Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Budapest Bank Békéscsabáért Program

BUDAPEST BANK BÉKÉSCSABÁÉRT PROGRAM
2017. ÉVI PÁLYÁZAT

A Budapest Bank azzal a céllal indította el a Budapest Bank Békéscsabáért Programot 2013 őszén, hogy a közérdekű tevékenységet folytató civil szervezetek támogatásával hozzájáruljon Békéscsaba és agglomerációja (Gerla, Mezőmegyer és Fényes települések) fejlődéséhez.

A Budapest Bank a Bankműveleti Központ révén Békés megye egyik legnagyobb foglalkoztatója. A központ 2006-os létrehozásától kezdve nem csak gazdasági tevékenységével, hanem a sport-, oktatási- és kulturális célok felkarolásával is aktív szerepet vállalt a helyi társadalom életében. A Budapest Bank Békéscsabáért Program a bank adományainak felhasználásához teremt pályázati kereteket.

Az immár nyolcadik alkalommal kiírt pályázati ciklus forrását a Budapest Bank és Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának adományai biztosították, összesen 6 millió forint értékben, amelyből 3 millió forintot a Budapest Bank, 3 millió forintot az Önkormányzat bocsátott rendelkezésre. Egy pályázatra bruttó 100 ezer és 500 ezer forint közötti összeget lehetett igényelni.

2017. június 19-én a Budapest Bank és Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselői ünnepélyes keretek között átadták az adományokról szóló okleveleket a 19 díjazott civil szervezetnek.

A bírálóbizottság tagjai voltak:

  • Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere, a bírálóbizottság társelnöke
  • Lasetzky Frigyes, a Budapest Bank operáció és minőség vezetője, a Békéscsabai Bankműveleti Központ vezetője, a bírálóbizottság társelnöke
  • Pocsaji Richárd, a Békés Megyei Hírlap főszerkesztője
  • Adriány Kincső, az Erőforrás Alapítvány United Way ügyvezető igazgatója
  • Cs. Tóth Marianna, a Budapest Bank kommunikációs vezetője

A következő pályázati forduló felhívását itt, a Budapest Bank honlapján tesszük majd közzé.