Megéri

Címkék

062012/01

A kisvállalkozók nem használják ki a világháló lehetőségeit A Budapest Bank kutatása szerint a vállalkozások 13%-a üzemeltet webáruházat, és ezen cégek egyötödénél lehet csak online, bankkártyával fizetni .

Folytatás
072011/12

A megtakarítás egyik kézenfekvő és talán legtöbbek által ismert módja a bankbetét. Népszerűsége egyszerűségében rejlik: a rendelkezésre álló pénzösszeget előre meghatározott kamat mellett köthetjük le akár néhány hónapra is, így egy adott idő elteltével pontosan tudjuk, mennyi pénzzel számolhatunk. Már csak az a teendőnk, hogy megtaláljuk a legkedvezőbb ajánlatot.

Folytatás
062011/12

Bye-bye kamatadó! 2010 óta a hosszú távú megtakarítások az úgynevezett Tartós Befektetési Szerződés (TBSZ) keretein belül, bizonyos szabályoknak való megfelelés esetén mentesülnek a kamatjövedelmet terhelő 16%-os adó alól. TBSZ-re vásárolhatunk értékpapírokat, de köthetünk le bankbetéteket is – ki-ki kockázatvállalási hajlandóságától függően. Mik a TBSZ előnyei és hogyan juthatunk hozzá?

Folytatás
052011/12

NYESZ

Címkék: megéri

A legtöbb ember számára a nyugdíjas évek nagyon távolinak tűnnek, ezért sokan úgy gondolják, ráérnek időskoruk anyagi biztonságáról később gondoskodni. Holott akár havi pár ezer forint megtakarításával is jelentősen növelhetjük öregkori bevételeinket, ráadásul a nyugdíjcélú megtakarításokat az állam is számos kedvezménnyel támogatja. A Most! Magazin cikke a Nyugdíj-előtakarékossági Számla előnyeit veszi górcső alá

Folytatás
042011/12

Arany Alap

Címkék: megéri

A klasszikus mondás szerint az előrelátó befektetők vagyonuk egyharmadát ingatlanban, egyharmadát részvényben, egyharmadát pedig aranyban tartják. Még ha ez az arány időről-időre változik is, az aranyba vetett bizalom töretlen. Ráadásul ma már nem szükséges ékszereket vásárolnunk ahhoz, hogy aranyra tegyünk szert: értékpapírokon keresztül is részesedhetünk a nemesfém hozamából.

Folytatás
032011/12

LÉL

Címkék: megéri

Álmai mindenkinek vannak: van, aki lakást szeretne vagy autót, esetleg szívesen elutazna egzotikus tájakra. Amennyiben nem vagyunk lottómilliomosok, terveink megvalósításához nekünk magunknak kell biztosítani az anyagi eszközöket. Sokan nem tudják azonban, hogyan is álljanak neki a takarékoskodásnak. Íme, a Budapest Bank tippje: gyűjtögessünk lépésről lépésre!

Folytatás

Az élet tele van váratlan eseményekkel: miért ne csökkentené a bizonytalanságokat ott, ahol lehet?

Folytatás

Ha hitelfelvételről gondolkodunk, minden ismerősnek van egy tuti tippje. A reklámok ontják magukból az ajánlatokat, és ha úgy döntünk, mégsem magunk akarunk utánajárni a legjobb ajánlatoknak, hitelközvetítők hada siet a segítségünkre.

Folytatás

Ismered a hitelkártyádat? Vagy már a hitel szó gondolatától is megborzongsz? Legyen ennek vége! Itt az ideje, hogy segítségünkkel megismerd lehetőségeidet. A hitelkártyát tudatosan is lehet használni, ha ismered az ide vonatkozó játékszabályokat. Különböző igények, vásárlási szokások szerint válogathatsz a sokszínű partneri és fióki hitelkártyáink közül:

Folytatás
132010/02

Egyre elterjedtebbek itthon is az internetalapú banki szolgáltatások. Az ilyen konstrukciók díjazzák, hogy az ügyfél igénybe veszi a modern technológiát, és kevesebb személyi és anyagi erőforrást használ fel a banki műveleteihez. Olyan, mintha a nappalijában lenne egy non-stop nyitva tartó bankfiók, amit csak Ön használ.

Folytatás