Budapest Eszközfinanszírozó

Internetbank / (befektetés)

Néhány szót a Budapest Eszközfinanszírozó Zrt-ről

Köszönjük, hogy megtisztel bennünket érdeklődésével! A következő oldalakon részletesen megismerkedhet a Budapest Eszközfinanszírozó Zrt.-vel és szolgáltatásaival. Az eszközlízing piac egyik meghatározó szereplőjeként bízunk benne, hogy kedvező, személyre szabott szolgáltatásaink elnyerik tetszését és hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!

A Budapest Eszközfinanszírozó Zrt. története

dr. Barna Kornél
dr. Barna Kornél
a Budapest Eszközfinanszírozó Zrt. vezetője
A Budapest Eszközfinanszírozó Kft. 1993 ban kezdte meg tevékenységét Jogutódja az Eszközfinanszírozó Zrt 2013.Szeptember 1-ével működik új társasági forma alatt. A Budapest Bank három leányvállalata egyesült azzal a céllal, hogy az Egyszerüsítés jegyében a három cég tevékenységét egy hatékony szervezetben egyesítse. (Eszközfinanszírozó Zrt,Budapest Flotta Zrt, SBB Solution Zrt). Célunk, hogy Ügyfeleink könnyen elérhető, rugalmas és kedvező finanszírozást és szolgáltatást kapjanak, mellyel versenyképességüket erősítve hatékonyabban tudják üzleti céljaikat elérni. Munkatársaink sokéves tapasztalatának köszönhetően összetett, átlagostól eltérő finanszírozási megoldásokat kínálunk.

Miért pont a Budapest Eszközfinanszírozó Zrt?

  • nyitottak vagyunk Partnereink új elképzelésére
  • az igényléstől számított maximum 2 órán belül testre szabott ajánlatot adunk Önnek
  • akár 48 órán belül döntést hozunk a szükséges dokumentumok beszerzésétől számítva
  • Forint alapú, EUR-hoz kötött deviza alapú, illetve EUR-ban törlesztő finanszírozási formákat egyaránt kínálunk, amennyiben ügyfelünk rendelkezik EUR árbevétellel.
  • az Ön bevételeihez igazodó szezonális törlesztési lehetőségekkel állunk rendelkezésére
  • velünk már 1 millió forint értéktől finanszírozhat eszközöket, de több százmillió forint értékű nagyberuházások megfinanszírozására is nyitottak vagyunk
  • minden eszköztípusra vonatkozóan választható a konstrukcióba beépített biztosítás