Budapest Bank

Internetbank Befektetés

Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2017. 08 21. 11:23
Kiegyensúlyozottan nyereséges a Budapest Bank
Budapest, 2017. augusztus 21. – 2017 első hat hónapjában is kiválóan teljesített a Budapest Bank csoport, amely 5%-kal növelte mérlegfőösszegét az előző év azonos időszakához képest, és 9,9 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el a magyar számviteli szabályok szerint készült konszolidált (nem auditált) beszámolója szerint. Az eredmény elsősorban a stabil és jó minőségű hitelportfóliónak tulajdonítható.

2017. 08 16. 10:51
Új számlacsomaggal várja a diákokat a Budapest Bank
Budapest, 2017. augusztus 10. – Kifejezetten diákoknak szóló, alacsony díjszabású számlacsomagot vezetett be a Budapest Bank Hello BB* néven, amely a fiatalokat a pénzügyeik tudatos kezelésében és gazdaságos intézésében segíti.

2017. 08 07. 11:28
Jól fogynak a vállalatoknak szánt uniós források
Budapest, 2017. augusztus 7. – A Budapest Bank országosan reprezentatív felmérése szerint a vállalkozások közel ötöde adott be eddig pályázatot a jelenlegi uniós ciklusban , és bár a beruházási tervek hiánya vagy nem megfelelő előkészítettsége sok cég számára akadályt jelent, a pénzintézet szakértői szerint bőven van kereslet a források iránt. Az MFB Pontokon közvetített, vissza nem térítendő támogatással kombinált kedvezményes hiteltermékekből összesen 270 milliárd forintot igényeltek eddig a vállalkozások, ami a meghirdetett keretösszeg több mint felét jelenti. Ennek közel 40%-a, mintegy 100 milliárd forintnyi forrásigény (hitel+vissza nem térítendő támogatás) az elmúlt egy évben az MFB Pontok 5%-át üzemeltető Budapest Bankhoz érkezett.

2017. 07 27. 09:34
Tartósan növekszik a magyarok nyaralási kedve!
Budapest, 2017. július 27. – Az elmúlt évhez képest nem változtak érdemben a hazai internetező lakosság nyaralási szokásai: idén is kétharmaduk utazik el pihenni, és erre háztartásonként átlagosan 147 ezer forintot fordítanak – derül ki a Budapest Bank legfrissebb, reprezentatív felméréséből . Az utazók a korábbinál gyakrabban nyúlnak ez idő alatt a bankkártyájukhoz, és használják az érintésmentes fizetést. A nyaraláson kívül a magyarok harmada számít még valamilyen jelentősebb kiadásra ebben az időszakban, amely minden második válaszadó esetében a lakásfelújítás lesz.

2017. 07 25. 11:44
Nő a beruházási kedv a hazai mezőgazdaságban
Budapest, 2017. július 17. – Tavaly a mezőgazdasági kis- és középvállalkozások közel 70%-a hajtott végre beruházást, és az előző évhez képest jelentősen nőtt azok aránya (60%), akik technológiai fejlesztést terveznek a következő 12 hónapban – derül ki a Budapest Bank Agrár Gazdasági Indexéből*. A mezőgazdaságot stratégiai jelentőségű szektorként kezelő bank szakértői szerint az igazi beruházási boom 2018-2019-re várható, mivel jelenleg a kiértékelése zajlik azoknak a pályázatoknak, amelyekre a gazdák a leginkább támaszkodnak fejlesztéseik során.

Korábbi sajtóközlemények

Kkv-beruházások: kitarthat még a cégek lendülete
Együttműködési megállapodást írt alá a Budapest Bank és a Békéscsabai Szakképzési Centrum
A Budapest Bank Békéscsabáért Program idén 6 millió forinttal támogatja a békéscsabai civileket
Új amerikai részvényalapot indít a 25 éves Budapest Alapkezelő
Megszépült az Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola környezete


[ + ] Sajtószoba archívum

 


Sajtószoba- kapcsolat

Sajtóosztály:
Cs. Tóth Marianna,
kommunikációs vezető
E-mail: marianna.cs.toth@budapestbank.hu

Tölgyes Orsolya,
szenior PR menedzser
E-mail: orsolya.tolgyes@budapestbank.hu

PR-ügynökség
Live PR
Tel.: +36 1 225 7835
E-mail: nrv@livepr.hu

Média ügynökség:
METs Hungary Kft.
1123 Budapest, Alkotás utca 53. B. ép. 3. em.
Telefon: +36 1 / 801-8111 
Fax: +36 1 / 801-8112
E-mail: Beata.Virag@metsworld.com