Budapest Bank

Internetbank Befektetés

Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2016. 12 07. 14:45
3 millió forint a békéscsabai civileknek természeti és kulturális értékmegőrzésre
A Budapest Bank Békéscsabáért Program immár hetedik alkalommal támogatja a Békéscsaba és térsége fejlődését szolgáló civil kezdeményezéseket: ezúttal 6 nonprofit szervezet nyerte el a megpályázható 100 és 500 ezer forint közötti összeget, összesen 3 millió forintot. Az adományokról szóló okleveleket a Budapest Bank és Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselői ünnepélyes keretek között adták ma át a díjazott szervezeteknek.

2016. 10 19. 12:58
A budapest bank a SIA megoldását választotta az új bankkártyamenedzsment szolgáltatásokra
Milánó és Budapest, 2016. szeptember 21. A Budapest Bank teljes hitel- és betéti kártya portfóliója ezután a SIA technológiai infrastruktúráján keresztül fog működni – A magyar piacon a kártyakibocsátásban élen járó Budapest Bank az elektronikus fizetések menedzselésére szakosodott SIA-t választotta új bankkártyamenedzsment rendszere bevezetésére és üzemeltetésére.

2016. 10 04. 15:01
Lendületben a kkv-k exporttevékenységét támogató program
A Google, a Budapest Bank, a Magyar Posta, a BIG FISH és az espell által életre hívott „A Világ a Piacom” kezdeményezés részeként immár a második nagyszabású rendezvényt tartották a budapesti Akvárium Klubban. A magyarországi vállalatok nemzetközi piacra lépésének támogatását és exporttevékenységük online bővítését célzó program eddig több mint 500 vállalkozást ért el.

2016. 09 02. 10:56
Továbbra is kiválóan teljesít a Budapest Bank
2016 első félévében is kiválóan teljesített a Budapest Bank csoport, amely 6%-kal növelte mérlegfőösszegét az előző év azonos időszakához képest, és 13,9 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el a magyar számviteli szabályok szerint készült konszolidált (nem auditált) beszámolója szerint. A tervezettnél is lényegesen jobb nyereségi szintet hozott ezzel a bank félévkor, ami az új hitelkihelyezés növekedésen túl a javuló értékvesztés-képzésnek, valamint egyszeri eredményjavító tételeknek tulajdonítható.

2016. 08 11. 13:48
12 ezer forinttal többet költenek a szülők az iskolakezdésre, mint két éve
Továbbra is jelentős anyagi terhet jelent a családok számára az iskolakezdés, mivel átlagosan mintegy 84 ezer forintos kiadásra számítanak ősszel, évközben pedig körülbelül havi 56 ezer forintot tesznek ki az oktatással kapcsolatos költségek – derült ki a Budapest Bank megbízásából készült reprezentatív kutatásból. Ezt a válaszadók kétharmada részben aktuális jövedelméből finanszírozza, míg közel felük átlagosan 5 hónapon át spórol a tanévkezdésre. A gyermek anyagi jövőjének biztosítása érdekében a szülők átlagosan 17 évig terveznek félretenni minden hónapban, így közel 1,5 millió forinttal tudják majd őket támogatni.

Korábbi sajtóközlemények

Kedvező piaci fordulatot várnak a gazdálkodók
4 millió forint támogatás a „Budapest Bank az oktatásért és a magyar pénzügyi kultúráért” Alapítványtól
10 év – mintegy 750 minőségi munkahely
Többen nyaralnak, és többeket vonz a Balaton idén nyáron
Csúcson a megtakarítani tudók száma


[ + ] Sajtószoba archívum

 


Sajtószoba- kapcsolat

Sajtóosztály:
Cs. Tóth Marianna,
kommunikációs vezető
E-mail: marianna.cs.toth@budapestbank.hu

Tölgyes Orsolya,
szenior PR menedzser
E-mail: orsolya.tolgyes@budapestbank.hu

PR-ügynökség
Flow Public Relations
Tel.: 06 1 336 1355
E-mail: bb@flowpr.hu

Média ügynökség:
METs Hungary Kft.
1123 Budapest, Alkotás utca 53. B. ép. 3. em.
Telefon: +36 1 / 801-8111 
Fax: +36 1 / 801-8112
E-mail: Beata.Virag@metsworld.com