Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2021.01.21.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Karbantartás miatt 2021.01.17-én 0:00 és 1:00 között az Azonnali Fizetési Rendszerben indított és fogadott utalások elutasításra kerülnek a Budapest Bank rendszereiben. 2021.01.17-én 1:00 és 2:30 között kiesés várható az Azonnali Fizetési Rendszert érintő szolgáltatásunkban, ebben az időszakban az indított és fogadott utalások elutasításra kerülhetnek. Tervezett utalásait kérjük, ütemezze a karbantartási időszakon kívülre, vagy időzítse a következő munkanapra.

Tisztelt Ügyfelünk! A fizetési moratóriummal kapcsolatosan nyilvánosságra került új információkért kattintson ide

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 3. 22:00 órától december 4. 03:00-ig elektronikus csatornáink nem lesznek elérhetők. További részletek itt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okokból az online bankkártyás fizetések sikertelenek lehetnek. Amennyiben nem tudnak online fizetni, kérjük, hogy kis idő elteltével ismételjék meg a műveletet. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük!

Üdvözlettel: Budapest Bank

Hálózati leterheltség miatt egyes rendszereink elérésében lassulás jelentkezik, esetenként nem elérhetők. A szolgáltatóval együttműködve folyamatban van a hiba elhárítása.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

A mai napon 17.00 óra és 0.00 óra között tervezett karbantartást végzünk weboldalunkon, emiatt előfordulhat, hogy ideiglenesen bizonyos funkciók például: űrlapok, nem lesznek elérhetőek. Megértésüket köszönjük!

Internetbank Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Digitálisabb Budapest Bank

A Budapest Banknál azon dolgozunk, hogy a digitálisaBB világ lehetőségeit alkalmazva is egyszerűen és biztonságosan intézhesd pénzügyeidet, akár otthonról is.

Megnézem

Munkatársaink és ügyfeleink védelme egyaránt kiemelten fontos bankunknak.

Annak érdekében, hogy minél több pénzügyi teendőt lehessen otthonról intézni, összegyűjtöttük, hogy milyen online, digitális szolgáltatások érhetők el nálunk.

digitalisszolgaltatasok-kisvallalkozasok_termekkartya

Főbb funkciók, amelyek segítik Önt az otthoni bankolásban is

Online számlanyitás

Nem rendelkezik még a Budapest Banknál vezetett lakossági fizetési számlával?

Online számlanyitási folyamatunkkal videochat-en keresztül hétfőtől-szombatig 8:00-20:00 között nyithat egyszerűen és gyorsan lakossági fizetési számlát, amelyhez automatikusan biztosítunk Budapest Internetbank szolgáltatást is.

Internetbank online igénylés

Már rendelkezik lakossági fizetési számlával vagy hitelkártyával, de valami még hiányzik az otthoni bankoláshoz?

Kezdeményezzen elektronikus szolgáltatásunkra vonatkozó szerződéskötést, majd töltse le a Budapest Bank Mobil App-ot is, hogy úgy bankolhasson, ahogy Önnek a legkényelmesebb!

Számlaáttekintés pillanatok alatt

Egyenlege mindig áttekinthető, utalásai pedig bármikor könnyedén ellenőrizhetőek otthonról is Budapest Internetbankon vagy Budapest Bank Mobil App-on keresztül.

Utalás könnyedén és biztonságosan, akár néhány másodpercen belül

Intézze pénzügyeit könnyedén otthonról is, a hét minden napján, a nap 24 órájában, akár néhány másodperc alatt a Budapest Internetbankon vagy a Budapest Bank Mobil App-on keresztül.

Garantáltan sorban állás mentes megoldás: QR kódos csekkbefizetés

Ne aggódjon a sorban állás miatt, a csekkbefizetés miatt biztos nem kell elhagynia az otthonát! A sárga vagy fehér csekkjein lévő QR kód beolvasásával lehetősége van egyszerűen és gyorsan befizetni csekkjeit a Budapest Bank Mobil App segítségével.

Rendszeres kiadások kezelése csoportos beszedési megbízással

A Budapest Internetbankon keresztül indítható csoportos beszedési megbízással nem kell folyamatosan a naptárját figyelnie: mindig időben egyenlítheti ki változó összegű számláit is.

Bank- és hitelkártya napi készpénzfelvételi-, vásárlási– és internetes vásárlási limitmódosítás

Módosítsa tetszés szerint bank-és hitelkártyájához tartozó limiteket egy mozdulattal a Budapest Internetbankon vagy Budapest Bank Mobil App-on keresztül.

Digitális szolgáltatásaink

bb-icon-online-szamlanyitas.svg

Online számlanyitás

Online számlanyitás esti sorozat után? Válasszon számlacsomagot online egyszerűen, gyorsan, kényelmesen!

Részletek
bb-icon-internetbank-reg-v2

Internetbank online igénylés

Kezdeményezzen akár otthonról, sorban állás nélkül elektronikus számlavezetési szolgáltatásunkra vonatkozó szerződéskötést.

Részletek
bb-icon-aruhitel.svg

Áruhitel

Áruhitel igénylés online, papírmunka és személyes ügyintézés nélkül.

Részletek
bb-icon-mobilapp.svg

Budapest Bank Mobil App

Fizesse és intézze pénzügyiet applikáción keresztül!

Részletek
bb-icon-internetbank.svg

Budapest Internetbank

A Budapest Internetbank segítségével az összes olyan banki művelet elvégezhető, ami a mindennapi pénzügyek intézéséhez szükséges.

Részletek
bb-icon-mobilfizetes.svg

Budapest Bank Mobilfizetés

Fizessen mobiljával applikáción keresztül!

Részletek
bb-icon-business-terminal

Üzleti Terminál

Egy felületen, átlátható módon kezelheti vállalkozásai bankszámláit, megbízásait, valamint rulírozó hitellehívásait is. Akár vállalatirányítási (ERP) rendszerekkel integrálva rögzíthet korlátlan darabszámú megbízást összeghatár nélkül, a maximális biztonság mellett.

Részletek
bb-icon-business-id.svg

BusinessID

A BusinessID mobilalkalmazás egyedülálló rugalmasságot biztosít a cégvezetők számára. Lehetővé teszi, hogy irodától független környezetből, mobileszközről irányítsa vállalata pénzügyeit és hagyja jóvá vállalkozása bármely pénzügyi megbízását.

Részletek

További Szolgáltatásaink

bb-icon-openbanking.svg

Open Banking

Nyílt Bankolás az EU által támogatott új irányzat, amely a bankok és fintech cégek közötti szabályozott és egyszerű együttműködés lehetőségét teremti meg.

Részletek
bb-icon-pos-terminal

POS terminál

Bankkártyák elfogadása a Budapest Banknál.
Borgun elfogadói POS/VPOS terminál.

Részletek
bb-icon-mobilbank.svg

Budapest Mobilbank

Budapest Mobilbank SMS szolgáltatásunk minden ügyfelünk számára elérhető. Naprakészen követheti nyomon pénzügyeit.

Részletek
bb-icon-mobil_azonositas@2x.png

Mobilos azonosítás

Tranzakció jóváhagyás okostelefonjára érkező értesítések segítségével és Internetbank belépési lehetőség QR kódos megoldással.

Részletek
bb-icon-mobilapp.svg

Azonnali fizetés

A legfeljebb 10 millió forintos eseti utalások már néhány másodperc alatt megérkeznek a kedvezményezett számlájára új megoldásunk segítségével.

Megnézem
bb-icon-ingyenes-wifi

Ingyenes WIFI

Ügyfeleink várakozás közben díjmentes wifi hozzáférést élvezhetnek fiókjainkban.

bb-icon-tamogatas-tablettel

Fióki tabletek

Banki ügyintézésre a kihelyezett tableteket nyitvatartási időn belül bármikor használhatják a fiókba látogató ügyfelek.

bb-icon-hangelemzes.svg

Hangelemzés

A telebankos kollégák munkáját mesterséges intelligencia segítségével és egy hangelemző szoftver használatával folyamatosan elemezzük, hogy még hatékonyabb ügyfél panaszkezelési megoldásokat fejlesszünk ki.

bb-icon-papirmentes-bankolas.svg

Papírmentes bankolás

A digitális átalakulásunk egyik fontos mérföldköve, hogy új szolgáltatásainkat már teljesen papírmentesen alakítsuk ki, meglévő számlanyitási és ügyintézési folyamataink során pedig digitális megoldásokkal csökkentsük papírfelhasználásunkat.

bb-icon-live-chat

Élő chat

Valósidejű kommunikációt lehetővé téve kevesebb idő alatt intézhetjük kölcsönünket, tehetjük fel felmerülő kérdéseinket, melyekre azonnali választ kapunk.

Kipróbálom
bb-icon-bb-tech-meetup

BB Tech Meetup

Ezen a rendezvényen a jelenlegi IT-s világ forradalmairól hallgathatunk előadásokat, mint például az azonnali fizetés, big data, blockchain.

Megnézem