Budapest Autó Ügyfélkapu - online felület ügyeinek legegyszerűbb intézéséhez

Használja Ön is a kapcsolattartás leggyorsabb és legkényelmesebb módját, a Budapest Autó Ügyfélkaput!

Díjmentes Ügyfélkapu szolgáltatásunk segítségével Ön szerződésmódosítást kezdeményezhet, személyes adatait, elérhetőségét módosíthatja, valamint a Szerződéséhez tartozó ajánlatainkat megtekintheti. A leggyakoribb kérdéseket, ügyintézéseket 5 percen belül megválaszoljuk Önnek a nap 24 órájában.

Ügyfélkapu szolgáltatásunk eléréséhez Szerződésének száma és az Üdvözlőlevélben, vagy külön értesítő küldeményünkben megkapott jelszava szükséges. Ha jelszavát elvesztette vagy elfelejtette, vegye fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat.budapestauto@budapestbank.hu e-mail címen vagy a (06-1) 450-8000 (1. menüpont) telefonszámon.

Ügyintézések

Kapcsolattartás e-mailen

A gyorsabb és kényelmesebb kapcsolattartás elősegítésére lehetőséget biztosítunk az elektronikus levelezésre, amellyel kiválthatja a személyes, postai és telefonos ügyintézést. Ennek előfeltétele, hogy Ön a finanszírozási Kérelem kitöltésekor megadja e-mail címét vagy a futamidő alatt bármikor eljuttassa hozzánk az E-mail nyilatkozat kitöltött és aláírt példányát. E-mail nyilatkozatot az Ügyfélkapun online módon, postázás nélkül is tehet. Korábban megadott e-mail címét új E-mail nyilatkozat megadásával az Ügyfélkapun vagy postai úton bármikor módosíthatja.

Elektronikus ügyintézés esetén az alábbi e-mail címeken várjuk megkeresését:

Szerződéskötés
új szerződéskötés, akciók, ajánlatok
ujszerzodes.budapestauto@budapestbank.hu
Ügyfélszolgálat
megkötött szerződésekkel kapcsolatos biztosítási ügyek, előtörlesztés, engedélyek, szerződéslezárás, törzskönyv
ugyfelszolgalat.budapestauto@budapestbank.hu
Kintlévőség-kezelés
fizetési késedelmek, felmondott szerződések
kesedelmek.budapestauto@budapestbank.hu

Hagyományos ügyintézés

2010. januárjától a Budapest Bank Autófinanszírozási Üzletág Személyes Ügyfélszolgálatát a Budapest Bank fiókjaiban érheti el. Amennyiben Önnek személyes teendője van, azt az ország bármely Budapest Bank fiókjában hétfőtől-péntekig, a banki nyitvatartási időben intézheti a Budapest Bank munkatársainak közreműködésével. A Budapest Bank Központi épületében lévő Északpesti fiókban nyitvatartási időben, előzetes időpont egyeztetést követően lehetősége van a Budapest Bank Autófinanszírozási Üzletág munkatársával személyesen is egyeztetnie Szerződésével kapcsolatban.
A (06-1) 450-8000 (1. menüpont) számon kérhet munkatársainktól Szerződésével kapcsolatos felvilágosítást, hétfőtől-csütörtökig 8:00-17:00-ig, pénteken 8:00-14:30-ig.
Írásban a (06-1) 450-8096 fax számon vagy postán a Budapest Bank Zrt. Autófinanszírozási Üzletág 5601 Békéscsaba, Postafiók 514. címre küldött levelével fordulhat Ügyfélszolgálatunkhoz.