Friss

Címkék

142012/11

A pénzügyi és a banki technológia folyamatosan fejlÅ‘dik. A vilálg máls – nem feltétlenül gazdagabb, de mindenképpen innovatívabb – táljain válltozatos módokon igyekeznek az ügyfelek kedvében jálrni, és megkönnyíteni a különbözÅ‘ pénzügyi szolgálltatálsok igénybevételét.

Folytatáls
052012/07

A magyar vízilabda-válogatott javában készül az olimpiára, és ahogy Kemény Dénes szövetségi kapitány fogalmaz, ilyenkor "elég sok vasat kell a tuzbe tartania". Egy délelőtti edzés és egy ruhapróba között beszélgettünk a szövetségi kapitánnyal a válogatott londoni esélyeiről, a felkészüléséről, de megtudtuk azt is, számára milyen egy jó bank.

Folytatás

Fel szeretnénk hívni a figyelmeteket hogy hétfőtől új funkciókkal bővítettük fiókkereső alkalmazásunkat honlapunkon.

Folytatás

Március 1-jétől jelentős mértékben változtak a hitelkihelyezést szabályozó törvények. Cikksorozatunkban összeszedjük, és köznapi nyelven fogalmazva közreadjuk a hiteleket érintő legfontosabb jogszabályi változásokat. A cikksorozatot a következő számban folytatjuk, addig is azt Önt érdeklő kérdésekről érdeklődjön tanácsadójánál.

Folytatás
012010/03

A bimetál érme kinézete nem véletlenül emlékeztet az egyeurós érmére, a Nemzeti Bank ezzel is akarja szoktatni az embereket a jövőbeni euró-használathoz. Az új fém kétszázas 2009. június 15-én kerül forgalomba, a kétszáz forintos bankjeggyel 2009. november 15-éig még lehet fizetni.

Folytatás