Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2019. 08 05. 09:49
Agrár Gazdasági Index: pozitív várakozás jellemzi az agrárvállalkozásokat
Budapest, 2019. augusztus 05. – Alapvetően bizakodó hangulat jellemzi a magyar mezőgazdasági vállalkozásokat, amit a továbbra is stagnáló főindex is alátámaszt. A cégek idén a vásárlói kereslet növekedésére számítanak – derül ki a Budapest Bank Agrár Gazdasági Indexéből*.

2019. 07 29. 15:09
Újragondoltuk a Budapest Bank Mobil Appot!
Budapest, 2019. július 29. – A 2017 júliusi bevezetése óta a Budapest Bank mobilalkalmazása folyamatosan fejlődött, és számos új funkcióval bővült, idén ősztől pedig teljesen megújult külsővel és felépítéssel találkozhatnak a felhasználók.

2019. 07 11. 10:38
A nyári vakációt tervező magyarok közel fele külföldre is ellátogat
Budapest, 2019. július 11. – Idén a magyarok 64%-a megy nyaralni, amely 5%-os növekedés tavalyhoz képest – derül ki a Budapest Bank megbízásából, már hatodik éve készített reprezentatív kutatásból . Az idei nyaralásra a tavalyinál kicsit többet, átlagosan 169 ezer forintot szánnak a megkérdezettek, amelynek a korábbi évekhez hasonlóan továbbra is fő forrása az előre félretett pénz. Idén először viszont már nem a vízpartok a legnépszerűbb úti célok.

2019. 07 04. 11:14
A hazai kkv-k közel egyharmada még idén tervez beruházást
Budapest, 2019. július 3. - A kkv-k többsége növekedésre számít mind az árbevétel, mind a profit tekintetében az idei évben - derült ki a Budapest Bank 300 cégvezető körében elvégzett kutatásából . Beruházást a megkérdezett vállalatvezetők közel harmada tervez idén, átlagosan 45 millió forint értékben. Ezt 73 százalék saját forrásból finanszírozná, minden ötödik cégvezető pedig hitelt igényelne vállalkozása fejlesztéséhez. Utóbbi esetben a kamat mértéke és fixálásának lehetősége a két legfontosabb szempont.

2019. 07 02. 16:11
Zéró emissziós utazásra invitálja Pamkutyáékat a Budapest Bank
Budapest, 2019. június 28. - A tavalyi marokkói készpénzmentes kaland után ezúttal Izlandra hívja Pamkutyáékat a Budapest Bank. A népszerű, többszörösen díjnyertes videósorozat idén új kihívással bővül: amellett, hogy kizárólag mobiltelefonnal fizethet a youtuber páros, szén-dioxid-kibocsátásukat is nullázniuk kell utazásuk során.

Korábbi sajtóközlemények

Telefonon is segít eligazodni a Budapest Bank az új családtámogatási termékek között
Számlanyitás kényelmesen, otthonról a Budapest Banknál
Várja a hazai kkv-kat az európai exportpiac