Budapest Bank

Internetbank Befektetés

Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2017. 03 22. 11:05
Továbbra is kiválóan teljesít a Budapest Bank
2016-ban is kiválóan teljesített a Budapest Bank csoport, amely 3,5%-kal növelte mérlegfőösszegét az előző év azonos időszakához képest, és 13,1 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el a magyar számviteli szabályok szerint készült konszolidált (nem auditált) beszámolója szerint. A kiváló nyereségi szint az új hitelkihelyezés növekedésen túl a javuló értékvesztés-képzésnek, valamint kis mértékben egyszeri eredményjavító tételeknek is tulajdonítható.

2017. 02 23. 10:02
Ügyfélközpontúság, tudatosság és tapasztalat: ez a sikeres vállalkozók titka
Alkalmazottból lesznek a legsikeresebb vállalkozók: a korábbi munkatapasztalat jelentős előnyt jelent azok számára, akik cégalapításba vágnak – derült ki a Budapest Bank kutatásából.1 Az eredményesség mércéje az indulásuk után rövid időn belül berobbanó vállalkozások számára elsősorban az ügyfélkapcsolatok minősége. Közös jellemzője ezeknek a cégeknek, hogy az alapítást tudatos tervezés előzte meg, és tulajdonosaik a jövőről is célorientáltan gondolkodnak. Az alapítást a többség a megtakarításaiból finanszírozta, átlagosan 9 millió forintot költve a vállalkozás létrehozására.

2017. 02 09. 09:55
3 millió forintot adományozott a Budapest Lízing a Peter Cerny Alapítványnak
A Budapest Lízing 3 millió forintos adománnyal járult hozzá egy új, a Peter Cerny Alapítványi Mentőszolgálat rohamkocsijaiban használatos koraszülött lélegeztetőgép beszerzéséhez. Az adományt 2017. február 8-án szerdán adták át az alapítvány bázisán, az I. sz. Gyermekklinika udvarán.

2017. 01 31. 14:43
Hitelbírálat egy nap alatt: ezt kínálja a Budapest Bank a kisvállalkozások számára
Gyors hitelbírálat, egyszerű igénylés: többek között ezekkel az ígéretekkel indította útra kisvállalkozások számára kialakított Rapid folyószámla- és éven túli kölcsöneit a Budapest Bank. Az egyszerűsített eljárás szerinti dokumentumok hiánytalan benyújtása esetén egy napon belül megtörténhet a hitelbírálat, 8 munkanapon belül pedig a folyósítás. A gyorsan hozzáférhető termék segítség lehet a legkisebb cégek számára a mindennapi üzletmenetben.

2017. 01 27. 18:48
1,6 millió forintos adomány a Budapest Banktól és munkatársaitól
A Budapest Bank és a Békéscsabai Bankműveleti Központ munkatársai 1,6 millió forintot adományoztak a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak, amelyet pénteken ünnepélyes keretek között adtak át. Az alapítvány egy új, korszerű, Békés megyét ellátó koraszülött mentőautó beszerzésére gyűjt, ebben nyújt segítséget a pénzintézet, illetve dolgozói.

Korábbi sajtóközlemények

A Media Markt új pénzügyi partnere a Budapest Bank
Távozik a Budapest Bank elnök-vezérigazgatója
Új vezetővel, a bank önálló üzletágaként működik tovább a Budapest Autó
Kevesebb idő alatt többet költenek karácsonykor a magyarok
Óvatosan optimisták a hazai cégek. Kedvezőbb külső feltételekben, bővülő piacban bíznak a kkv-k


[ + ] Sajtószoba archívum

 


Sajtószoba- kapcsolat

Sajtóosztály:
Cs. Tóth Marianna,
kommunikációs vezető
E-mail: marianna.cs.toth@budapestbank.hu

Tölgyes Orsolya,
szenior PR menedzser
E-mail: orsolya.tolgyes@budapestbank.hu

PR-ügynökség
Flow Public Relations
Tel.: 06 1 336 1355
E-mail: bb@flowpr.hu

Média ügynökség:
METs Hungary Kft.
1123 Budapest, Alkotás utca 53. B. ép. 3. em.
Telefon: +36 1 / 801-8111 
Fax: +36 1 / 801-8112
E-mail: Beata.Virag@metsworld.com