A Magyarország Kormánya által 2020. március 18-án bejelentett 47/2020. (III. 18.) kormányrendelet értelmében megkezdtük az egyeztetéseket, és dolgozunk a részleteken, tekintettel arra, hogy ez üzletpolitikai, kockázatkezelési és rendszerbeállítási szempontból számos döntést igényel a bank részéről. Bankunk mindent elkövet annak érdekében, hogy a kormány szándékaival összhangban segítsünk ügyfeleinken, addig is kérjük ügyfeleink türelmét, időben tájékoztatni fogjuk Önöket a konkrétumokról.

Digitálisabb Budapest Bank

A Budapest banknál azon dolgozunk, hogy a digitálisaBB világ lehetőségeit alkalmazva is egyszerűen és biztonságosan intézhesd pénzügyeidet.

Megnézem

Digitális szolgáltatásaink

bb-icon-mobilapp.svg

Budapest Bank Mobil App

A zenéd már mobil, a bankod még nem? Fizess és intézd pénzügyeid applikáción keresztül!

Részletek
bb-icon-mobilfizetes.svg

Budapest Bank Mobilfizetés

A játékod már mobil, a bankod miért nem? Fizess mobiloddal applikáción keresztül Androidos okostelefonoddal!

Részletek
bb-icon-internetbank.svg

Budapest Internetbank

A Budapest Internetbank segítségével az összes olyan banki művelet elvégezhető, ami a mindennapi pénzügyek intézéséhez szükséges.

Részletek
bb-icon-online-szamlanyitas.svg

Online számlanyitás

Online számlanyitás esti sorozat után? Válasszon számlacsomagot online egyszerűen, gyorsan, kényelmesen!

Részletek
bb-icon-aruhitel.svg

Áruhitel

Áruhitel igénylés online, papírmunka és személyes ügyintézés nélkül.

Részletek
bb-icon-mobilbank.svg

Budapest Mobilbank

Budapest Mobilbank SMS szolgáltatásunk minden ügyfelünk számára elérhető. Naprakészen követheti nyomon pénzügyeit.

Részletek
bb-icon-openbanking.svg

Open Banking

Nyílt Bankolás az EU által támogatott új irányzat, amely a bankok és fintech cégek közötti szabályozott és egyszerű együttműködés lehetőségét teremti meg. Az ügyintézés új lehetősége, a bankszámlához való hozzáférés új módja. Pénzügyeit egy helyen, könnyedén és átláthatóan kezelhessék.

Részletek
bb-icon-business-terminal

Üzleti Terminál

Egy felületen, átlátható módon kezelheti vállalkozásai bankszámláit, megbízásait, valamint rulírozó hitellehívásait is. Akár vállalatirányítási (ERP) rendszerekkel integrálva rögzíthet korlátlan darabszámú megbízást összeghatár nélkül, a maximális biztonság mellett.

Részletek
bb-icon-business-id.svg

BusinessID

A BusinessID mobilalkalmazás egyedülálló rugalmasságot biztosít a cégvezetők számára. Lehetővé teszi, hogy irodától független környezetből, mobileszközről irányítsa vállalata pénzügyeit és hagyja jóvá vállalkozása bármely pénzügyi megbízását.

Részletek
bb-icon-pos-terminal

POS terminál

Bankkártyák elfogadása a Budapest Banknál.
Borgun elfogadói POS/VPOS terminál.

Részletek

További Szolgáltatásaink

bb-icon-ingyenes-wifi

Ingyenes WIFI

A kor kihívásai szerint a fiókjaink is folyamatos átalakuláson mennek keresztül, így nálunk ügyfeleink várakozás közben ingyen wifi hozzáférést élvezhetnek.

bb-icon-sorszamhuzo

Sorszámhúzó

Nyitvatartási időn belül irodából, autóból vagy akár otthon a karosszékből is húzhat sorszámot a Budapest Bank Budagyöngye Fiókjába.

bb-icon-tamogatas-tablettel

Fióki tabletek

Banki ügyintézésre a kihelyezett tableteket nyitvatartási időn belül bármikor használhatják a fiókba látogató ügyfelek.

bb-icon-hangelemzes.svg

Hangelemzés

A telebankos kollégák munkáját mesterséges intelligencia segítségével és egy hangelemző szoftver használatával folyamatosan elemezzük, hogy még hatékonyabb ügyfél panaszkezelési megoldásokat fejlesszünk ki.

bb-icon-videobankar

Fióki videóbankár

A Váci Greens irodaházban található kísérleti fiókunkban egy videó kapszulából nyitvatartási időt kibővítve is intézhetőek bankügyek, vagy specialitást igénybe véve konkrét kérdések is megválaszolhatóak.

bb-icon-papirmentes-bankolas.svg

Papírmentes bankolás

A digitális átalakulásunk egyik fontos mérföldköve, hogy új szolgáltatásainkat már teljesen papírmentesen alakítsuk ki, meglévő számlanyitási és ügyintézési folyamataink során pedig digitális megoldásokkal csökkentsük papírfelhasználásunkat.

bb-icon-live-chat

Élő chat

Valósidejű kommunikációt lehetővé téve kevesebb idő alatt intézhetjük kölcsönünket, tehetjük fel felmerülő kérdéseinket, melyekre azonnali választ kapunk.

Kipróbálom
bb-icon-bb-tech-meetup

BB Tech Meetup

Ezen a rendezvényen a jelenlegi IT-s világ forradalmairól hallgathatunk előadásokat, mint például az azonnali fizetés, big data, blockchain.

Megnézem