Budapest Autó Ügyfélkapu - online felület ügyeinek legegyszerűbb intézéséhez

Használja Ön is a kapcsolattartás leggyorsabb és legkényelmesebb módját, a Budapest Autó Ügyfélkaput!

Díjmentes Ügyfélkapu szolgáltatásunk segítségével Ön szerződésmódosítást kezdeményezhet, személyes adatait, elérhetőségét módosíthatja, valamint a szerződéséhez tartozó ajánlatainkat megtekintheti. A leggyakoribb kérdéseket, ügyintézéseket 5 percen belül megválaszoljuk Önnek a nap 24 órájában.

Ügyfélkapu szolgáltatásunk eléréséhez szerződésének száma és az Üdvözlőlevélben, vagy külön értesítő küldeményünkben megkapott jelszava szükséges. Ha jelszavát elvesztette vagy elfelejtette, vegye fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat.budapestauto@budapestbank.hu e-mail címen vagy a (06-1) 450-8000 (1. menüpont) telefonszámon.

Ügyintézések

Kapcsolattartás e-mailen

A gyorsabb és kényelmesebb kapcsolattartás elősegítésére lehetőséget biztosítunk az elektronikus levelezésre, amellyel kiválthatja a személyes, postai és telefonos ügyintézést. Ennek előfeltétele, hogy Ön a Hitelkérelem kitöltésekor megadja e-mail címét vagy a futamidő alatt bármikor eljuttassa hozzánk az E-mail nyilatkozat kitöltött és aláírt példányát. E-mail nyilatkozatot az Ügyfélkapun online módon, postázás nélkül is tehet. Korábban megadott e-mail címét új E-mail nyilatkozat megadásával az Ügyfélkapun vagy postai úton bármikor módosíthatja.

Elektronikus ügyintézés esetén az alábbi e-mail címeken várjuk megkeresését:

Szerződéskötés
új szerződéskötés, akciók, ajánlatok
ujszerzodes.budapestauto@budapestbank.hu
Ügyfélszolgálat
megkötött szerződésekkel kapcsolatos biztosítási ügyek, előtörlesztés, engedélyek, szerződéslezárás, törzskönyv
ugyfelszolgalat.budapestauto@budapestbank.hu
Kintlévőség-kezelés
fizetési késedelmek, felmondott szerződések
kesedelmek.budapestauto@budapestbank.hu

Hagyományos ügyintézés

2010. januárjától a Budapest Autó Személyes Ügyfélszolgálatát a Budapest Bank fiókjaiban érheti el. Amennyiben Önnek személyes teendője van, azt az ország bármely Budapest Bank fiókjában hétfőtől-péntekig, a banki nyitvatartási időben intézheti a Budapest Bank munkatársainak közreműködésével. A Budapest Bank Központi épületében lévő Északpesti fiókban nyitvatartási időben, előzetes időpont egyeztetést követően lehetősége van a Budapest Autó munkatársával személyesen is egyeztetnie szerződésével kapcsolatban.

A (06-1) 450-8000 (1. menüpont) számon kérhet munkatársainktól szerződésével kapcsolatos felvilágosítást, hétfőtől-csütörtökig 8:00-17:00-ig, pénteken 8:00-14:30-ig.

Írásban a (06-1) 450-8096 fax számon vagy postán az 5601 Békéscsaba, Postafiók 514. címre küldött levelével fordulhat Ügyfélszolgálatunkhoz