Budapest Eszközfinanszírozó

Internetbank / (befektetés)

Szolgáltatásaink

Ajánlatkérésüktől / Tenderkiírástól függően a Budapest Eszközfinanszírozó Zrt. minden gépjárműre Casco biztosítást tud kötni, azokat kezeli, és a biztosítási káresemények esetén szakmai segítséget nyújt. A Casco biztosítás önrészét, ügyfelünk igénye alapján határozzuk meg.
A Fleet Easy termékünkön belül az alábbi szolgáltatások érhetők el ügyfeleink számára:

24 órás Segélyszolgálat

A Budapest Eszközfinanszírozó Zrt. segélyszolgálati partnere az Autohome Magyarország Kft. Partnerünkön keresztül Magyarországon és igény szerint egész Európa területén minden egyes gépkocsihoz non-stop autómentő segélyszolgálatot biztosítunk. A vállalt helyszínre érkezési idő általában 60 perc, a meghibásodott vagy üzemképtelen gépjárművet a helyszínen megjavíttatjuk vagy szakszervizbe szállíttatjuk.

Téli-nyári gumi és felni ügyintézés

A beszerzéseket gumiabroncs szakkereskedéseken keresztül végezzük el. Éves volumenünk lehetővé teszi, hogy a piacon elérhető legmagasabb kedvezménnyel szerezzük be a garnitúrákat, mely kedvezményeket 100%-ban továbbadunk Ügyfelünk részére. Minőségtől függően Ügyfelünk 2 féle kategóriából választhat:

  • Medium kategória: Pl: Kleber, Falken, Semperit, Barum
  • Premium kategória: Pl: Michelin, Yokohama, Bridgestone

A felsoroltakon kívül Ügyfelünk kérésére további tételeket is beépítünk az átalány díjba. Ez esetben nem 1-1 garnitúra nyári-téli abronccsal kalkulálunk, hanem az ügyfelünk által meghatározott mennyiséggel. Kérésüknek megfelelően extra acélfelnit, dísztárcsát és más tartozékot is beépítünk az átalány díjba, melyek a futamidő alatt bármikor lehívhatóak.

Az előre nem kalkulálható meghibásodásból, illetve a defektből adódó javítások és cserék egyedi elszámolás keretén belül kerülnek átterhelésre az Ügyfelünk részére a szolgáltató által.

Üzemanyagkártya

A Budapest Eszközfinanszírozó Zrt. ügyfelei választása alapján minden gépkocsihoz rendszámra szóló OMV üzemanyagkártyát biztosít. Az üzemanyag szolgáltatótól beérkező számlán feltüntetett kedvezményt továbbadjuk Ügyfelünk részére. Az üzemanyagkártya használatával kapcsolatos eseményeket elektronikus adatfeldolgozás után riportok formájában elérhetővé tesszük melyek hasznos információkat tartalmaznak a vállalati gépkocsi használattal kapcsolatban (pl: aktuális km állás, futásteljesítmény, átlagos üzemanyag fogyasztás, shop-termék vásárlás, hétvégi tankolás stb.)

Szervízcsomagok

A Budapest Eszközfinanszírozó Zrt. egyszerűsített szervizcsomagokat kínál ügyfelei számára. A csomag kiválasztása után Önnek nincs szüksége engedélyeztetni velünk a szervizelések elvégzését és megvárni az esetleges hosszadalmas ügyintézést. Ön közvetlenül jelentkezhet be az előre egyeztetett szervizhálózat valamelyikébe és végeztetheti el a javíttatást. Mivel Ön aktívan résztvesz a folyamatban ezért nem számítunk fel úgynevezett menedzsmentdíjat a szolgáltatásért.

  • Alapcsomag (Szerviz I): A gyártó által előírt, időszakosan elvégzendő kötelező karbantartási munkák, költségeit fedezi.
  • Komfort csomag (Szerviz II): Az Alapcsomag szolgáltatásain túl a legnagyobb valószínűséggel felmertülő karbantartási munkák költségét tartalmazza.