Business Partner Díj 2009
Business Partner Díj 2009

Fókuszban a példaértékű válságkezelés. Olvassa el cikkeinket, tekintse meg a videókat és szavazzon!

Az év kreatív megoldása
Az év kreatív megoldása

A MOST! kampány bannere „Az Év Honlapja” pályázaton elnyerte „Az Év Kreatív Megoldása” címet.

Most Önre figyelünk!
Most Önre figyelünk!

Írja meg pénzügyi sikereit az elmúlt hónapból! A következő MOST! nemcsak Önnek, hanem talán Önről is szól!

Idézet
MOST aktuális - Mi változott bennünk a nehéz időkben?

Nézzünk másképp a pénzügyeinkre!

Felmérések szerint a magyar lakosság jelentős része a lehető legkevesebb időt fordítja a pénzügyeire. Sok embernél a banki műveletek csak a szükségesre – pénzkivétel, befizetés, átutalás – korlátozódnak, megtakarítási vagy befektetési lehetőségekkel egyáltalán nem foglalkoznak. Pedig pár egyszerű lépéssel mindenki tisztában lehet a pénzügyi lehetőségeivel.

A cikk itt folytatódik tovább

Ügyintéző helyett partner

Csukjuk be a szemünket egy pillanatra, és képzeljük el, milyen volt a bankolás tizenöt évvel ezelőtt. Gondolom, mindenki emlékszik a hosszú sorban állásra a bankfiókokban. A kedvezőtlen nyitva tartási időkre, a bankban töltött ebédszünetekre. A rohanásra, hogy még odaérjünk zárás előtt. A rengeteg kitöltendő papírra, a személytelen „ügyintézőkre”, akik kevés hasznos tanáccsal tudtak szolgálni a pénzügyeinket illetően.

Ez a sok kellemetlenség már mind a múlté. A tudatos ügyfeleknek a bank nem egy „hivatal” többé, hanem partner a pénzügyekben. Ugyanígy a bankár sem „ügyintéző” többé, hanem személyes tanácsadó, aki segíti az ügyfelet abban, hogy a számára legkedvezőbb döntést hozza meg. A helyzet megfordult: nem az ügyfélnek kell az életvitelét a bankhoz igazítania, hanem a bank igazodik az ügyfél életéhez.

Riportunkban három ügyfelet kérdezünk meg, hogy mi fontos nekik a bankkal való kapcsolatban, és mik a tapasztalataik a személyre szabott banki szolgáltatásokkal.

A cikk itt folytatódik tovább

Mi változott bennünk a nehéz időkben?

Már látszik a fény az alagút végén – halljuk egyre többször az optimista véleményeket. Csak nehogy a vonat jöjjön – teszik hozzá a cinikusok. Bár egyre több a kilábalásra utaló jel, továbbra is jóval több a kérdés, mint a biztos válasz.

Az elmúlt hónapok tanulságainak a leszűrése azonban gyorsíthatja a fellendülés beköszöntét, és segíthet abban, hogy a jövőben a hasonló gazdasági mélyrepüléseket puhább földetérésekkel vészeljük át.

A cikk itt folytatódik tovább