Sajtószoba / Press Room - Budapest Bank Zrt.

Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2018. 08 09. 14:08
10 millió forint 18 évre – így néz ki egy átlagos lakáshitel
Budapest, 2018. augusztus 09. – Egyre felelősebben döntenek a lakásvásárlók a jelzáloghitel-felvételről: míg 3 évvel ezelőtt csak 30 százalékuk választott 5 vagy 10 éves kamatperiódust, mára ez az arány közel 90 százalékra nőtt – derül ki a Budapest Bank elemzéséből. A pénzintézet adatai szerint az átlagos hitelösszeg félmillió forinttal nőtt a fenti időszakban, miközben a kamatok átlag 0,6 százalékponttal csökkentek.

2018. 07 24. 10:12
Több pénz jut idén nyaralásra
Budapest, 2018. július 24. – A magyarok 60 százalékának van lehetősége hosszabb-rövidebb pihenésre idén. Az üdülésre az előző évhez képest 15 ezer forinttal több, átlagosan 162 ezer forint jut háztartásonként – derül ki a Budapest Bank megbízásából készített, évről-évre ismétlődő, reprezentatív kutatásból . A nyaralók többnyire belföldi úti célt választanak, egyharmaduk azonban külföldre is eljut. A Balaton továbbra is népszerű desztináció, a 30 évnél idősebbek számára viszont az egyéb belföldi helyek vonzóbbak.

2018. 07 17. 11:51
Agrár Gazdasági Index: folytatódik a beruházási láz a mezőgazdaságban
Budapest, 2018. július 16. – A magyar agrárvállalkozók kétharmada támogatások nélkül is fejlesztette gazdaságát az elmúlt évben, egyharmaduk pedig idén tovább növeli a beruházásokra fordított összeget – derül ki a Budapest Bank Agrár Gazdasági Indexéből*. A kapacitásbővítés helyett inkább a modernizációra koncentrálhatnak a mezőgazdaságban: 42 százalék tervezi, hogy elkezdi használni vagy tovább bővíti a már alkalmazott precíziós technológiai elemeket. A bank szakértői szerint ez részben választ adhat a mezőgazdaságot is érintő kihívásokra, amelyeket a foglalkoztatottság magas szintje jelent, ezen kívül lehetőséget teremt a magasan kvalifikált, fiatal munkaerő bevonzására is.

2018. 07 13. 10:51
Lovasudvart épít nyereményéből a Budapest Bank Álmodók pályázatának győztese
2018. július. 12. –A Budapest Bank „Álmodók” néven pályázatot hirdetett, amellyel hozzá kívánt járulni, hogy egy ügyfele valóra válthassa az álmát. A leadott szavazatok alapján kiválasztott nyertes pályázó, Horváth Fanni 1 millió forintot kap a banktól ahhoz, hogy megvalósíthassa az általa megálmodott „Bokréta Lovas Udvart”. A bank online felmérést* is készített arról, mire vágynak az emberek.

2018. 06 11. 15:07
Megérkezett a Budapest Bank új mobilfizetési megoldása
Budapest, 2018. június 11. – Mától a Budapest Mobil Internetbankban elérhető a Budapest Bank új mobilfizetési megoldása. A bank mobilalkalmazását már használó ügyfeleknek nincs más dolguk, mint frissíteni azt, majd egyetlen mozdulattal digitalizálhatják bankkártyájukat, és ezt követően a bankkártyájuk helyett a mobiljukat használhatják fizetésre.

Korábbi sajtóközlemények

Megbízható Munkaadó díjat kapott a Budapest Bank
Nagy dobás a Budapest Alapkezelőtől: önkéntes nyugdíjpénztári portfoliót kínálnak befektetési alapban
Készpénz mindössze fél óra alatt
15 millió forint támogatás a fővárosnak
Mobilra viszi a cégvezetői döntéseket a Budapest Bank


[ + ] Sajtószoba archívum


 


Sajtószoba- kapcsolat

Sajtóosztály:
E-mail: bbmedia@budapestbank.hu