Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Budapest Bank Békéscsabáért Program

BUDAPEST BANK BÉKÉSCSABÁÉRT PROGRAM 2019. ÉVI PÁLYÁZAT

Újra lehet támogatásra pályázni a Budapest Bank Békéscsabáért Program keretében. A Budapest Bank azzal a céllal indította el a Budapest Bank Békéscsabáért Programot még 2013 őszén, hogy a közérdekű tevékenységet folytató civil szervezetek támogatásával hozzájáruljon Békéscsaba és agglomerációja (Gerla, Mezőmegyer és Fényes települések) fejlődéséhez.

A Budapest Bank a Bankműveleti Központ révén Békés megye egyik legnagyobb foglalkoztatója. A központ 2006-os létrehozásától kezdve nem csak gazdasági tevékenységével, hanem a sport-, oktatási- és kulturális célok felkarolásával is aktív szerepet vállalt a helyi társadalom életében. A Budapest Bank Békéscsabáért Program a bank adományainak felhasználásához teremt pályázati kereteket.

A pályázat 2019-es témái:
  1. Környezeti fenntarthatóság
  2. Vállalkozóvá válás vagy a vállalkozás fejlesztésének segítése
A részleteket itt találja:

Az immár tizedik alkalommal kiírt pályázati ciklus forrását a Budapest Bank és Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának adományai biztosították, összesen 8 millió forint értékben. Egy pályázatra bruttó 100 ezer és 1millió forint közötti összeget lehetett igényelni.

A bírálóbizottság tagjai:

  • Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere, a bírálóbizottság társelnöke
  • Lasetzky Frigyes, a Budapest Bank operáció és minőség vezetője, a Békéscsabai Bankműveleti Központ vezetője, a bírálóbizottság társelnöke
  • Pocsaji Richárd, a Békés Megyei Hírlap főszerkesztője
  • Tölgyes Orsolya, a Budapest Bank kommunikációs vezetője