Autófinanszírozás a Budapest Bank fiókjaiból - 6 egyszerű lépés

A finanszírozási kalkulációtól az autó átvételéig néhány nap telik el, ami alatt munkatársaink az Ön segítségére lesznek személyesen a bankfiókban és telefonon a Hitelvonalon.

lépés Az autó kiválasztása.
Ügyfelünk kiválasztja a megvásárolni kívánt új vagy használt autót (kereskedőtől vagy közvetlenül a tulajdonostól – akár magánszemélytől is!), amely megfelel a finanszírozás feltételeinek.
lépés Hitelkérelem, hitelbírálat, állapotfelmérés.
Ügyfelünk befárad a Budapest Bank-fiókba a szükséges dokumentációval és a megvásárolni kívánt autó adataival. Rövid időn belül elvégezzük a hitelbírálatot, használt autónál pedig a jóváhagyás után lebonyolítjuk az ingyenes állapotfelmérést.
lépés Szerződéskötés.
Értesítjük Ügyfelünket a jóváhagyásról, aki a Budapest Bank -fiókban a szerződéseket aláírja, és átveszi a dokumentumcsomagot.


lépés Saját rész befizetése, átírás, forgalomba helyezés.
Ügyfelünk a kereskedőnél befizeti a saját részt, az autó átvétel részleteit egyezteti, és átadja a szükséges dokumentumokat. A kereskedő intézkedik az átírásról vagy a forgalomba helyezésről.
lépés Folyósítás.
Ügyfelünk visszajuttatja részünkre a folyósításhoz szükséges dokumentumokat, mi pedig elutaljuk a vételár-hátralékot a kereskedő részére.
lépés Autó átvétel.
Ügyfelünk átveszi az autót az új okmányokkal együtt. Az átadásról szóló jegyzőkönyvet eljuttatja hozzánk.

Szolgáltatásunk a Budapest Bank fiókjaiban érhető el.

(061) 450 0000

Budapest Bank Autóhitel vonal


Tisztelt Ügyfelünk! Javasoljuk, hogy hitelfelvételi döntését megelőzően tanulmányozza át Gépjármű-finanszírozási termék összehasonlító tájékoztatónkat magánszemélyek részére, valamint keresse fel a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) Fogyasztói Tájékoztató oldalát, ahol a felelős döntés meghozatalához megtalálja a szükséges tájékoztató anyagokat, kalkulátort és termék összehasonlító táblát.