Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Tisztelt Ügyfelünk!

Az MNB 2014. március 10-én kelt határozatában elmarasztalta a Budapest Bankot egyes díjtételek módosításával kapcsolatban és kötelezte ezen módosított díjtételek alapján beszedett többletdíj 2014. április 30-ig történő visszatérítését az ügyfeleknek. A visszatérítés határidejét az MNB egy újabb határozattal 2014. május 30-ra módosította minden érintett bank vonatkozásában, tekintettel a visszatérítéshez szükséges elemzések, fejlesztések és ellenőrzések rendkívül összetett jellegére.

A Bank az érintett ügyfelek számlacsomagját 2014. március 29-vel módosította, így ezt követően részére már az MNB által elfogadott módon történik a számlavezetési és tranzakciós díjak felszámítása.

Az MNB által kifogásolt időszakban felszámított a Budapest Bank az érintett ügyfelek számlájára 2014. május 20-án térítette vissza.

Tájékoztatjuk, amennyiben már nem rendelkezett fizetési számlával bankunknál, akkor a fizetési számlájához korábban megadott levelezési címére, postafiók esetében állandó lakcímére postán továbbítottuk ezt az összeget. Mindazon ügyfelünknek, aki elmulasztotta a postai átvételt a Bank 2014. augusztus 31-ig bármely bankfiókjában lehetőséget nyújt az összeg felvételére. Ezt követően az összeg pénztári felvételére csak a megyeszékhelyeken és Budapesten a XIII. Váci út 193 száma alatti fiókunkban van lehetősége.

Üdvözlettel:
Budapest Bank Zrt.