Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2018. 10 17. 11:00
6 millió forint támogatásra lehet pályázni a Budapest Bank Békéscsabáért Programon
Békéscsaba, 2018. október 17. – A Budapest Bank együttműködve a Békéscsabai Önkormányzattal kilencedik alkalommal hirdet pályázatot olyan közcélú, közérdekű tevékenységek, civil kezdeményezések támogatására, amelyek Békéscsabához és közvetlen agglomerációjához (Gerla, Mezőmegyer és Fényes településekhez) kötődnek, azok fejlődését szolgálják. Idén két fő témában, természeti és kulturális értékmegőrzéssel kapcsolatos, valamint a fiatalok munkaerőpiaci eredményességének javítása érdekében végzett tevékenységekkel lehet pályázni. Az utóbbi kategóriában – a hagyománytól eltérően – a térségen kívül működő szervezetek is pályázhatnak helyben megvalósítandó tevékenységgel.

2018. 10 16. 12:17
A jövő héten megújul a Budapest Bank kártyarendszere
Budapest, 2018. október 16. – A Budapest Bank a jövő hét második felében, 2018. október 24. szerda 21:00 órától 2018. október 29. hétfő 6:00 óráig vezeti be új, legmodernebb technológiát alkalmazó kártyarendszerét. A négy napig tartó informatikai átállás ideje alatt ideiglenesen több szolgáltatás elérhetősége szünetel majd. A bankkártyás fizetés és az ATM-es készpénzfelvétel ez idő alatt is működni fog, de kisebb kiesések előfordulhatnak. Az átállás két bankszünnappal is jár, ezért az október 22-ével kezdődő héten − a munkaszüneti napokat is figyelembe véve − bankfióki ügyintézésre, utalás indítására és fogadására csak október 24-én, szerdán lesz lehetőség.

2018. 10 02. 12:37
Új koraszülöttmentő rohamkocsit vett át a Peter Cerny Alapítvány
Budapest, 2018. október 2. – Új rohamkocsival bővült a Peter Cerny Alapítványi Mentőszolgálat gépjárműflottája a Budapest Bank, az Orbico Hungary és a Shell Hungary közös jótékonysági kezdeményezésének köszönhetően. A három társaság, valamint két – magát megnevezni nem kívánó – magánszemély együttesen 35 millió forinttal támogatta, hogy az alapítvány egy újabb, koraszülöttek mentésére és szállítására alkalmas gépjárművet állítson forgalomba. A vadonatúj, új arculati elemekkel megjelenő rohamkocsit 2018. október 2-án adták át az alapítvány bázisán.

2018. 09 20. 13:40
Új bankkártya rendszert vezet be a Budapest Bank
Október végén Európa egyik legmodernebb kártyarendszerére áll át a Budapest Bank. A változással az ügyfelek számára szélesebb körű és innovatívabb kártyaszolgáltatások válnak elérhetővé, a bank pedig felgyorsítja a digitális fejlesztéseit is. A rendszer bevezetése négy napot vesz igénybe, ezalatt több szolgáltatás nem lesz elérhető, valamint október 25-én és 26-án a pénzintézet bankszünnapot tart. A kártyás fizetés és a bankautomatából történő készpénzfelvétel az átállás alatt is elérhető lesz.

2018. 09 10. 09:59
Budapest Bank: erőteljes üzleti növekedés
Budapest, 2018. szeptember 10. – 2018 első félévében is az elvárásoknak megfelelően, kiegyensúlyozottan jól teljesített a Budapest Bank csoport, amely 18%-kal növelte mérlegfőösszegét, és az előző év azonos időszakához hasonló, 9 milliárd forint feletti konszolidált (nem auditált) adózás utáni eredményt ért el. Az eredmény elsősorban a 2016 második féléve óta tartó üzleti növekedésnek, valamint a stabil és jó minőségű hitelportfóliónak tulajdonítható.

Korábbi sajtóközlemények

10 millió forint 18 évre – így néz ki egy átlagos lakáshitel
Több pénz jut idén nyaralásra
Agrár Gazdasági Index: folytatódik a beruházási láz a mezőgazdaságban
Lovasudvart épít nyereményéből a Budapest Bank Álmodók pályázatának győztese
Megérkezett a Budapest Bank új mobilfizetési megoldása


[ + ] Sajtószoba archívum


 


Sajtószoba- kapcsolat

Sajtóosztály:
E-mail: bbmedia@budapestbank.hu