Budapest Bank

Internetbank Befektetés

Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2017. 05 26. 09:52
Új vezető a Budapest Bank mikrovállalati üzletágának élén
Május 1-jétől Dancsné Engler Bernadett vezeti a Budapest Bank mikrovállalati üzletágát, amely a 200 millió forint alatti éves árbevétellel rendelkező vállalkozói ügyfelekkel foglalkozik. A belülről érkező szakember vállalatfinanszírozásban, értékesítésben, valamint értékesítés irányításban szerzett tapasztalatai jelentik a biztosítékot arra, hogy a Budapest Bank piaci részesedését megtartva új szintre emelje a mikrovállalati ügyfelek kiszolgálását. A bank az elmúlt öt évben megduplázta mikrovállalati ügyfeleinek nyújtott hitelei állományát1, jelenleg pedig a 3. legnagyobb számlavezető a nagybankok között2 a mikrovállalkozások körében.

2017. 05 24. 13:09
Ingatlant hónapokig, jelzáloghitelt viszont pár nap alatt választanak a magyarok
Budapest, 2017. május 24. – A saját ingatlannal rendelkező magyarok jellemzően 27 évesen jutnak hozzá első saját tulajdonú otthonukhoz, és 65%-uk nem is költözik innen tovább, akik pedig mégis, azoknak csaknem kétharmada ragaszkodik addigi lakóhelyéhez – derül ki a Budapest Bank megbízásából készült reprezentatív kutatásból.1 Bár az ingatlan megvásárlásához a válaszadók csaknem kétharmada hitelt vesz fel, a hitel kiválasztására mindössze pár napot fordítanak. Sokan ráadásul csak egyetlen bank ajánlatát veszik figyelembe, holott az ingatlan kiválasztására a válaszadók kétharmada hónapokat szán, amely alatt a legtöbben 4 vagy több ingatlant is megnéznek.

2017. 05 03. 12:24
Érintéses fizetéssel bővül a Telenor Wallet alkalmazás a Telenor és a Budapest Bank közös megoldásával
Budapest, 2017. május 3. – A Telenor Magyarország és a Budapest Bank közös mobilfizetési megoldásával bővül a Telenor Wallet alkalmazás, amely így egy helyre integrálja a Telenor mobilfizetési megoldásait. Az új szolgáltatás, a Telenor MobilPass révén elérhetővé válik az érintéssel történő fizetés több mint 83 ezer POS-terminállal felszerelt magyarországi üzletben, valamint külföldön is. A megoldás a Telenor kijelölt üzleteiben egyablakos ügyintézéssel lesz majd igényelhető.

2017. 04 27. 11:26
15 millió forint támogatás a fővárosnak a „Budapest Bank Budapestért” Alapítványtól
A „Budapest Bank Budapestért” Alapítvány 2017. évi pályázati időszakának tegnapi eredményhirdetésén a kuratórium 60 pályázót – 38 nonprofit szervezetet, 17 magánszemélyt, 5 műemlék jellegű épületet – részesített összesen 15.000.000 forint vissza nem térítendő támogatásban.

2017. 04 13. 16:09
Új vezető a Budapest Bank vállalati üzletágának élén
Toldi Balázst bízták meg a Budapest Bank vállalati üzletágának vezetésével április 1-től. A pénzügyi szektorban széleskörű tapasztalatokkal rendelkező szakember 2011 óta dolgozik a bankcsoportnál vállalati területen a Budapest Lízing Zrt. vezérigazgatójaként. Az új pozíciót Toldi Balázs a korábbi beosztása és feladatai megtartása mellett tölti be.

Korábbi sajtóközlemények

Hatmillió forint a fiatalok munkaerő-piaci elhelyezkedésére és a kultúrára
Kinevezték a Budapest Bank új vezérigazgatóját
Továbbra is kiválóan teljesít a Budapest Bank
Ügyfélközpontúság, tudatosság és tapasztalat: ez a sikeres vállalkozók titka
3 millió forintot adományozott a Budapest Lízing a Peter Cerny Alapítványnak


[ + ] Sajtószoba archívum

 


Sajtószoba- kapcsolat

Sajtóosztály:
Cs. Tóth Marianna,
kommunikációs vezető
E-mail: marianna.cs.toth@budapestbank.hu

Tölgyes Orsolya,
szenior PR menedzser
E-mail: orsolya.tolgyes@budapestbank.hu

PR-ügynökség
Flow Public Relations
Tel.: 06 1 336 1355
E-mail: bb@flowpr.hu

Média ügynökség:
METs Hungary Kft.
1123 Budapest, Alkotás utca 53. B. ép. 3. em.
Telefon: +36 1 / 801-8111 
Fax: +36 1 / 801-8112
E-mail: Beata.Virag@metsworld.com