Ugrás a tartalomhoz
Tovább a Főoldalra

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2021.01.21.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Változik az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása, további információt a teendőiről itt olvashat. Tájékoztatjuk, hogy egyes ügyfeleink bankunk nevében küldött adathalász levelet kaphattak, erről bővebben itt tájékozódhat.

Karbantartás miatt 2021.01.17-én 0:00 és 1:00 között az Azonnali Fizetési Rendszerben indított és fogadott utalások elutasításra kerülnek a Budapest Bank rendszereiben. 2021.01.17-én 1:00 és 2:30 között kiesés várható az Azonnali Fizetési Rendszert érintő szolgáltatásunkban, ebben az időszakban az indított és fogadott utalások elutasításra kerülhetnek. Tervezett utalásait kérjük, ütemezze a karbantartási időszakon kívülre, vagy időzítse a következő munkanapra.

Tisztelt Ügyfelünk! A fizetési moratóriummal kapcsolatosan nyilvánosságra került új információkért kattintson ide

Tisztelt Ügyfelünk! 2021.02.10-től változik az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása. További információt a teendőiről itt olvashat

Technikai probléma miatt előfordulhat, hogy egyes ügyfeleinknél téves egyenleg miatt az azonnali fizetésként indított átutalási megbízásaik elutasításra kerülnek. Az érintett ügyfelek a tranzakciós SMS-ekben téves egyenleget látnak. A hiba elhárítása 2021.01.28. nap végén várható. Türelmüket köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Változott az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása, további információt a teendőiről itt olvashat. Tájékoztatjuk, hogy csalók más bankok nevében adathalász hívásokat kezdeményeznek, erről bővebben itt tájékozódhat.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 3. 22:00 órától december 4. 03:00-ig elektronikus csatornáink nem lesznek elérhetők. További részletek itt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink! Tervezett rendszerfrissítési munkálatok miatt január 26. (kedd) 22:00 óra és január 27. (szerda) 01:00 óra között a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App és a Budapest Bank BusinessID nem lesz elérhető, valamint a tranzakciós SMS-ek és az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel. A tranzakciós SMS-ek utólag kiküldésre kerülnek.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfelünk! Változott az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása, további információt a teendőiről itt olvashat.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2021.02.21-én 00:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra.

Bankunkon kívül  álló  probléma miatt egyes internetes vásárlási tranzakciók elutasításra kerülhetnek. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket  és megértésüket köszönjük!

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfelünk! Változott az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása, további információt a teendőiről itt olvashat. Tájékoztatjuk, hogy csalók más bankok nevében adathalász hívásokat kezdeményeznek, erről bővebben itt tájékozódhat.

Tisztelt Ügyfeleink! A 2021.február.12 10:59 és február 13. 16.00 között hitelkártya számlára indított átutalási megbízások jóváírásában hiba tapasztalható, ennek hatására az utalt összeg nem jelenik meg a hitelkártya számlán. A hiba javításán dolgozunk, és várhatóan a mai nap végéig elhárítjuk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfelünk! A bankfiókjaink aktuális nyitvatartási idejéről a fiókkeresőben tájékozódhat, kérjük, a bankfiók látogatása előtt ellenőrizze a nyitvatartást.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfelünk! 2021.02.10-től változik az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása. További információt a teendőiről itt olvashat

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okokból az online bankkártyás fizetések sikertelenek lehetnek. Amennyiben nem tudnak online fizetni, kérjük, hogy kis idő elteltével ismételjék meg a műveletet. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük!

Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfelünk! 2021.02.10-től változik az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása. További információt a teendőiről itt olvashat

Hálózati leterheltség miatt egyes rendszereink elérésében lassulás jelentkezik, esetenként nem elérhetők. A szolgáltatóval együttműködve folyamatban van a hiba elhárítása.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

A mai napon 17.00 óra és 0.00 óra között tervezett karbantartást végzünk weboldalunkon, emiatt előfordulhat, hogy ideiglenesen bizonyos funkciók például: űrlapok, nem lesznek elérhetőek. Megértésüket köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Tervezett karbantartás miatt 2021.02.18. 23:00 óra és 2021.02.19. 02:00 óra közt a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App, a Budapest Internetbank belépéshez szükséges megerősítő SMS kód és az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód kiküldésében időszakos kiesések várhatók. Megértésüket és türelmüket kérjük.

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Bankolj otthonról

Tudjuk, hogy ez egy nehéz időszak, de a Budapest Bankra mindig számíthat, ha pénzügyeinek kezeléséről van szó, történjen az akár online, akár bankfiókjainkban.

Gyorsan és könnyedén akarok képbe kerülni a pénzügyeimmel

Egyenlegei mindig áttekinthetők, utalásai pedig bármikor könnyedén ellenőrizhetők otthonról is.

 • A számlatörténeten belül lehetősége van keresni, szűrni, visszanézni korábbi tranzakciókat, különböző tételeket pedig összegezni is tud.
 • Számlakivonatát könnyen és egyszerűen elérheti, akár mobilján is!
 • A Budapest Mobilbank szolgáltatás segítségével SMS-ek útján értesülhet minden pénzmozgásról.

A lehető leggyorsabban szeretnék utalásokat indítani és fogadni

Indítson kényelmesen megbízást bárhonnan, bármikor.

 • Az év bármely napján, a nap bármely szakában, akár azonnal teljesülő forint átvezetés és utalás, illetve megbízás fogadás.
 • Deviza utalás a világ szinte bármely pontjára Budapest Internetbankon keresztül.
 • Hosszú bankszámlaszám helyett beállítható másodlagos azonosítók (email cím, telefonszám stb.) az utalás fogadásának és indításának megkönnyítése érdekében Budapest Internetbankon keresztül.
 • Fizetési kérelem segítségével könnyű és gyors felkérés másik fél részére egy adott pénzösszeg átutalására.

Sorban állás nélkül szeretném a számláimat rendezni

Csekkbefizetés otthonról adatok
beírása nélkül

Számlák teljesítése csoportos beszedés beállításával, hogy nyugodtan elfelejthesse a határidőket

Időzíthető terhelések beállítása rendszeres költségek kezeléséhez

Szeretném megtakarításaimat egyszerűen átlátni és kezelni

A Budapest Internetbank használatával számos megtakarítási lehetőség igénybevételét biztosítjuk Önnek.

 • Megtakarítások áttekintése
 • Betétlekötés és kötvény lekötés és feltörés
 • Befektetési jegy, állampapír vétel eladás és csere lehetőség
 • Extra megtakarítási számla és befektetési kártya kezelése

Ránk mindig számíthat

Kényelmes

Szolgáltatásainkat a hét minden napján 24 órán keresztül, sorban állás nélkül veheti igénybe.

Biztonságos

Az egyik legmagasabb szintű védelmi rendszer garantálja, hogy más semmilyen esetben se élhessen vissza a szolgáltatás nyújtotta lehetőségekkel.

Folyamatos kapcsolattartás

Digitális szolgáltatásaink kapcsán is rendelkezésére állunk, mintha csak a fiókban ülne. Keresse ügyintézőinket segítségért: chat szolgáltatás weboldalunkon keresztül, Telebank, közösségi média felületen általános információkérés.

A kényelem és átláthatóság fontos számomra, és az engem segítő funkciók folyamatos megújítása

Fejlesztéseink segítségével igyekszünk egyszerűbb és kényelmesebb bankolást biztosítani Önnek, és folyamatosan dolgozunk az új kényelmi szolgáltatásokon is.

Hiteleim kezelése kapcsán nekem fontos az átláthatóság

Megoldásaink segítenek a hitelek átlátható kezelésében.

Költségek

 • A Budapest Bank digitális bankolási élménye azonnal és bárhonnan - a kanapéról is - akár 0 Ft-os számlavezetési díjjal elkezdhető.
 • Lakossági ügyfeleink számára az Internetbank és a Mobil App díjmentesen elérhető, Mobilbank szolgáltatásunk pedig az első 6 hónapban díjmentesen igénybevehető.

Ügyintézőink teljeskörű segítséget nyújtanak, de kérdéseiddel bármikor fordulhat Telebankos kollágáinkhoz is az ingyenesen hívható 1440-es számon.

online_szamlanyitas_video_440x286.png


Amennyiben ki szeretné próbálni azt a kényelmet és megbízhatóságot, amit a Budapest Bank ügyfelei élveznek, nyisson számlát és válassza ki a számára legjobb opciót. A számlanyitás csupán pár percet vesz igénybe.

Nézze meg számlanyitási videónkat.


Ha már Budapest Bank ügyfél, de nincs Internetbank azonosítója, akkor igényeljen Budapest Internetbank hozzáférést és kezdjen el online bankolni egy pár perces azonosítási folyamat után.


Bankoljon okostelefonjáról

Kezelje pénzügyeit egy helyen a Budapest Bank Mobil App-pal bárhonnan, bármikor.

Segítségnyújtás

Amennyiben elakadt, vagy véleményt szeretne velünk megosztani, az alábbi elérhetőségeken fel tudja venni velünk a kapcsolatot.

mail (D).svg

Írjon nekünk

Amennyiben banki termékeinkkel / szolgáltatásainkkal kapcsolatos általános kérdése, észrevétele van.

Részletek
phone1 (D).svg

Kérjen visszahívást

Kérjen visszahívást a személyre szabott információért, munkatársaink segítenek Önnek.

Részletek
pin (D).svg

Fiók és ATM kereső

Országszerte közel 100 fiókunkban nyújtunk teljes körű banki szolgáltatásokat lakossági valamint vállalati ügyfeleinknek.

Részletek
szakertonk-visszahiv (D).svg

Telebank- ügyfélszolgálat

1440

+36 1 450-7777 vagy +36 1 477-7777

2.1.2.3. menüpont*

Részletek

*Az első két menüpont billentyűzése után a teljes bankkártyaszám vagy a bankszámlaszám középső 8 számjegyének megadása szükséges

Kapcsolódó Digitális Szolgáltatásaink

bb-icon-internetbank.svg

Budapest Internetbank

A Budapest Internetbank segítségével az összes olyan banki művelet elvégezhető, ami a mindennapi pénzügyek intézéséhez szükséges...

Részletek
bb-icon-mobilapp.svg

Budapest Bank Mobil App

A zenéd már mobil, a bankod még nem?
Fizess és intézd pénzügyeid applikáción keresztül!

Részletek
bb-icon-mobilbank.svg

Budapest Mobilbank ®

Budapest Mobilbank® SMS szolgáltatásunk minden ügyfelünk számára elérhető. Naprakészen követheti nyomon pénzügyeit.

Részletek
Összes Digitális Szolgáltatás