Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2019. 07 11. 10:38
A nyári vakációt tervező magyarok közel fele külföldre is ellátogat
Budapest, 2019. július 11. – Idén a magyarok 64%-a megy nyaralni, amely 5%-os növekedés tavalyhoz képest – derül ki a Budapest Bank megbízásából, már hatodik éve készített reprezentatív kutatásból . Az idei nyaralásra a tavalyinál kicsit többet, átlagosan 169 ezer forintot szánnak a megkérdezettek, amelynek a korábbi évekhez hasonlóan továbbra is fő forrása az előre félretett pénz. Idén először viszont már nem a vízpartok a legnépszerűbb úti célok.

2019. 07 04. 11:14
A hazai kkv-k közel egyharmada még idén tervez beruházást
Budapest, 2019. július 3. - A kkv-k többsége növekedésre számít mind az árbevétel, mind a profit tekintetében az idei évben - derült ki a Budapest Bank 300 cégvezető körében elvégzett kutatásából . Beruházást a megkérdezett vállalatvezetők közel harmada tervez idén, átlagosan 45 millió forint értékben. Ezt 73 százalék saját forrásból finanszírozná, minden ötödik cégvezető pedig hitelt igényelne vállalkozása fejlesztéséhez. Utóbbi esetben a kamat mértéke és fixálásának lehetősége a két legfontosabb szempont.

2019. 07 02. 16:11
Zéró emissziós utazásra invitálja Pamkutyáékat a Budapest Bank
Budapest, 2019. június 28. - A tavalyi marokkói készpénzmentes kaland után ezúttal Izlandra hívja Pamkutyáékat a Budapest Bank. A népszerű, többszörösen díjnyertes videósorozat idén új kihívással bővül: amellett, hogy kizárólag mobiltelefonnal fizethet a youtuber páros, szén-dioxid-kibocsátásukat is nullázniuk kell utazásuk során.

2019. 07 02. 13:09
Telefonon is segít eligazodni a Budapest Bank az új családtámogatási termékek között
Budapest, 2019. július 1. – Számos új, államilag támogatott hiteltermék vált mától elérhetővé a Budapest Bank termékkínálatában. Már használt lakás vásárlásra is igénybe vehető a CSOK hitel* a többgyermekes családok esetében, emellett új konstrukcióként megjelent a babaváró támogatás** és a nagycsaládosok autóvásárlását segítő termék. A bank munkatársai nagy érdeklődésre számítanak az államilag támogatott termékek iránt, ezért a bankfiókok mellett a telefonos ügyfélszolgálaton is várják az érdeklődők kérdéseit.

2019. 06 24. 11:51
Számlanyitás kényelmesen, otthonról a Budapest Banknál
Budapest, 2019. június 24. - A meglévő és leendő ügyfelek egyaránt teljesen online, akár 20 perc alatt nyithatnak lakossági fizetési számlát a Budapest Banknál. A számlaigényléshez automatikusan megnyílik a Budapest Internetbank szolgáltatás is.

Korábbi sajtóközlemények

Várja a hazai kkv-kat az európai exportpiac
Új gépek és berendezések finanszírozására igényelnének NHP fixet a kkv-k
Környezetbarát megoldásokat díjaz a Budapest Bank
Budapest Bank: erőteljes üzleti növekedés 2018-ban
Stratégiai megállapodást kötött a Budapest Bank és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara


[ + ] Sajtószoba archívum


 


Sajtószoba- kapcsolat

Sajtóosztály:
E-mail: bbmedia@budapestbank.hu