Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2018. 12 12. 13:55
Hatmillió forinttal támogatja a Budapest Bank Békéscsabáért Program a helyi civil kezdeményezéseket
Békéscsaba, 2018. december 12. − Idén kilencedik alkalommal támogatja a Békéscsaba és térségének fejlesztéséért dolgozó nonprofit szervezeteket a Budapest Bank Békéscsabáért Program. A 2018-as kiírás keretében 12 szervezet pályázata részesült egyenként 300 ezer és 1 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatásban, a zsűri a nyerteseknek összesen 6 millió forint adományt ítélt oda. A mai napon, ünnepélyes keretek között adták át a nyerteseknek az okleveleket.

2018. 12 06. 12:00
A csekkeket is bárhonnan, kényelmesen fizethetik ki a Budapest Bank ügyfelei a Budapest Mobil Internetbankon keresztül
Budapest, 2018. december 06. – Új funkcióval bővült a Budapest Bank tavaly indított Budapest Mobil Internetbank alkalmazása: a Magyar Posta iCsekk applikációjának főbb funkcióit a bankok közül elsőként integrálta mobilbanki alkalmazásába . Ennek köszönhetően a pénzintézet ügyfelei ezentúl a bank saját mobilalkalmazásán keresztül gyorsan és biztonságosan fizethetik ki sárga és fehér csekkjeiket, így elkerülhetik a sorban állást, és több idejük marad a karácsonyi készülődésre is. A QR-kód leolvasásos csekkbefizetés bármely Budapest Bankos betéti vagy hitelkártyával díjmentesen elvégezhető.

2018. 11 27. 11:00
Nincs megállás a magyar kkv-tulajdonosok számára: egyedül viszik a teljes menedzsmentet
Budapest, 2018. november 27. – A 200 millió forint feletti árbevételű hazai kis- és középvállalkozások döntő többségénél még nem alakultak ki elkülönült vezetői funkciók, így szinte minden irányítói feladat a cégtulajdonosra hárul – derült ki a Budapest Bank 500 cégvezető megkérdezésével zajlott kutatásából1. Ez többek között annak az eredménye, hogy a vállalkozások nagy részét a napi munka során, fokozatosan kialakuló működés jellemzi. A tudatos szervezetfejlesztés javíthat a cégek hatékonyságán, ami által több figyelem jutna olyan stratégiai kérdésekre, mint például a munkaerő megtartása vagy a digitalizáció.

2018. 11 19. 12:44
Családbarát Vállalat címet kapott a Budapest Bank
Budapest, 2018. november 19. – Ismét Családbarát Vállalat címmel jutalmazta a Budapest Bankot a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A szakmai zsűri a cím odaítélésekor a pénzintézet példaértékű, családbarát szemléletű munkáltatói gyakorlatát ismerte el. A Budapest Bank – egyebek mellett – a dolgozó szülőket segítő támogatásokkal és vezetői szemléletével, atipikus foglalkoztatási formák ösztönzésével, a családoknak szóló vállalati események szervezésével és munkatársi kezdeményezések felkarolásával erősíti a családbarát vállalati kultúrát.

2018. 10 17. 11:00
6 millió forint támogatásra lehet pályázni a Budapest Bank Békéscsabáért Programon
Békéscsaba, 2018. október 17. – A Budapest Bank együttműködve a Békéscsabai Önkormányzattal kilencedik alkalommal hirdet pályázatot olyan közcélú, közérdekű tevékenységek, civil kezdeményezések támogatására, amelyek Békéscsabához és közvetlen agglomerációjához (Gerla, Mezőmegyer és Fényes településekhez) kötődnek, azok fejlődését szolgálják. Idén két fő témában, természeti és kulturális értékmegőrzéssel kapcsolatos, valamint a fiatalok munkaerőpiaci eredményességének javítása érdekében végzett tevékenységekkel lehet pályázni. Az utóbbi kategóriában – a hagyománytól eltérően – a térségen kívül működő szervezetek is pályázhatnak helyben megvalósítandó tevékenységgel.

Korábbi sajtóközlemények

A jövő héten megújul a Budapest Bank kártyarendszere
Új koraszülöttmentő rohamkocsit vett át a Peter Cerny Alapítvány
Banki ügyintézés: személyesen vagy online? A potenciális felhasználók 40 százaléka mobilról (is) bankol
Új bankkártya rendszert vezet be a Budapest Bank
Budapest Bank: erőteljes üzleti növekedés


[ + ] Sajtószoba archívum


 


Sajtószoba- kapcsolat

Sajtóosztály:
E-mail: bbmedia@budapestbank.hu