhetővé válnak a Budapest Bank további kedvező ajánlatai,
  • hűséges ügyfeleink számára kedvezményeket kínálunk,
  • megkötött szerződésével kapcsolatos esetleges későbbi ügyintézése kényelmesen, akár személyes megjelenés nélkül, telefonon és e-mailben is lehetséges,
  • kedvező árainknak és kiszámítható feltételeinknek köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy hosszú távon is elégedett lesz döntésével.