A Magyarország Kormánya által 2020. március 18-án bejelentett 47/2020. (III. 18.) kormányrendelet értelmében megkezdtük az egyeztetéseket, és dolgozunk a részleteken, tekintettel arra, hogy ez üzletpolitikai, kockázatkezelési és rendszerbeállítási szempontból számos döntést igényel a bank részéről. Bankunk mindent elkövet annak érdekében, hogy a kormány szándékaival összhangban segítsünk ügyfeleinken, addig is kérjük ügyfeleink türelmét, időben tájékoztatni fogjuk Önöket a konkrétumokról.

Bankkártyák elfogadása a Budapest Banknál

Borgun elfogadói POS/VPOS terminál

Igényeljen online!

Megigénylem

Bankkártyák elfogadása a Budapest Banknál

Szeretné vállalkozása versenyképességét növelni azzal, hogy vásárlóit kényelmesebben kiszolgálja? Bankkártyát, SZÉP kártyát vagy Egészségpénztári kártyát szeretne elfogadni? Örülne, ha csökkenthetné készpénzkezeléssel kapcsolatos költségeit? Üzletet, éttermet, webshopot üzemeltet? Velünk lehetséges!

A Budapest Bank Zrt. megújult formában, Európa egyik vezető bankkártya elfogadó intézetével – a szolgáltatást nyújtó Borgun hf.-el és magyarországi képviseletét ellátó B-Payment Zrt.-vel együttműködve kínál megoldást.*

Mit nyújt a Budapest Bank - Borgun partnerség Önnek?

Többek között új, innovatív szolgáltatások válnak elérhetővé:

 • Kártyaelfogadás több devizában (EUR, USD)
 • Egészségpénztári elfogadás – szélesebb körű lefedettség
 • Előfizetések kártyával – egyszeri jóváhagyással ismétlődő fizetések beszedése
 • Elektronikus számla és fizetési link – beállított összeggel és üzenettel
 • Online elérhető tranzakciós lista, kimutatások (B-Online)
 • A Borgun hf. Budapest Banknál vezetett fizetési számlájáról érkezik a bankkártya-elfogadási forgalom, a megszokott rendszerességgel.

Bankkártya elfogadás előnyei / POS

 • A vásárlók egyre szélesebb köre választja ezt a fizetési módot, így a kártyaelfogadás biztosításával növeli cége versenyképességét.
 • A legtöbb hazai pénzintézet a bankkártyás vásárlások esetében tranzakciós díjmentességet biztosít
 • Készpénzkímélő eszköz, kevesebb időt igényel a kezelése, kevesebb a készpénzforgalom, így csökkentheti készpénzkezeléssel kapcsolatos költségeit.
 • Pontosítja, gyorsítja és egyszerűsíti a napi elszámolást.

Az internetes bankkártyás fizetés előnyei / VPOS

 • A tranzakció azonnali, valós időben történő visszaigazolása megtörténik.
 • Tervezhetőbbek a pénzügyi események, többek között csökkenthető az üzlethelység és járulékos költségei.
 • Elektronikusan nyomon követhetők a fizetések, amelyek a megrendeléssel egy időben megtörtének.
 • Világszerte egységes Visa és Mastercard által szabályozott garanciális és reklamációs eljárás.

Kérjen visszahívást a személyre szabott információért

Munkatársunk segít Önnek!

Mit jelent a Budapest Bank és a Borgun együttműködés a meglévő Budapest Bankos ügyfeleknek?

A Budapest Bank az Ön vállalkozását továbbra is kiemelt fontosságú partnerként tartja számon és fontos számunkra, hogy minél világosabb képet adjunk Önnek arról, hogy ezek a változások milyen hatással vannak a már megszokott kártyaelfogadási szolgáltatásaira.

Reméljük, hogy a Budapest Bank kiemelt vállalati ügyfeleként továbbra is élvezhetjük bizalmát és fejlesztéseink által továbbra is megbízható és innovatív üzleti partnereként tekint ránk.

Mit kell Önnek tennie?

 • Ha már rendelkezik kártyaelfogadási szerződéssel Önnek semmilyen teendője sincs, a kártyaelfogadás zavartalanul és változatlan feltételekkel üzemel (pénzügyi kondíciók változatlansága mellett), bármiféle beavatkozás nélkül, a szerződésének átruházásra a Borgun hf. 2016. Február 21-én kerül sor, amelyről levélben értesítettük partnereinket.
 • Amennyiben új igény merülne fel az Ön részéről (pl. még nem rendelkezik kártyaelfogadási szerződéssel; terminált szeretne cserélni/áthelyezni, stb) kérjük, keresse bizalommal Budapest Bank-os kapcsolattartóját, aki segít az ehhez szükséges dokumentáció kitöltésében.

Hová fordulhat kérdéseivel?

 • Az Ön által megszokott Budapest Bank Kereskedői Hotline-hoz a 06-40-515-515 számon.
 • Keresse bizalommal kapcsolattartóját, vagy látogasson el bankfiókunkba, ahol készséggel állnak kollégáink rendelkezésükre.
 • Kérdéseire választ kaphat a www.b-payment.hu/bb weboldalon is.

* A kártyaelfogadási szolgáltatási nyújtója és a jelen hirdetés közzétevője a Borgun hf. (székhely: Ármúli 30, 108 Reykjavik, Izland; nyilvántartási szám: 440686-12-59). A Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.) a Borgun hf. pénzügyi közvetítője (függő ügynöke). A Borgun hf. a szolgáltatást mindenkori bírálata alapján nyújtja. A kártyalefogadási szolgáltatás igénybevételének részletes feltételei a Borgun hf. mindenkor hatályos - kártyaelfogadáshoz kapcsolódó - általános szerződési feltételeiben találhatóak meg, amelyek http://www.borgun.hu/ érhetőek el. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek.