NYERJEN AKÁR 750.000 FORINTOT!

Fizesse csoportos beszedési megbízással tagdíját, regisztráljon és próbálja meg Ön a legpontosabban megadni (két tizedes jegyig) október 31-ig, hogy 2016. december 15-én mennyi lesz a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott, euró forinttal szembeni hivatalos devizaárfolyam! A játékszabályzat mellett, segítségképpen az MNB historikus árfolyamait is megtalálja.

A pénztár őszi akciójában három
szerencsésnek az alábbi összegeket adja:
1. díj: havi befizetés 12-szeresét (max: 750.000 Ft)
2. díj: havi befizetés 6-szorosát (max: 375.000 Ft)
3. díj: havi befizetés 3-szorosát (max: 187.500 Ft)
 

Adja le tippjét!


Még 50 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


Még 10 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


+36

Még 50 karaktert írhat be.


A fenti regisztrációval és tipp leadásával elfogadom a játékszabályzatot.

Elküld

HA MÁR TAGUNK

 • Amennyiben eddig is csoportos beszedési megbízással rendezte befizetéseit, már a regisztrációval és a tipp leadásával teljesítette is a részvételi feltételeket!
 • Ha már tagunk és még nem adott meg csoportos beszedési megbízást, a szükséges nyugdíjpénztári nyomtatványt itt találja.
  A kitöltött nyomtatványt bármelyik Budapest Bank fiókban leadhatja vagy elküldheti postán a Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár 1245 Budapest Pf.: 1052 címére.
 • Ne felejtse el számlavezető bankjánál is megadni a csoportos beszedési megbízást!
  Ehhez szüksége lesz a pénztár azonosítójára, ami az „A18087664”, egyéni (fogyasztói) azonosítója pedig az Ön adó azonosító jele.

Itt megtalálhatja Adatmódosító és adategyeztető nyomtatványunkat arra az esetre, ha az elmúlt időszakban történt változás az adataiban.MÉG NEM TAGUNK?

 • Regisztrációja után már csak annyit kell tennie, hogy kitölti belépési nyilatkozatunkat, mely tartalmazza a csoportos beszedési megbízáshoz szükséges nyugdíjpénztári nyomtatványt is. Belépési nyilatkozat
  A kitöltött nyomtatványokat bármelyik Budapest Bank fiókban leadhatja vagy elküldheti postán a Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár 1245 Budapest Pf.: 1052 címére.
 • Ne felejtse el számlavezető bankjánál is megadni a csoportos beszedési megbízást!
  Ehhez szüksége lesz a pénztár azonosítójára ami, az „A18087664”, egyéni (fogyasztói) azonosítója pedig az Ön adóazonosító jele.