Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2018. 06 11. 15:07
Megérkezett a Budapest Bank új mobilfizetési megoldása
Budapest, 2018. június 11. – Mától a Budapest Mobil Internetbankban elérhető a Budapest Bank új mobilfizetési megoldása. A bank mobilalkalmazását már használó ügyfeleknek nincs más dolguk, mint frissíteni azt, majd egyetlen mozdulattal digitalizálhatják bankkártyájukat, és ezt követően a bankkártyájuk helyett a mobiljukat használhatják fizetésre.

2018. 05 30. 18:26
Megbízható Munkaadó díjat kapott a Budapest Bank
Budapest, 2018. május 30. – Ezúttal a Német - Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) ismerte el a pénzintézet példaértékű munkáltatói gyakorlatát. A Budapest Bank számos rangos elismerést kapott már munkáltatói gyakorlatáért, így például idén elnyerte a Pénzügyi szektor legvonzóbb munkaadója díjat (Randstad Award 2018), az elmúlt három egymást követő évben a Legjobb Gyakornoki Munkahely díjat (Zynternship és Colibri Awards), az Év Felelős Foglalkoztatója minősítést (2017), és Az Év Családbarát Vállalata címet (2017) is magáénak tudhatja.

2018. 05 29. 12:53
Nagy dobás a Budapest Alapkezelőtől: önkéntes nyugdíjpénztári portfoliót kínálnak befektetési alapban
Budapest, 2018. május 28. – Kétszámjegyű hozamot ért el tavaly a Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár Aktív portfoliója, amely a Budapest Alapkezelőnél immár befektetési alapban is hozzáférhető. Ennek köszönhetően a befektetők a pénztári megtakarítás kiemelkedő eredményéből akár rövidebb időtávon, mérsékelt kockázat mellett is részesedhetnek, miközben a portfolió összeállításával nem kell foglalkozniuk. A Budapest Aktív Portfolió Alapok Alapja* június 8-áig jegyezhető.

2018. 05 09. 10:38
Készpénz mindössze fél óra alatt
Budapest, 2018. május 08. – Áprilistól két új szolgáltatást kínál a Budapest Bank a Tesco hipermarketekben. A Tesco Készpénzhitelt az igényléstől számított akár 30 percen belül, akár hétvégén is megkaphatják az ügyfelek a helyben átadott Instant Tesco Vásárlókártyán, amelyet a kártya aktiválása után bármelyik bankautomatából felvehetnek. A Tesco Kis Kölcsön egy személyi kölcsön, amelynek előnye szintén a gyors elbírálás.

2018. 04 25. 14:05
15 millió forint támogatás a fővárosnak
Budapest, 2018. április 25. A „Budapest Bank Budapestért” Alapítvány 2018. évi pályázati időszakának mai eredményhirdetésén a Kuratórium 58 pályázót – 39 nonprofit szervezetet, 14 magánszemélyt, 5 műemlék jellegű épületet - részesített, összesen 15.000.000 forint vissza nem térítendő támogatásban.

Korábbi sajtóközlemények

Mobilra viszi a cégvezetői döntéseket a Budapest Bank
Kiemelkedően jó évet zárt tavaly a Budapest Bank
Másfélszeresére növelte lakossági hitelkihelyezéseit tavaly a Budapest Bank
Minőségi javulást várnak a digitális átalakulástól a hazai kkv-k
Új vezérigazgató a Budapest Bank Zrt. élén


[ + ] Sajtószoba archívum


 


Sajtószoba- kapcsolat

Sajtóosztály:
E-mail: bbmedia@budapestbank.hu