Budapest Bank

Internetbank Befektetés

Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2017. 07 27. 09:34
Tartósan növekszik a magyarok nyaralási kedve!
Budapest, 2017. július 27. – Az elmúlt évhez képest nem változtak érdemben a hazai internetező lakosság nyaralási szokásai: idén is kétharmaduk utazik el pihenni, és erre háztartásonként átlagosan 147 ezer forintot fordítanak – derül ki a Budapest Bank legfrissebb, reprezentatív felméréséből . Az utazók a korábbinál gyakrabban nyúlnak ez idő alatt a bankkártyájukhoz, és használják az érintésmentes fizetést. A nyaraláson kívül a magyarok harmada számít még valamilyen jelentősebb kiadásra ebben az időszakban, amely minden második válaszadó esetében a lakásfelújítás lesz.

2017. 07 25. 11:44
Nő a beruházási kedv a hazai mezőgazdaságban
Budapest, 2017. július 17. – Tavaly a mezőgazdasági kis- és középvállalkozások közel 70%-a hajtott végre beruházást, és az előző évhez képest jelentősen nőtt azok aránya (60%), akik technológiai fejlesztést terveznek a következő 12 hónapban – derül ki a Budapest Bank Agrár Gazdasági Indexéből*. A mezőgazdaságot stratégiai jelentőségű szektorként kezelő bank szakértői szerint az igazi beruházási boom 2018-2019-re várható, mivel jelenleg a kiértékelése zajlik azoknak a pályázatoknak, amelyekre a gazdák a leginkább támaszkodnak fejlesztéseik során.

2017. 06 27. 09:56
Kkv-beruházások: kitarthat még a cégek lendülete
Minden ötödik 200 millió és 15 milliárd forint közötti árbevétellel rendelkező kis- és középvállalkozás tervez beruházást a következő egy évben - derül ki a Budapest Bank országosan reprezentatív kutatásából.1 Azok a cégek, amelyek fejlesztenek, jóval magasabb arányban számítanak árbevétel-növekedésre. A legnagyobb beruházók az agrárvállalkozások, és a magasabb árbevétellel rendelkező kkv-k. A beruházások értékének egynegyedét finanszírozzák banki forrásból a cégek, emellett fokozatosan nő az uniós források szerepe is.

2017. 06 20. 15:49
Együttműködési megállapodást írt alá a Budapest Bank és a Békéscsabai Szakképzési Centrum
Békéscsaba, 2017. június 20. – A Budapest Bank és a Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC) képviselői a mai napon aláírták azt a hosszú távú stratégiai megállapodást, amelynek keretében együttműködnek a képzések versenyképességének növelésében, a helyi fiatalok elhelyezkedésének támogatásában, a jövőben akár új, közösen kidolgozott képzések által is. A Bankműveleti Központ egyúttal átadta a BSZC Trefort Ágoston Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának adományozott 24 darab jó állapotú használt számítógép monitort és 4 számítógépet is, az intézmény munkájának elősegítésére.

2017. 06 19. 16:04
A Budapest Bank Békéscsabáért Program idén 6 millió forinttal támogatja a békéscsabai civileket
– Immár nyolcadik alkalommal támogatja a Békéscsaba és térsége fejlődését szolgáló nonprofit kezdeményezéseket a Budapest Bank Békéscsabáért Program: a 2017. évi pályázati kiírásra jelentkező 32 civil szervezet közül 19 nyert 100 és 500 ezer forint közötti támogatást, összesen 6 millió forintot. A Budapest Bank és Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselői ünnepélyes keretek között adták ma át az adományokról szóló okleveleket a díjazott szervezeteknek.

Korábbi sajtóközlemények

Új amerikai részvényalapot indít a 25 éves Budapest Alapkezelő
Megszépült az Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola környezete
Új vezető a Budapest Bank mikrovállalati üzletágának élén
Ingatlant hónapokig, jelzáloghitelt viszont pár nap alatt választanak a magyarok
Érintéses fizetéssel bővül a Telenor Wallet alkalmazás a Telenor és a Budapest Bank közös megoldásával


[ + ] Sajtószoba archívum

 


Sajtószoba- kapcsolat

Sajtóosztály:
Cs. Tóth Marianna,
kommunikációs vezető
E-mail: marianna.cs.toth@budapestbank.hu

Tölgyes Orsolya,
szenior PR menedzser
E-mail: orsolya.tolgyes@budapestbank.hu

PR-ügynökség
Live PR
Tel.: +36 1 225 7835
E-mail: nrv@livepr.hu

Média ügynökség:
METs Hungary Kft.
1123 Budapest, Alkotás utca 53. B. ép. 3. em.
Telefon: +36 1 / 801-8111 
Fax: +36 1 / 801-8112
E-mail: Beata.Virag@metsworld.com