Budapest Bank

Internetbank Befektetés

Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2017. 11 20. 15:41
A Budapest Bank az ország legvonzóbb gyakornoki munkahelye
Budapest, 2017. október 20. – A korábban Colibri néven ismert, idén már Zynternship Awards néven dübörgő díjprogramon nem csupán a huszonöt tagú szakmai zsűri döntése alapján nyerte el a napokban a legmagasabb, arany fokozatot a Budapest Bank, hanem a több mint hatezer szavazat alapján odaítélt közönségdíj első helyezését is kiérdemelte. A Z és Y generációk számára legvonzóbb cégek versenyében harmadik éve töretlenül ott a pénzintézet helye a dobogó legfelső fokán.

2017. 11 20. 09:28
Magyar cégek külföldön: egyelőre kevesen merészkednek át a határon, pedig megéri
Budapest, 2017. november 20. – A hazai mikro-, kis- és középvállalkozások mindössze ötöde végez exporttevékenységet, és a külpiacra lépő új szereplők aránya is alacsony – derült ki a Budapest Bank 500 cég körében végzett kutatásából. Pedig a külföldi értékesítés jócskán növeli a bevételeket: a már exportálók forgalmának átlagosan egynegyede származik külpiaci tevékenységből. Miközben a külföldi versenytársak jelenléte a hazai piacon fokozza a versenyt, a magyar cégek nagy része ezt mégsem próbálja határokon túli terjeszkedéssel kompenzálni. Elsősorban azért, mert úgy gondolják, hogy termékeik, szolgáltatásaik nem exportképesek, vagy mert túl kicsinek tartják magukat. Ugyanakkor a felmérés szerint nem a vállalkozások mérete a meghatározó a külföldi piacra történő kilépésben.

2017. 10 31. 09:49
A magyar lakástulajdonosok háromnegyede felújítaná otthonát Ötödük hitelt is felvenne hozzá
Budapest, 2017. október 31. – Idősek a hazai ingatlanok, több mint felük ugyanis 31 évnél régebben épült, így nem meglepő, hogy közel háromnegyedüket már felújították korábban, minden második ingatlantulajdonos pedig tervez hasonló munkálatokat a következő 1-2 évben – derül ki a Budapest Bank legfrissebb reprezentatív kutatásából. Legtöbbször a festésre, mázolásra van szükség, a felújítást azonban csak a válaszadók fele bízza szakemberre. A finanszírozás tekintetében az előre megtakarított pénzre és az aktuális havi jövedelemre támaszkodnak, a magyar lakástulajdonosok ötöde pedig hitelt is igényel erre a célra.

2017. 10 18. 10:20
Fogyasztóbarát lakáshitel a Budapest Banknál
Budapest, 2017. október 18. – A Budapest Banknál a mai naptól igényelhetik az ügyfelek az új, Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt. A pénzintézet kiválóan teljesít idén a jelzáloghitelezés területén, hiszen az év első kilenc hónapjában közel 26 milliárd forintnyi jelzáloghitel-igénylést fogadott be, ami 58%-os növekedés 2016 azonos időszakához viszonyítva. A Budapest Bank vállalja, hogy hiánytalanul benyújtott dokumentáció esetén 5 nap alatt döntést hoz a bankhoz benyújtott jelzáloghitel-igénylésekről.

2017. 10 11. 13:20
Informatikai eszközöket adományozott a Budapest Bank Békéscsabán
Békéscsaba, 2017. október 11. – A Budapest Bank használt, jó állapotban lévő informatikai eszközöket adományozott a békéscsabai Kereskedelmi-, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképzési Alapítvány számára. Az alapítvány a Békéscsabai Szakképzési Centrum fennhatósága alatt működik, amellyel a pénzintézet júniusban hosszú távú együttműködési megállapodást írt alá a képzések még korszerűbbé és a fiatalok tudásának versenyképessé tétele érdekében.

Korábbi sajtóközlemények

Hello BB! Megújult a Budapest Bank Y és Z generációnak szóló honlapja
Kiegyensúlyozottan nyereséges a Budapest Bank
Új számlacsomaggal várja a diákokat a Budapest Bank
Jól fogynak a vállalatoknak szánt uniós források
Tartósan növekszik a magyarok nyaralási kedve!


[ + ] Sajtószoba archívum

 


Sajtószoba- kapcsolat

Sajtóosztály:
Cs. Tóth Marianna,
kommunikációs vezető
E-mail: marianna.cs.toth@budapestbank.hu


PR-ügynökség
NRV Communications
a Live PR csoport tagja
Tel.: +36 1 225 7835
E-mail: nrv@livepr.hu

Média ügynökség:
METs Hungary Kft.
1123 Budapest, Alkotás utca 53. B. ép. 3. em.
Telefon: +36 1 / 801-8111 
Fax: +36 1 / 801-8112
E-mail: Beata.Virag@metsworld.com