242012/01

BB, azaz Bringabarát

Címkék: aktuális

Biciklizni jó, mert szabaddá tesz! És olcsó. És gyors. Elkerülhető a dugó, nem kell hozzá méregdrága benzin, nincs parkolási díj, se büntetés, környezetbarát és egyre inkább trendi is! Hab a tortán, ha a tekerésben munkahelyed is támogat!

A Budapest Bank az elmúlt években sokat tett azért, hogy bringabarát munkahellyé váljon, mind Budapesten a központi irodaházban (és környékén), mind Békéscsabán a Bankműveleti Központunkban. Bringáink fedett, részben őrzött tárolókban pihennek, amíg mi dolgozunk, van zuhanyzó, öltöző, szekrény, szerszám. A székház földszintjén lévő fiók elé ügyfélparkolót is telepítettünk, amire a Criticalmass blog is felfigyelt.


Minden Bringázz a Munkába kampányban részt veszünk, mi több, díjazzuk a BAM alatt legtöbbet tekerő csapatokat és egyéneket. A kerékpározás szerves része az Egészség Mindenekelőtt komplex egészségprogramunknak: szerveztünk már közös munkába tekerést, bringás geocachinget, vagy épp kerékpártúrát.

Törekvéseinket a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium is elismerte, a múlt héten elnyertük a Kerékpárosbarát Munkahely megtisztelő címet. A Békéscsabai Bankműveleti Központ már tavaly is megkapta – amelyet idén sikeresen megvédett -, ugyanakkor a Budapesti Központ első ízben lett hivatalosan is bringabarát. Büszkék vagyunk rá, hogy kereskedelmi bankok közül egyedüliként…