Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2019. 10 16. 13:35
Ismét milliós támogatásért pályázhatnak a civil szervezetek a Budapest Bank Békéscsabáért Programon keresztül
Budapest, 2019. október 16. – A Budapest Bank a Békéscsabai Önkormányzattal karöltve immár tizedik alkalommal hirdet pályázatot olyan közcélú, közérdekű tevékenységek, civil kezdeményezések támogatására, amelyek Békéscsabához és közvetlen agglomerációjához (Gerla, Mezőmegyer és Fényes településekhez) kötődnek. Idén is két témában, egyrészt környezeti fenntarthatóságot szolgáló helyi kezdeményezésekkel, másrészt a gazdasági vállalkozások edukációját segítő programokkal lehet pályázni. Ez utóbbira az egész országból jelentkezhetnek a nonprofit szervezetek.

2019. 10 03. 13:39
Ökológiai lábnyomcsökkentéssel tesz a klímaváltozás ellen a Budapest Bank
Budapest, 2019. október 3. – A Budapest Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájának egyik központi eleme a WWF Magyarországgal közösen indított Zöld Program. Ennek legújabb lépéseként a pénzintézet vállalta, hogy környezetvédelmi fejlesztések, beruházások és innovatív megoldások bevezetésével 2025-ig 25 százalékkal csökkenti saját széndioxid-kibocsátását.

2019. 09 26. 14:23
A Budapest Bank vezető szerepre tör a kkv szegmensben
Budapest, 2019 szeptember 26. – Dinamikusan növekedett a Budapest Bank vállalati üzletága 2019. első félévében: a bank leszerződött vállalati hitelállománya 24%-kal 700 milliárd forintra nőtt, míg az üzletág folyószámla és lekötött betét állománya 18%-kal 400 milliárd forintra emelkedett. A bank számára stratégiai fontosságú kkv szektorban szintén kiváló eredmények születtek: 23%-kal nőtt a pénzintézet kkv hitelállománya, az új ügyfelek számát pedig 24%-kal sikerült növelni.

2019. 09 16. 13:33
Folytatódott a lendületes üzleti növekedés a Budapest Bankban
Budapest, 2019 szeptember 16. – 2019. első félévében is kiválóan teljesített a Budapest Bank csoport, amely 18%-kal 1.357 milliárd forintra növelte mérlegfőösszegét az előző év azonos időszakához képest. A bank lakossági hitelállománya 16%-kal, leszerződött vállalati hitelállománya pedig 24%-kal bővült. A pénzintézet IFRS szabályok szerint készült konszolidált (nem auditált) beszámolója szerint 6,4 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el, ami elsősorban az új hitelkihelyezések és a hitelállomány dinamikus növekedésének, valamint a folyamatosan javuló portfólióminőségnek köszönhető.

2019. 09 13. 13:38
Még biztonságosabbá vált a bankolás és megnyílt az út az új szolgáltatások előtt
A 2019. szeptember 14-én hatályba lépő új, európai uniós pénzforgalmi irányelv két fő újdonságot hoz a mindennapi bankolásban: egyfelől az eddiginél is biztonságosabbá válnak a banki tranzakciók, másfelől megnyílik az út az új, innovatív szolgáltatások bevezetése előtt. Az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése Budapest Bank ügyfelei esetében már idén január óta működik.

Korábbi sajtóközlemények

Folytatódik a MediaMarkt és Budapest Bank együttműködése
Ha női vállalkozók, akkor Dobbantó Program!
A pénzről közösen döntenek a magyar párok
Agrár Gazdasági Index: pozitív várakozás jellemzi az agrárvállalkozásokat
Újragondoltuk a Budapest Bank Mobil Appot!

[ + ] Sajtószoba archívum

Sajtószoba- kapcsolat