Aktuális

Címkék

072013/01

Nem kell feltétlenül sokat költenünk otthonunkra, ha csökkente¬ni szeretnénk rezsiköltségeinket, hiszen odafigyeléssel és néhány kiegészítővel is jelentős összegeket spórolhatunk meg. Természetesen a költségesebb megoldások még hatékonyabbak lehetnek, és a hosszú távú megtérülés érdekében akár hitel segítségével is érdemes belevágnunk a nagyobb korszerűsítési beruházásokba.

Folytatás
052012/07

Az első és legfontosabb, hogy hogyan jussunk el a brit fővárosba. Értelemszerűen a repülőgép a leggyorsabb. A British Airways napi három járatot indít Budapestről: az árak (lapzártánk időpontjában) 41 000 forintnál kezdődnek .

Folytatás
272012/06

Ki mondta, hogy a nyaralásnak drágának kell lennie? Tévedés azt hinni, hogy mindenképpen több százezer forintot kell költeni a kikapcsolódásra. Spórolni többféleképpen lehet: a lehetséges helyszínek gondos feltérképezésével, az étkezés átgondolásával, illetve a megfelelő időpont kiválasztásával több tízezer forint maradhat a zsebünkben.

Folytatás
242012/01

Biciklizni jó, mert szabaddá tesz! És olcsó. És gyors. Elkerülhető a dugó, nem kell hozzá méregdrága benzin, nincs parkolási díj, se büntetés, környezetbarát és egyre inkább trendi is! Hab a tortán, ha a tekerésben munkahelyed is támogat!

Folytatás

Bár a családok jó részének még a nyaraláson járnak a gondolatai, hamar eljön az iskolakezdés ideje, amire igencsak fel kell készülni. Jó, ha tisztában vagyunk vele, hogy pontosan mire lesz csemeténknek szüksége, és mit hol érdemes jó áron beszerezni. Ebben kívánunk segítséget nyújtani.

Folytatás

A Budapest Bank és anyavállalata a GE is kiemelten fontosnak tartja az önkéntes munkát, melyet szerencsére a környezete is elismer. Mi sem támasztja ezt jobban alá, mint az elnyert elismerések, mint például a tavalyi CSR Hungary díj (nagyvállalati kategóriában első helyezett). Cikkünkben az elmúlt időszak önkéntes programjairól szeretnénk egy kis beszámolót nyújtani.

Folytatás
092011/03

Bankos és bringával jár dolgozni? Na ne! Talán Olaszországban, ahol minden további nélkül kiskosztümben, vagy öltönyben pattannak nyeregbe a taljánok, vagy Hollandiában, ahol korra, nemre, vagy munkakörre való tekintet nélkül tömegek tekernek nap, mint nap. No de Magyarországon?

Folytatás

Mindannyian ismerjük La Fontaine híres meséjét, amelyben a hangya gyűjtöget, míg a tücsök... nos ő bizony csak hegedül egész nyáron. Amikor eljön a hideg, a tücsöknek is be kell látnia, jobb lett volna előre gondolkodni, de sajnos már késő... A nyár folyamán a tücsök „menőbbnek” tűnhet, főképp mai értékítéletünk szemüvegén át nézve, de ideje rádöbbennünk a mese tanulságára, mert az ősz előbb-utóbb mégiscsak utolér mindenkit.

Folytatás
272010/09

A válság hatására rengeteg hazai vállalkozás kényszerült visszavonulót fújni. A talpon maradottak viszont nagy helyzeti előnnyel indulnak a fellendülés kezdetekor. A következőkben bemutatott három sikeres vállalkozás példája bizonyítja, hogy eltökéltséggel és jó stratégiával akár lehetőségként is lehet tekinteni a megváltozott gazdasági környezetre.

Folytatás

"Számomra a pénz a munkám hozadékát jelenti, ezért a legfontosabb a bankkal való kapcsolatban a bizalom. Fontos, hogy tudom, a bank nem "játszik" a pénzemmel, hanem a biztonságos, konzervatív befektetéseket részesíti előnyben" – ismerteti álláspontját Kovács Ákos énekes, zeneszerző, szövegíró, költő, alkalmi színész és kliprendező.

Folytatás