Tisztelt Ügyfeleink! Technikai problémák miatt egyes ügyfeleink átmenetileg nem helyes számlaegyenleget látnak elektronikus csatornáinkon. Előfordulhat, hogy a téves egyenleg miatt kártyás vásárlásaik elutasításra kerülnek.  A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel:Budapest Bank

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2021.03.28-án 00:00 és 02:00 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa, illetve sikertelenség esetén így ismételje meg.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2021.01.21.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2021.04.11-én 00:30 és 01:00 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén így ismételje meg.

Tisztelt Ügyfelünk! Változik az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása, további információt a teendőiről itt olvashat. Tájékoztatjuk, hogy egyes ügyfeleink bankunk nevében küldött adathalász levelet kaphattak, erről bővebben itt tájékozódhat.

Karbantartás miatt 2021.01.17-én 0:00 és 1:00 között az Azonnali Fizetési Rendszerben indított és fogadott utalások elutasításra kerülnek a Budapest Bank rendszereiben. 2021.01.17-én 1:00 és 2:30 között kiesés várható az Azonnali Fizetési Rendszert érintő szolgáltatásunkban, ebben az időszakban az indított és fogadott utalások elutasításra kerülhetnek. Tervezett utalásait kérjük, ütemezze a karbantartási időszakon kívülre, vagy időzítse a következő munkanapra.

Tisztelt Ügyfelünk! A fizetési moratóriummal kapcsolatosan nyilvánosságra került új információkért kattintson ide

Tisztelt Ügyfelünk! A 2021. március 12-én 13:44 és 16:44 között hitelkártya számlára indított átutalási megbízások jóváírásában hiba tapasztalható, ennek hatására az utalt összeg nem jelenik meg a hitelkártya számlán. A hiba javításán dolgozunk, addig türelmét és megértését kérjük.

Tisztelt Ügyfelünk! 2021.02.10-től változik az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása. További információt a teendőiről itt olvashat

Technikai probléma miatt előfordulhat, hogy egyes ügyfeleinknél téves egyenleg miatt az azonnali fizetésként indított átutalási megbízásaik elutasításra kerülnek. Az érintett ügyfelek a tranzakciós SMS-ekben téves egyenleget látnak. A hiba elhárítása 2021.01.28. nap végén várható. Türelmüket köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Változott az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása, további információt a teendőiről itt olvashat. Tájékoztatjuk, hogy csalók más bankok nevében adathalász hívásokat kezdeményeznek, erről bővebben itt tájékozódhat.

Tisztelt Ügyfelünk! Az adathalász kísérletekről bővebben itt tájékozódhat.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 3. 22:00 órától december 4. 03:00-ig elektronikus csatornáink nem lesznek elérhetők. További részletek itt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink! Tervezett rendszerfrissítési munkálatok miatt január 26. (kedd) 22:00 óra és január 27. (szerda) 01:00 óra között a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App és a Budapest Bank BusinessID nem lesz elérhető, valamint a tranzakciós SMS-ek és az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel. A tranzakciós SMS-ek utólag kiküldésre kerülnek.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfelünk! Karbantartás miatt 2021. március 9-én délelőtt, valamint március 10-én egész nap az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód kiküldésében, valamint az ehhez kapcsolódó mobiltelefonos azonosításban kiesések lehetnek. Megértését és türelmét köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Változott az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása, további információt a teendőiről itt olvashat.

Tisztelt Ügyfelünk! Tervezett rendszerfrissítési munkálatok miatt április 27. (kedd) 22:00 óra és április 28. (szerda) 01:00 óra között a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App és a Budapest Bank BusinessID nem lesz elérhető, valamint a tranzakciós SMS-ek és az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód kiküldése szünetel. A tranzakciós SMS-ek utólag kiküldésre kerülnek.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2021.02.21-én 00:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra.

Tisztelt Ügyfelünk! A Budapest Internetbankban indított értéknapos utalások technikai probléma miatt duplán teljesülnek. A számlatörténetben tudja ellenőrizni, hogy az Ön tranzakciója is érintett-e. Amennyiben az Ön tranzakciója is duplán teljesült, az duplán terhelt összeget a bank automatikusan jóváírja számláján, Önnek nincs teendője. Amennyiben a fogadó fél a duplikált összeget – a bank által történő jóváíráson felül – ugyancsak visszautalja, a bank jogosult a duplikált visszatérítés összegével beszámítás jogcímén az Ön számláját megterhelni. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmét és megértését kérjük.

Bankunkon kívül  álló  probléma miatt egyes internetes vásárlási tranzakciók elutasításra kerülhetnek. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket  és megértésüket köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Technikai probléma miatt a Budapest Üzleti Terminálban egyes azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülnek. A hiba elhárítása folyamatban van, utalását kérjük, próbálja megismételni később.

Tisztelt Ügyfelünk! Tervezett rendszerfrissítési munkálatok miatt április 27. (kedd) 22:00 óra és április 28. (szerda) 01:00 óra között a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App és a Budapest Bank BusinessID nem lesz elérhető, valamint a tranzakciós SMS-ek és az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód kiküldése szünetel. A tranzakciós SMS-ek utólag kiküldésre kerülnek.

Tisztelt Ügyfelünk! A 2021. március 12-én 13:44 és 16:44 között hitelkártya számlára indított átutalási megbízások jóváírásában hiba tapasztalható, ennek hatására az utalt összeg nem jelenik meg a hitelkártya számlán. A hiba javításán dolgozunk, addig türelmét és megértését kérjük.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a PSD2 erős ügyfél-hitelesítésre még fel nem készült szolgáltatók weboldalán megszakad a fizetés folyamata. További részletek ezen az oldalon.

Tisztelt Ügyfelünk! Bankunk is tudomást szerzett arról, hogy Magyarország Kormánya meg kívánja hosszabbítani a jelenleg hatályban lévő fizetési moratóriumot, amely a jelenleg hatályos jogszabályi rendelkezések alapján 2021. június 30-ig tart. 2021. július elsejétől az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő és a későbbiekben bekövetkező jogszabályváltozást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog. A jogszabály megjelenéséig bankunk munkatársai nem tudnak bővebb információt adni, kérjük szíves türelmüket!

Tisztelt Ügyfelünk! Karbantartás miatt 2021. április 12. 22:50 óra és április 13. 00:05 óra, valamint április 13. 1:10 óra és 1:30 óra között a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App nem lesz elérhető, továbbá az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód és internetbank belépő kódot tartalmazó SMS kiküldésében ezen időszakok alatt kiesés várható.

Tisztelt Ügyfelünk! Változott az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása, további információt a teendőiről itt olvashat. Tájékoztatjuk, hogy csalók más bankok nevében adathalász hívásokat kezdeményeznek, erről bővebben itt tájékozódhat.

Tisztelt Ügyfeleink! A 2021.február.12 10:59 és február 13. 16.00 között hitelkártya számlára indított átutalási megbízások jóváírásában hiba tapasztalható, ennek hatására az utalt összeg nem jelenik meg a hitelkártya számlán. A hiba javításán dolgozunk, és várhatóan a mai nap végéig elhárítjuk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfelünk! A bankfiókjaink aktuális nyitvatartási idejéről a fiókkeresőben tájékozódhat, kérjük, a bankfiók látogatása előtt ellenőrizze a nyitvatartást.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a PSD2 erős ügyfél-hitelesítésre még fel nem készült szolgáltatók weboldalán megszakad a fizetés folyamata. További részletek ezen az oldalon.

Tisztelt Ügyfelünk! Magyarország Kormánya a 271/2021. (V. 21.) Korm. rendelet értelmében a veszélyhelyzettel összefüggő rendkívüli intézkedések hatályának újbóli meghosszabbításáról döntött. A hosszabbítás kiterjed a hiteltörlesztési moratóriumra is. A rendelet értelmében a moratórium 2021. június 30-án nem ér véget, így a moratóriumot követő elszámolást bankunk egy későbbi időpontban, a jogalkotó jövőbeni elvárásaival összhangban teszi meg. Az elszámolás új időpontjáról a részletszabályok megjelenését követően tudunk bővebb információt adni, kérjük szíves türelmüket!

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfelünk! 2021.02.10-től változik az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása. További információt a teendőiről itt olvashat

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy egyes ügyfeleink bankunk nevében küldött adathalász levelet kaphattak, egyes ügyfeleinket pedig telefonon keresztül keresték adathalász céllal. Erről bővebben itt tájékozódhat.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a PSD2 erős ügyfél-hitelesítésre még fel nem készült szolgáltatók weboldalán megszakad a fizetés folyamata. További részletek ezen az oldalon.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a PSD2 erős ügyfél-hitelesítésre még fel nem készült szolgáltatók weboldalán megszakad a fizetés folyamata. További részletek ezen az oldalon.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okokból az online bankkártyás fizetések sikertelenek lehetnek. Amennyiben nem tudnak online fizetni, kérjük, hogy kis idő elteltével ismételjék meg a műveletet. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük!

Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfelünk! 2021.02.10-től változik az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása. További információt a teendőiről itt olvashat

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy Magyarország Kormánya meg kívánja hosszabbítani a jelenleg hatályban lévő fizetési moratóriumot, amely a jelenleg hatályos jogszabályi rendelkezések alapján 2021. június 30-ig tart. 2021. július elsejétől az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő és a későbbiekben bekövetkező jogszabályváltozást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog. A jogszabály megjelenéséig bankunk munkatársai nem tudnak bővebb információt adni, kérjük szíves türelmüket!

Hálózati leterheltség miatt egyes rendszereink elérésében lassulás jelentkezik, esetenként nem elérhetők. A szolgáltatóval együttműködve folyamatban van a hiba elhárítása.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

Tisztelt Ügyfelünk! Szolgáltatónál fennálló technikai probléma miatt az internetes bankkártyás vásárlás jóváhagyására szolgáló azonosító oldal betöltése nem történik meg. A hiba hatásaként az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyására átmenetileg nincs lehetőség. A hiba mihamarabbi elhárításán a szolgáltató már dolgozik, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

A mai napon 17.00 óra és 0.00 óra között tervezett karbantartást végzünk weboldalunkon, emiatt előfordulhat, hogy ideiglenesen bizonyos funkciók például: űrlapok, nem lesznek elérhetőek. Megértésüket köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy 2021. április 25-én 02:05 és 03:30 között a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App tervezett karbantartás miatt nem lesz elérhető. 2021. április 25-én 02:20 és 02:50 közt az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód kiküldése szünetel.

Tisztelt Ügyfelünk! Tervezett karbantartás miatt 2021.02.18. 23:00 óra és 2021.02.19. 02:00 óra közt a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App, a Budapest Internetbank belépéshez szükséges megerősítő SMS kód és az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód kiküldésében időszakos kiesések várhatók. Megértésüket és türelmüket kérjük.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2021.04.06.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a PSD2 erős ügyfél-hitelesítésre vonatkozó elvárásánakhatályba lépését követően némely kereskedői weboldalak nem készültek fel az előírásoknak megfelelő  átállásra, ennélfogva nem felelnek meg a rendelet követelményeinek. Ezeken az internetes oldalakon gyakran tapasztalható, hogy a vásárlás végső fázisában a tranzakció megszakad és/vagy elutasításra kerül. További részletekért kérjük, látogasson el a https://www.budapestbank.hu/hirek/PSD2-sikertelen-tranzakciok oldalra!

Budapest BankBudapes Bank logo

Funkciók áttekintése Használati bemutató

Budapest Internetbank

Befektetések online

Egyszerűen. Bárhol.

Budapest Internetbank

Befektetések online

Egyszerűen. Bárhol.

Minden egy kattintásnyira Öntől!

Funkcióválasztó: A funkcióválasztót kisebb felbontású kijelzőkre (például tabletre) és nagyobb felbontású monitorokra is optimalizáltuk. Míg előbbi esetében csupán az ikonsor, az utóbbin a teljes menü látszódik. Az ikonsorra vagy főmenüpontok fölé vitt kurzor hatására elérhetővé válnak az almenüpontok.

Bazárás

Számlák áttekintése: Értékpapír számlák könnyed áttekintése, egyenleg információkkal.

Bazárás

Kártya: Közvetlen elérést biztosítunk a számlatörténethez, portfolióelemzéshez.

Bazárás

Legutóbbi megbízások: A nyitóoldalon elhelyezett Megbízások listájában áttekintheti az utolsó 5 megbízásának aktuális státuszát.

Bazárás

Részletek: Kattintson a részletek gombra, az adott megbízás részletes adatainak áttekintéséhez. A megjelenő ablakból lehetősége van „pdf” formátumú tranzakció igazolás letöltésére is.

Bazárás

Legújabb értékpapírok: A nyitóoldalon kiemeltük Önnek értékpapír kínálatunk legújabb elemeit. A „Részletek” gombra kattintva megtekintheti az új lehetőségek jellemzőit, de akár azonnal vásárlást is kezdeményezhet.

Bazárás

Minden egy kattintásnyira Öntől!

A befektetési információk dinamikus és gyors áttekintését biztosítja rendszerünk. Ön már a nyitóoldalon találkozhat számláinak egyenlegével, megtekintheti legutóbbi megbízásai állapotát, továbbá a bankunk által forgalmazott értékpapírokat. A bemutató során csak a befektetési szolgáltatás funkcióit ismertetjük. Amennyiben érdeklődik összevont, számlavezetési és befektetési szolgáltatásokat egy felhasználó név alatt biztosító rendszerünk működése iránt, kérjük, tekintse meg Internetbank demónkat, vagy olvassa el részletes Internetbank felhasználói kézikönyvünket. Tovább a Felhasználói kézikönyvre

Minden egy kattintásnyira Öntől!

A befektetési információk dinamikus és gyors áttekintését biztosítja rendszerünk. Ön már a nyitóoldalon találkozhat számláinak egyenlegével, megtekintheti legutóbbi megbízásai állapotát, továbbá a bankunk által forgalmazott értékpapírokat. A bemutató során csak a befektetési szolgáltatás funkcióit ismertetjük. Amennyiben érdeklődik összevont, számlavezetési és befektetési szolgáltatásokat egy felhasználó név alatt biztosító rendszerünk működése iránt, kérjük, tekintse meg Internetbank demónkat, vagy olvassa el részletes Internetbank felhasználói kézikönyvünket. Tovább a Felhasználói kézikönyvre

Műveletek – Értékpapír vétel, eladás, csere

Adatmegadás, jóváhagyás, visszaigazolás – ez az a 3 egyszerű lépés, melyen keresztül bármely tranzakciót kényelmesen és gyorsan elvégezhet oldalunkon. Adatmegadás után ellenőrizheti az adatok helyességét, majd a rendszer pontos státuszt küld Önnek a beküldött adatok feldolgozásáról. A folyamatban lévő tranzakció állapotát nyomon követheti a megbízások listája menüpontban.

1Adatok megadása
2Jóváhagyás
3Visszaigazolás

Megtakarításai egy helyen

A Megtakarítások áttekintése menüpont alatt százalékos megoszlásban és típusonként összértékekkel láthatja megtakarításait. Bővebb információért kattintson az adott kategória alatt található „tovább…” gombra! (Felhívjuk a figyelmet, hogy az áttekintő funkcióban a betétek és a betétszámlák egyenlegei csak abban az esetben jelennek meg, ha Ön rendelkezik ilyen termékekkel és az Internetbank befektetési és számlavezetési szolgáltatását egy felhasználónév alatt veszi igénybe.)

Portfólió szintű elemzés

Rendszerünk segítségével Önnek lehetősége nyílik portfóliójának számlaszintű áttekintésére és összetételének elemzésére is.

Döntéshez szükséges adatok egy helyen

Teljes rálátást biztosítunk: a befektetési döntéseket támogató adatokat egy helyen, egyszerűen, rendszerezve láthatja, így nem kell külön-külön keresgélnie az adott papír árfolyamának alakulását bemutató adatokat, vagy a kockázati besorolást. Természetesen minden további részlet is elérhető egyetlen kattintással.

Vételi döntését és a kiválasztott értékpapír teljesítését folyamatosan nyomon tudja követni a Portfólió áttekintése oldalon.

Döntéshez szükséges adatok egy helyen

Számlatörténet

A könnyű áttekintés érdekében az összes, teljesült megbízást megtekintheti egy közös listában, ráadásul lehetősége van számla, terhelés/jóváírás, tranzakció típus és dátum szerinti szűrésre is, továbbá a mezőben szabadon megadott szavakra is könnyedén kereshet. A listában a megbízásokkal kapcsolatos alapadatokat mutatjuk, a bővebb információk pedig csupán egy kattintásnyira vannak. A sikeres, illetve a folyamatban lévő, még nem teljesült megbízásait mind nyomon követheti az Elküldött megbízások menüpontban, ahol a keresőmezőben tranzakció típusokra (pl.: Befektetési jegy csere/vétel) is lehetősége van szűrni, a megszokott számla-, dátumszűrés és a szabadszöveges keresés mellett. A „részletek” gombra kattintva a bővebb információ elérése mellett, a beküldött tranzakcióról pdf formátumú igazolást is letölthet.

Pénzátvezetések

Az értékpapírszámlákhoz tartozó pénzszámlák is áttekinthetők és kezelhetők a rendszerünkben. A pénzszámlára beutalt pénz a rendszerben nyomon követhető, befektethető.

Az értékpapírszámlán visszaváltott értékpapírok ellenértéke, amely a kapcsolódó pénzszámlán kerül jóváírásra, a rendszerből egyszerűen átvezethető az Ön Budapest Banknál vezetett fizetési számlájára, ha Ön a megtakarításának ezt a részét nem kívánja ismételten befektetni.

További kényelmi szolgáltatásként Önnek lehetősége van az értékpapírszámlához tartozó pénzszámlán jóváírt pénzt pénzszámláról közvetlenül a gyűjtőéves TBSZ számlájára, vagy a NYESZ számlájára átvezetni, ha befektetését TBSZ vagy NYESZ keretében kívánja folytatni.

Amennyiben fizetési számláit a befektetéseivel egy felületen kezeli, a Forint átvezetés értékpapírszámlára és a Deviza átvezetés értékpapírszámlára funkciók is elérhetőek, így még könnyebben tud fizetési számlájáról átvezetést indítani.

Menühasználat

A navigációs menü a képernyő bal oldalán helyezkedik el, melynek két megjelenése lehet:

• kisebb méretű képernyőn a vékony menüsáv látszódik (bal oldali kép)
• nagyobb felbontásokon a teljes méretű menü jelenik meg (jobb oldali kép)

Vigye a kurzort a menü fölé, az almenüpontok áttekintéséhez!*

* Amennyiben csak befektetési szolgáltatást vesz igénybe az Internetbankon, a menüpontok azon része, melyek nem kapcsolódnak a szolgáltatáshoz, inaktívan jelennek meg.

Menühasználat

A navigációs menü a képernyő bal oldalán helyezkedik el, melynek két megjelenése lehet:

• kisebb méretű képernyőn a vékony menüsáv látszódik (bal oldali kép)
• nagyobb felbontásokon a teljes méretű menü jelenik meg (jobb oldali kép)

Vigye a kurzort a menü fölé, az almenüpontok áttekintéséhez!*

* Amennyiben csak befektetési szolgáltatást vesz igénybe az Internetbankon, a menüpontok azon része, melyek nem kapcsolódnak a szolgáltatáshoz, inaktívan jelennek meg.

Értékpapír kiválasztás és vétel

Ismerje meg az elérhető funkciókat:

• Kattintson az „árfolyam alakulása” gombra az árfolyam részletes áttekintéséhez!
• Kattintson a „részletek” gombra bővebb értékpapír információkért!
• Kattintson a „vétel” gombra az értékpapír vétel folyamatának megismeréséhez!

Az oldal részletes megismeréséhez kattintson a bal oldali képen elhelyezett információs ikonokra.

Értékpapír kiválasztás és vétel

Ismerje meg az elérhető funkciókat:

• Kattintson az „árfolyam alakulása” gombra az árfolyam részletes áttekintéséhez!
• Kattintson a „részletek” gombra bővebb értékpapír információkért!
• Kattintson a „vétel” gombra az értékpapír vétel folyamatának megismeréséhez!

Az oldal részletes megismeréséhez kattintson a bal oldali képen elhelyezett információs ikonokra.

név: Az adott értékpapír neve előtti "új" jelölésből tájékozódhat legújabb értékpapírjainkról.

Bazárás

részletek: A részletek gombra kattintva további információkat érhet el az adott értékpapírról.

Bazárás

árfolyam alakulása: Kattintson az árfolyam alakulása gombra, így az értékpapír forgalmazása óta eltelt időszakban elemezheti az árfolyamváltozást.

Bazárás

vétel: A vétel gombra kattintva megvásárolhatja a kiválasztott értékpapírt – Ön egy adatmegadó oldalra kerül, ahol a vételi összeget és a célszámlát kell csupán megadnia.

Bazárás

Értékpapír vétel, eladás, csere

Az értékpapír vétel 3 lépésből áll (mint a rendszeren belüli összes tranzakció):

• Adatmegadás
• Jóváhagyás
• Visszaigazolás

Ismerje meg az elérhető funkciókat:

• Kattintson a „tovább” gombra az Adatmegadás oldalon
• Kattintson a „vétel” gombra, a vételi szándék véglegesítéséhez.

Értékpapír vétel, eladás, csere

Az értékpapír vétel 3 lépésből áll (mint a rendszeren belüli összes tranzakció):

• Adatmegadás
• Jóváhagyás
• Visszaigazolás

Ismerje meg az elérhető funkciókat:

• Kattintson a „tovább” gombra az Adatmegadás oldalon
• Kattintson a „vétel” gombra, a vételi szándék véglegesítéséhez.

Portfólió oldal és eladás

Rendszerünkben lehetősége van minden egyes értékpapírszámlájának részletes áttekintésére, továbbá a számlákon tárolt értékpapírok teljesítésének elemzésére is.

A portfolió oldalon három, külön blokkban az alábbi információkat találja:

• Portfólió információk
• Értékpapírszámla információk
• Értékpapír információk

Az oldal részletes megismeréséhez kattintson a bal oldali képen elhelyezett információs ikonokra.

Portfólió oldal és eladás

Rendszerünkben lehetősége van minden egyes értékpapírszámlájának részletes áttekintésére, továbbá a számlákon tárolt értékpapírok teljesítésének elemzésére is.

A portfolió oldalon három, külön blokkban az alábbi információkat találja:

• Portfólió információk
• Értékpapírszámla információk
• Értékpapír információk

Az oldal részletes megismeréséhez kattintson a bal oldali képen elhelyezett információs ikonokra.

Befektetési portfólió áttekintése, értékpapír számlánkénti bontásban. A számlák értékpapír állományának bekerülési és piaci értékei, és az ebből számított hozamát tudja áttekinteni.

Bazárás

értékpapírszámla fülek: Válasszon a "füleken" elhelyezett értékpapírszámlák közül. Kattintás után megjelenik az adott számla részletes információ.

Bazárás

számla: Számlaszintű információk megjelenítése: értékpapírok piaci értéke, rendelkezésre álló pénz, esetlegesen fennálló tartozások.

Bazárás

kördiagram: Az értékpapír számlán lévő értékpapírok megoszlása piaci érték szerint.

Bazárás

értékpapírok áttekintése: Részletes értékpapír információk megjelenítése.

Bazárás

Az értékpapírok melletti műveletek gombbal pedig további megbízásokat kezdeményezhet:
Vétel - adott értékpapír állományának bővítése
Eladás - adott értékpapír állomány részleges, vagy teljes eladása
Csere - adott értékpapír állomány részleges, vagy teljes cseréje

Bazárás

Befektető-védelmi felmérés

Az értékpapír tranzakciók előfeltétele a Befektető-védelmi teszt kitöltése, melynek során felmérjük az Ön befektetésekkel kapcsolatos ismereteit, tapasztalatait, veszteségviselő képességét, a befektetés időtávjára vonatkozó terveit, befektetésének célját, a befektetéseihez való hozzáférést érintő elvárásait, valamint a kockázatviselő képességét. A válaszok alapján meghatározzuk a vizsgált szempontok szerint az Ön befektetésekkel kapcsolatos jellemzőit, annak érdekében, hogy megállapíthassuk, hogy egy adott értékpapír az Ön számára megfelelő-e.

Amennyiben még nem rendelkezik értékpapírszámlával, akkor személyes igényléshez foglaljon fióki időpontot!
A Budapest Telebank® a hét minden napján, 6-22 óráig áll rendelkezésére kérdések, bővebb információk, igényléssel kapcsolatos tudnivalók esetén is.
Hívja Telebankunkat: 1440
Amennyiben rendelkezik már értékpapírszámlával, de online hozzáférést még nem igényelt, vagy eltérő felhasználónév alatt kezeli befektetéseit és számlavezetési szolgáltatásait, lehetősége van értékpapírszámlájának bevonására Internetbank felületére. Csak annyi a dolga, hogy belépjen az Internetbankba, majd válassza a „beállítások és egyéb szolgáltatások” / ”összes beállítás” / ”Értékpapírszámla hozzáférés igénylése” menüpontot és kövesse az ott leírt instrukciókat. A Bank a kérelmet 2 napon belül feldolgozza.