Kedvezményes Beépített Casco Biztosítás

Amennyiben fontos Önnek saját autója védelme, és szeretné kedvező havidíjak mellett biztos kezekben tudni casco biztosítását, mindezt megtalálja a Budapest Bank által kínált Beépített Casco biztosításban. Az alábbi két, teljes körű (elemi-, törés-, lopás- és üvegkár) védelmet garantáló módozat közül választhat:

MULTI PLUS módozat

  • Kár esetén a biztosító a gépjármű magyarországi hivatalos márkaszervizben, a gyári javítási technológia szerint elvégzett javításának számlával igazolt teljes költségét téríti meg (az Ön által megválasztott biztosítási önrész levonását követően).

REÁL módozat

  • Idősebb autóknál kedvezőbb díjszabás, 4 éves kortól választható.
  • Kár esetén a biztosító a kalkulált munkadíjat (előre rögzített rezsióradíj alapján) és az alkatrészköltség 50%-át téríti meg (az Ön által megválasztott biztosítási önrész levonását követően), ezért ez a módozat elsősorban idősebb gépjárművek esetén javasolt. A javítást nem szükséges számlával igazolni.

Mindkét módozatnál három különböző biztosítási önrész közül választhatja ki az Önnek megfelelőt.

Miért érdemes Beépített Casco-t választani?

  • Kedvező díjak
  • Beépített Casco-s konstrukciónknál a havi törlesztés magában foglalja a kedvezményes casco díját is, így a havi törlesztőrészlet megfizetésével egyszerűen és kényelmesen kiegyenlítheti a casco biztosítás havidíját is.
  • Kiszámíthatóság: a biztosítás díját a biztosító nem indexálja a futamidő alatt.
  • Többféle biztosítási módozat és önrész közül választhatja ki az Önnek megfelelő konstrukciót.
  • Teljes körű védelem a teljes futamidő alatt.

A további részleteket megtalálja a Beépített Casco Ügyféltájékoztatóban és a Beépített Casco Biztosítási Szabályzatban.

Telefonon a (06 1) 450 0000 számon, személyesen a Budapest Bank kijelölt fiókjaiban vagy partner gépjárműkereskedéseinkben tájékozódhat.

Biztosítási díjkalkulációt munkatársainktól kérhet vagy Budapest Bank fióki termék Hitelkalkulátora segítségével Ön is elkészítheti személyre szabott ajánlatát.