Business Partner Díj 2009
Business Partner Díj 2009

Fókuszban a példaértékű válságkezelés. Olvassa el cikkeinket, tekintse meg a videókat és szavazzon!

Az év kreatív megoldása
Az év kreatív megoldása

A MOST! kampány bannere „Az Év Honlapja” pályázaton elnyerte „Az Év Kreatív Megoldása” címet.

Most Önre figyelünk!
Most Önre figyelünk!

Írja meg pénzügyi sikereit az elmúlt hónapból! A következő MOST! nemcsak Önnek, hanem talán Önről is szól!

Idézet
MOST a lényeg!

Most a lényeg!Az utóbbi időszakban sokan szembesültek nap mint nap a gazdasági helyzet miatti aggodalmakkal. Azonban mi mindig is úgy gondoltuk, nyugtalankodás helyett sokkal hasznosabb újraértékelni, újragondolni, újratervezni a mindennapjainkat, pénzünk szempontjából is.

Hónapok óta mindenkit biztatunk, vegye kézbe a pénzügyeit, és az óvatos várakozás helyett tekintsen inkább a jövőbe, számba véve valós lehetőségeit. Örömmel jelenthetjük: mindez nem volt hiába. Egyre nagyobb az igény az emberekben arra, hogy kihozzák a legtöbbet anyagi helyzetükből. Ám ez a feladat ügyfélszemszögből nem is olyan egyszerű mindig.

Sokan úgy érzik, a bankok nem nyitottak kellőképpen a közös gondolkodásra, egyedül helyes döntéseket hozni pedig bizony nem könnyű, és mire megtalálhatnák a banki szolgáltatások közül a nekik megfelelőt, minden lelkesedésüket elveszíthetik – és minden marad a régiben. Mi a Budapest Banknál úgy gondoljuk: nem kell, hogy így legyen.

Nagyszerű, hogy egyre többen érzik úgy, itt az ideje más szemmel nézni a pénzügyekre – és ebben partnerek vagyunk. Az ügyfélnek joga és kiváltsága, hogy a lehető legtöbb segítséget megkapja tőlünk.

Tovább megyünk: a bank dolga az is, hogy az ügyfelek felvetéseire kész megoldásokkal válaszoljon. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, és bővítjük termékpalettánkat. Legyen szó akár hitelekről, akár befektetési vagy megtakarítási lehetőségekről, minden helyzetre kínálunk megfelelő terméket, ügyfeleink igényeihez szabottan. Lakossági és vállalkozói ajánlatainkat mind azért hoztuk létre, hogy valós problémákra valós megoldásokkal szolgálhassunk. Legújabb számunkban többek között erről is bővebben olvashat, bízunk benne, hogy sok hasznos tanáccsal, ötlettel szolgálhatunk összeállításainkban. Mi készen állunk a feladatokra. A többi már Önön múlik.

Térjünk a lényegre: Ön ésszerűsítené pénzügyeit, mi tudjuk, hogyan érdemes.

Lássunk hát hozzá, MOST!