Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

Internetbank Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Bankkártyák elfogadása a Budapest Banknál

Borgun elfogadói POS/VPOS terminál

Igényeljen online!

Megigénylem

Bankkártyák elfogadása a Budapest Banknál

Szeretné vállalkozása versenyképességét növelni azzal, hogy vásárlóit kényelmesebben kiszolgálja? Bankkártyát, SZÉP kártyát vagy Egészségpénztári kártyát szeretne elfogadni? Örülne, ha csökkenthetné készpénzkezeléssel kapcsolatos költségeit? Üzletet, éttermet, webshopot üzemeltet? Velünk lehetséges!

A Budapest Bank Zrt. megújult formában, Európa egyik vezető bankkártya elfogadó intézetével – a szolgáltatást nyújtó Borgun hf.-el és magyarországi képviseletét ellátó B-Payment Zrt.-vel együttműködve kínál megoldást.*

Mit nyújt a Budapest Bank - Borgun partnerség Önnek?

Többek között új, innovatív szolgáltatások válnak elérhetővé:

 • Kártyaelfogadás több devizában (EUR, USD)
 • Egészségpénztári elfogadás – szélesebb körű lefedettség
 • Előfizetések kártyával – egyszeri jóváhagyással ismétlődő fizetések beszedése
 • Elektronikus számla és fizetési link – beállított összeggel és üzenettel
 • Online elérhető tranzakciós lista, kimutatások (B-Online)
 • A Borgun hf. Budapest Banknál vezetett fizetési számlájáról érkezik a bankkártya-elfogadási forgalom, a megszokott rendszerességgel.

Bankkártya elfogadás előnyei / POS

 • A vásárlók egyre szélesebb köre választja ezt a fizetési módot, így a kártyaelfogadás biztosításával növeli cége versenyképességét.
 • A legtöbb hazai pénzintézet a bankkártyás vásárlások esetében tranzakciós díjmentességet biztosít
 • Készpénzkímélő eszköz, kevesebb időt igényel a kezelése, kevesebb a készpénzforgalom, így csökkentheti készpénzkezeléssel kapcsolatos költségeit.
 • Pontosítja, gyorsítja és egyszerűsíti a napi elszámolást.

Az internetes bankkártyás fizetés előnyei / VPOS

 • A tranzakció azonnali, valós időben történő visszaigazolása megtörténik.
 • Tervezhetőbbek a pénzügyi események, többek között csökkenthető az üzlethelység és járulékos költségei.
 • Elektronikusan nyomon követhetők a fizetések, amelyek a megrendeléssel egy időben megtörtének.
 • Világszerte egységes Visa és Mastercard által szabályozott garanciális és reklamációs eljárás.

Kérjen visszahívást a személyre szabott információért

Munkatársunk segít Önnek!

Mit jelent a Budapest Bank és a Borgun együttműködés a meglévő Budapest Bankos ügyfeleknek?

A Budapest Bank az Ön vállalkozását továbbra is kiemelt fontosságú partnerként tartja számon és fontos számunkra, hogy minél világosabb képet adjunk Önnek arról, hogy ezek a változások milyen hatással vannak a már megszokott kártyaelfogadási szolgáltatásaira.

Reméljük, hogy a Budapest Bank kiemelt vállalati ügyfeleként továbbra is élvezhetjük bizalmát és fejlesztéseink által továbbra is megbízható és innovatív üzleti partnereként tekint ránk.

Mit kell Önnek tennie?

 • Ha már rendelkezik kártyaelfogadási szerződéssel Önnek semmilyen teendője sincs, a kártyaelfogadás zavartalanul és változatlan feltételekkel üzemel (pénzügyi kondíciók változatlansága mellett), bármiféle beavatkozás nélkül, a szerződésének átruházásra a Borgun hf. 2016. Február 21-én kerül sor, amelyről levélben értesítettük partnereinket.
 • Amennyiben új igény merülne fel az Ön részéről (pl. még nem rendelkezik kártyaelfogadási szerződéssel; terminált szeretne cserélni/áthelyezni, stb) kérjük, keresse bizalommal Budapest Bank-os kapcsolattartóját, aki segít az ehhez szükséges dokumentáció kitöltésében.

Hová fordulhat kérdéseivel?

 • Az Ön által megszokott Budapest Bank Kereskedői Hotline-hoz a 06-40-515-515 számon.
 • Keresse bizalommal kapcsolattartóját, vagy látogasson el bankfiókunkba, ahol készséggel állnak kollégáink rendelkezésükre.
 • Kérdéseire választ kaphat a www.b-payment.hu/bb weboldalon is.

* A kártyaelfogadási szolgáltatási nyújtója és a jelen hirdetés közzétevője a Borgun hf. (székhely: Ármúli 30, 108 Reykjavik, Izland; nyilvántartási szám: 440686-12-59). A Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.) a Borgun hf. pénzügyi közvetítője (függő ügynöke). A Borgun hf. a szolgáltatást mindenkori bírálata alapján nyújtja. A kártyalefogadási szolgáltatás igénybevételének részletes feltételei a Borgun hf. mindenkor hatályos - kártyaelfogadáshoz kapcsolódó - általános szerződési feltételeiben találhatóak meg, amelyek http://www.borgun.hu/ érhetőek el. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek.