Business Partner Díj 2009
Business Partner Díj 2009

Fókuszban a példaértékű válságkezelés. Olvassa el cikkeinket, tekintse meg a videókat és szavazzon!

Most önre figyelünk!
Most önre figyelünk!

Írja meg pénzügyi sikereit az elmúlt hónapból! A következő MOST! nemcsak Önnek, hanem talán Önről is szól!

Az év kreatív megoldása
Az év kreatív megoldása

A MOST! kampány bannere „Az Év Honlapja” pályázaton elnyerte „Az Év Kreatív Megoldása” címet.

Idézet

MOST aktuális - Mi változott bennünk a nehéz időkben?

Tanácsok a biztonságos bankkártyahasználathoz

  1. A PIN kódjait, jelszavait, azonosítóit tegye illetéktelenek számára hozzáférhetetlenné. Használjon napi limiteket (készpénzfelvételi és vásárlási limitösszeg és darabszám) a szokatlan tranzakciók kiszűrésére.
  2. Haladéktalanul értesítse a Budapest Bankot, amennyiben okmányát / bankkártyáját / azonosítóját / jelszavát elvesztette, eltulajdonították, vagy ha személyes adataiban változás következik be.
  3. Biztonsági okokból bankunk felé bejelentett aláírásmintáját csak a bankunkhoz benyújtott megbízásokon használja. Amennyiben csak elektronikus úton tranzaktál, javasoljuk, hogy tiltsa le a papíralapú és a meghatalmazott általi megbízásokat.
  4. Használjon vírusirtó programot, személyes tűzfalat a számítógépén, ne töltsön le és ne telepítsen kétes eredetű, licenc nélküli szoftvereket számítógépére, mert ezeken keresztül hozzáférhetnek adataihoz.
  5. A Mobilbank szolgáltatás igénybevételével azonnali SMS értesítést kap a számláján történt minden tranzakcióról, így az esetlegesen illetéktelenek által kezdeményezett tranzakciókról is! Amennyiben ilyet észlel, haladéktalanul értesítse Bankunkat.

Tanácsok a biztonságos készpénzfelvételhez

  1. Ügyeljen a diszkrécióra, soha ne adja mások tudtára, hogy mennyi pénzt vesz fel a bankból. Ha nagyobb összegű készpénzt kíván felvenni, mindig vegye igénybe a diszkrét kifizető helyiséget.
  2. Nagyobb összegű készpénzfelvétel esetén gondoskodjon a megfelelő kíséretről, lehetőleg ketten jöjjenek a bankba.
  3. Ha egy meghatalmazottja által kezdeményez készpénzfelvételt, ne vegye zaklatásnak, ha a bankos dolgozó felhívja önt a bizonylat valódiságának ellenőrzése érdekében.
  4. Készpénz szállításakor minden esetben tartsa zárva a gépkocsija ajtajait, a pénzt tartalmazó táskát ne tegye az ülésre.
  5. A bankból történő távozása során a trükkös lopások megelőzése érdekében ne álljon meg, ha egy másik autóból integetnek önnek, hogy baj van a gépkocsijával.