Autófinanszírozás a Budapest Bank fiókjaiból - 6 egyszerű lépés

A teljes folyamat az első kalkulációtól az autó átvételéig mindössze 6 lépésből áll. E néhány nap alatt munkatársaink az Ön segítségére lesznek személyesen a bankfiókban és telefonon az Autófinanszírozás Info Vonalon.

lépés Válasszon autót!
Új vagy használt, kereskedőtől, vagy tulajdonostól (akár magánszemélytől is!). Személyautót (max. 12 éves) és kishaszon-gépjárművet (max. 9 éves) is finanszírozunk. A kiválasztás során kalkulátorunk segítségével könnyedén számolhat..
lépés Elvégezzük a bírálatot
Az igénylést elindíthatja kényelmesen, akár otthonából is, vagy a legközelebbi Budapest Bank fiókban. Rövid időn belül elbíráljuk kérelmét, használt autó esetén lebonyolítjuk az ingyenes állapotfelmérést.
lépés Megkötjük a szerződést
Értesítjük Önt a jóváhagyásról, és az Önnel egyeztetett időpontban, a legközelebbi Budapest Bank fiókban aláírhatja a szerződéseket, átadjuk a dokumentumokat.


lépés Saját rész megfizetése, átírás (forgalomba helyezés)
Ön az Eladónak megfizeti a saját részt, egyeztetik az autó-átvétel részleteit, és átadja a szükséges dokumentumokat. Az átírást a kereskedő intézi - ha közvetlenül a tulajdonostól vásárolja az autót, az átírást Ön vagy az Eladó végzi.
lépés Folyósítás
Ön visszajuttatja részünkre a folyósításhoz szükséges dokumentumokat, mi pedig elutaljuk a finanszírozott összeget a kereskedő/Eladó részére.
lépés GRATULÁLUNK, Ön átveheti új autóját!

A szerződéskötés teljes folyamatát bemutató tájékoztatóink: magánszemélytől vásárolt autó ill. kereskedéstől vásárolt autó esetén.
Szolgáltatásunk a Budapest Bank fiókjaiban érhető el.

(061) 450 0000

Budapest Bank Autófinanszírozás Infovonal