Business Partner Díj 2009
Business Partner Díj 2009

Fókuszban a példaértékű válságkezelés. Olvassa el cikkeinket, tekintse meg a videókat és szavazzon!

Az év kreatív megoldása
Az év kreatív megoldása

A MOST! kampány bannere „Az Év Honlapja” pályázaton elnyerte „Az Év Kreatív Megoldása” címet.

Most Önre figyelünk!
Most Önre figyelünk!

Írja meg pénzügyi sikereit az elmúlt hónapból! A következő MOST! nemcsak Önnek, hanem talán Önről is szól!

Idézet
MOST! friss - Íme, az új kétszázas

Jogszabályi változások - közérthetően

Március 1-jétől jelentős mértékben változtak a hitelkihelyezést szabályozó törvények. Cikksorozatunkban összeszedjük, és köznapi nyelven fogalmazva közreadjuk a hiteleket érintő legfontosabb jogszabályi változásokat. A cikksorozatot a következő számban folytatjuk, addig is azt önt érdeklő kérdésekről érdeklődjön tanácsadójánál.

A cikk itt folytatódik tovább

Siker az Interneten

Az ügyfél sikere a bank sikere. Ebből a felismerésből született a mikrovállalkozásokat segítő www.sikeres.hu weboldal, amellyel a Budapest Bank és a General Media a kisvállalati, vállalkozói ügyfeleit kívánja segíteni – nem csak a pénzügyi oldalról.

A cikk itt folytatódik tovább

Autófinanszírozási ügyfélkapu

Mostantól nem kell személyesen egy bankfiókba mennie: az új fejlesztésű Budapest Autó Ügyfélkapun egy internetbankhoz hasonló alkalmazás segítségével online intézheti az autóhitelével kapcsolatos ügyeit. A rendszer nonstop, díjmentesen az ügyfelek rendelkezésére áll, és a leggyakoribb ügyintézési eljárásokat öt percen belül kiszolgálja.

A cikk itt folytatódik tovább

Utasbiztosítás

Reggeli bagett Párizsban, délutáni tea Londonban vagy esti tapas Barcelonában? Most biztonságban tudhatja utazása minden pillanatát akár Európán belül, akár Európán kívül jár, ha utasbiztosítást köt meglévő Budapest Bank bankkártyájához.

A cikk itt folytatódik tovább

ÖRÖMZENE, ÖRÖMBOR

A Janus-arc, a római istenség két ellentétes irányba néző arca eredetileg a folytonosságot jelképezte. Múlt és jövő. Kezdet és vég. Háború és béke. A villányi Janus Pincészetre a szó eredeti értelmében vett sokszínűség a jellemző.

A cikk itt folytatódik tovább

Íme az új kétszázas

A bimetál érme kinézete nem véletlenül emlékeztet az egyeurós érmére, a Nemzeti Bank ezzel is akarja szoktatni az embereket a jövőbeni euró-használathoz. Az új fém kétszázas 2009. június 15-én kerül forgalomba, a kétszáz forintos bankjeggyel 2009. november 15-éig még lehet fizetni.

A cikk itt folytatódik tovább