Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Budapest Bank RSS

Új szolgáltatásunk részeként a Budapest Bank kifejlesztette RSS hírcsatorna szolgáltatását. A jövőben Ön is feliratkozhat többféle hírcsatornára. Az elérhető szolgáltatásaink körét folyamatosan tervezzük bővíteni.

Mi az RSS?

Az RSS a Really Simple Syndication (kb.: nagyon egyszerű információ megosztás) rövidítése. Egy olyan formátumról van szó, amely lehetővé teszi, hogy webhelyünk aktualitásait megosszuk Önökkel.
Ha feliratkozi az RSS hírcsatornára, akkor nincs többé szüksége rá, hogy sok időt töltsön weboldalakon található legfrissebb információk kiböngészésére. Csak megnézi a főcímeket és az alapján eldönti, hogy átkattint és meg akarja-e azt nézni részletesen az adott weboldalon. Az RSS napjainkban egyre jobban standard formátummá kezd válni!

Hogy lehet feliratkozni?

A legújabb böngészők (IE7, Firefox) már rendelkeznek beépített RSS olvasóval. Csak rá kell kattintani az oldalt található linkekre és az aktuális hírek automatikusan bekerülnek a böngésző "kedvencei" közé.
Az RSS-hez hozzá lehet férni ingyenesen telepíthető un. "Hírolvasó" programokkal is.

Milyen RSS-eket szolgáltat a Budapest Bank?

A jobboldalon található listára kattintva, a feliratkozás után a legfrissebb sajtóközleményeinket, a napi valutaárfolyamokat, valamint a befeketési alapjaink fegftissebb árfolyamát érheti el böngészés nélkül.

Hol találhatok hírolvasót?

Windows: Newz Crawler, FeedDemon, Awasu, Pluck
Mac: Newsfire, NetNewsWire

Hol találhatok több információt az RSS-ről?

http://www.rss.lap.hu