Business Partner Díj 2009
Business Partner Díj 2009

Fókuszban a példaértékű válságkezelés. Olvassa el cikkeinket, tekintse meg a videókat és szavazzon!

Most önre figyelünk!
Most önre figyelünk!

Írja meg pénzügyi sikereit az elmúlt hónapból! A következő MOST! nemcsak Önnek, hanem talán Önről is szól!

Az év kreatív megoldása
Az év kreatív megoldása

A MOST! kampány bannere „Az Év Honlapja” pályázaton elnyerte „Az Év Kreatív Megoldása” címet.

Idézet

MOST aktuális - Mi változott bennünk a nehéz időkben?

Kedves Olvasó!

A partnerség gyakran használatos kifejezés: valahányszor közös vállalkozásról hallunk, “partnereknek„ nevezik a társulókat. Ám a valódi partnerség ennél jóval többről szól.

A szó valójában olyan kapcsolatot, szövetséget jelent, amelyben a felek megosztják a kockázatot és a hasznot. A valódi partnerséghez elengedhetetlen az az érzés, hogy a résztvevők a feladatokon, felelősségen is osztoznak. Egy folyamatosan fejlődő kapcsolat van közöttük, ami közös üzleti sikerben teljesedhet ki.

A siker alapelveken nyugszik: a partnerek közötti méltányosságon, a partnerségi munkában megvalósított átláthatóságon, és azon, hogy mindkét fél számára előnyös legyen, kölcsönös hasznot hozzon az együttműködés.

A Budapest Bank Business a vállalkozások partnereként mindezt igen komolyan veszi. Nagy hangsúlyt fektetünk a partnerbankár és ügyfél kapcsolatára, amelynek lényege a bizalom, az együtt gondolkodás és a felelősség.

A bank és ügyfél közötti bizalom felépítése kényes és bonyolult folyamat, ez különösen keményebb időkben válik nyilvánvalóvá. Manapság, amikor mindenki szembesül a pénzügyi nehézségekkel és azok következményeivel, a jó partneri viszony még fontosabb, mint valaha. Hiszen a bizonytalan gazdasági légkörben olykor a vállalkozások is nehezebben szánják el magukat a lépésre.

Mi a Budapest Bank Businessnél abban hiszünk, hogy a partnereinkkel közösen hozott döntések visszaadhatják a bátorságot a cselekvéshez. Az együtt vállalt kockázat, a megosztott felelősség nagyobb magabiztosságot adhat olyankor is, amikor mindenki más tétovává, passzívvá válik. Ilyenkor derül ki igazán az is, mi a különbség egy időleges társulás és a valódi partnerség között. Ugyanis az a vállalkozó, aki tudja, hogy számíthat szövetségesére, sikerrel működteti cégét a jövőben is.

És mi lehetne nagyobb haszon a partnerül választott bank számára, mint a hosszú távú, gyümölcsöző együttműködés?

Legyen a partnerünk Ön is, gondolkodjuk, cselekedjünk közösen!

Üdvözlettel,
Plank Gábor
vezérigazgató-helyettes
Budapest Bank Business