Business Partner Díj 2010
Business Partner Díj 2010

A Budapest Bank Business ismét meghirdette Partner-díját. Pályázzon MOST!

Most önre figyelünk!
Most önre figyelünk!

Írja meg pénzügyi sikereit az elmúlt hónapból! A következő MOST! nemcsak Önnek, hanem talán Önről is szól!

Az év kreatív megoldása
Az év kreatív megoldása

A MOST! kampány bannere „Az Év Honlapja” pályázaton elnyerte „Az Év Kreatív Megoldása” címet.

Idézet

MOST aktuális - Mi változott bennünk a nehéz időkben?

Partner-díj 2010

Szavazzon MOST!

Tisztelt Látogatónk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Budapest Bank Business ismét – immár második alkalommal - meghirdetette "Partner-díj" pályázatát vállalati ügyfelei körében.

A díj célja, hogy a Budapest Bank vállalati üzletága elismerését fejezze ki azon vállalkozások felé, amelyek valamely területen példaértékűen tevékenykedtek. A legjobb megoldásokat szeretnénk megosztani a többi vállalkozással, hogy ezzel is segítsük működésüket.

"Stabilitás és rugalmasság – fenntartható növekedés" a díj mottója ebben az évben. Arra kértük a pályázó cégeket, hogy mutassák be: mitől fenntartható üzleti stratégiájuk, mitől tud stabilan működni a vállalkozásuk.

A pályázók közül a Budapest Bank vezetőiből és független szakértőkből (Mellár Tamás, a Századvég Gazdaságkutató intézet kutatási igazgatója és Brückner Gergely, a Figyelő gazdasági hetilap főmunkatársa) álló zsűri választotta ki az ország különböző régióiból a 6 legjobbat.

Kérjük, tekintse meg a hat vállalkozásról készült kisfilmet, és szavazzon, hogy ki nyerje idén a Partner-díj arany, ezüst és bronzérmét!
A legtöbb szavazatott kapó vállalkozást 3 millió, míg a második helyezettet 2 millió, a harmadikat pedig 1 millió forint értékű banki szolgáltatásban részesítjük, ezenkívül segítjük munkatársaik továbbképzését.

Szavazás: 2010. november 4. és 2010. december 31. között.