Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2018. 04 12. 10:31
Mobilra viszi a cégvezetői döntéseket a Budapest Bank
Budapest, 2018. április 12. – Új mobiltechnológiát vezet be a Budapest Bank, első körben vállalati ügyfelei számára, amely lehetővé teszi többek között a megbízások távoli, elektronikus aláírását fizetési és nem fizetési tranzakciók esetén a cégvezetők számára. A 2018 második felében bevezetésre kerülő PassBy[ME] Mobile ID rendszert a banknak a Microsec Zrt. szállítja.

2018. 03 09. 11:27
Kiemelkedően jó évet zárt tavaly a Budapest Bank
Budapest, 2018. március 9. – 2017-ben is kiválóan teljesített a Budapest Bank csoport, amely 3,5%-kal növelte mérlegfőösszegét az előző év azonos időszakához képest, és 14,6 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el a magyar számviteli szabályok szerint készült konszolidált (nem auditált) beszámolója szerint. A nyereség főként az új hitelkihelyezés növekedésének, illetve az annak nyomán növekvő hitelállománynak, valamint a javuló értékvesztés-képzésnek tulajdonítható.

2018. 02 21. 10:10
Másfélszeresére növelte lakossági hitelkihelyezéseit tavaly a Budapest Bank
Budapest, 2018. február 21. – A Budapest Bank új lakossági hitelkihelyezése a piaci átlag fölött , 50 százalékkal, a teljes lakossági hitelállomány pedig 4,6 százalékkal, 335 milliárd forintra nőtt tavaly. A legnagyobb növekedést a jelzáloghitel-kihelyezésben és a személyi kölcsön kihelyezés terén érte el a pénzintézet. A bank várakozásai szerint 2018-ban tovább folytatódik a hitelpiaci élénkülés, a célja pedig továbbra is a piaci szintet meghaladó növekedés a kulcsterületeken.

2018. 02 06. 13:01
Minőségi javulást várnak a digitális átalakulástól a hazai kkv-k
Budapest, 2018. február 6. – A digitális átalakulás csak most kezdi elérni a magyar kis- és középvállalkozásokat, ami az ilyen célú beruházások alacsony volumenéből is látszik. A cégvezetőket azonban többé-kevésbé intenzíven foglalkoztatja ez a kérdés, a digitális megoldások hatékonyságnövelő hatását pedig kevesen kérdőjelezik meg. A Budapest Bank 400 cégvezető megkérdezésével zajlott kutatása szerint a következő öt évben várhatóan jóval nagyobb figyelmet kap ez a terület a hazai kkv-knál – a digitális fejlesztéseket európai uniós források is segítik a vállalkozásoknál. Arra azonban még hosszabb időtávon is csak kevesen számítanak, hogy az emberi munkaerőt a digitális megoldások helyettesítik majd.

2018. 01 04. 14:46
Új vezérigazgató a Budapest Bank Zrt. élén
Budapest, 2018. január 02. – 2018. január 1-től dr. Lélfai Koppány tölti be a Budapest Bank Zrt. vezérigazgatói pozícióját.

Korábbi sajtóközlemények

Idén átlagosan 52 ezer forintot költünk karácsonyi ajándékokra
Jelentősen bővül a Budapest Bank privátbanki kínálata
Decemberben ötödével nő a bankkártyás tranzakciók száma Hasznos tanácsok a kártyahasználathoz
Békéscsabán új helyszínen várja ügyfeleit a Budapest Bank
Fontos vizsga előtt állnak a hazai kkv-k


[ + ] Sajtószoba archívum

 


Sajtószoba- kapcsolat

Sajtóosztály:
E-mail: bbmedia@budapestbank.hu