Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Panaszbejelentés

Amennyiben banki termékeinkkel / szolgáltatásainkkal kapcsolatos panaszt kíván tenni, úgy a lent található űrlap kitöltésével továbbíthatja azt bankunk részére.

Amennyiben Ön jelenleg bankunk ügyfele, vagy korábban az volt, úgy bejelentésében szíveskedjen azonosításra alkalmas adatot, banki azonosítót (fizetési számlaszám, hitel számlaszám, szerződésszám) közölni. A Budapest Bank azonosítás hiányában az ügyfél számláival és szerződéseivel, azok meglétével kapcsolatban, illetve konkrét megbízásokra és tranzakciókra vonatkozóan adatot nem szolgáltat ki. Mielőtt bejelentését rögzítené, kérjük, olvassa el Panaszkezelési Szabályzatunkat.

 

Panaszbejelentés


Mielőtt bejelentését rögzítené, kérjük, olvassa el Panaszkezelési SzabályzatunkatKérem adja meg a nevét

Még 50 karaktert írhat be.


Kérem adja meg értesítési címét

Még 50 karaktert írhat be.


Amennyiben Ön rendelkezik Budapest Bankos számlával vagy hitelszámlával, kérjük, adja meg a banki azonosítót. Ha nem ügyfelünk, kérjük, írjon a mezőbe tetszőleges számokat (pl.: 11111111-1111111-1111111111111)

Még 50 karaktert írhat be.


Kérem adja meg telefonszámát
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérem adja meg e-mail címét

Még 50 karaktert írhat be.


Ide írhatja bejelentését

Még 10000 karaktert írhat be.Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.

 


Általános Szerződési Feltételek és Üzletszabályzat