Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2019. 06 24. 11:51
Számlanyitás kényelmesen, otthonról a Budapest Banknál
Budapest, 2019. június 24. - A meglévő és leendő ügyfelek egyaránt teljesen online, akár 20 perc alatt nyithatnak lakossági fizetési számlát a Budapest Banknál. A számlaigényléshez automatikusan megnyílik a Budapest Internetbank szolgáltatás is.

2019. 06 21. 09:40
Várja a hazai kkv-kat az európai exportpiac
Budapest, 2019. június 20. - A magyarországi kis- és középvállalkozásoknak csak kicsi hányada exportál, pedig a nemzetközi terjeszkedést segítő tényezők, a források és a gazdasági konjunktúra is adott – derült ki a Treasury Klub Hungary szakmai napján megrendezett „Európai céggé válni” című kerekasztal-beszélgetésén. A diskurzus résztvevői voltak: Mata Erika, a Budapest Bank vállalati értékesítési vezetője, Szabó István, az EXIM üzleti vezérigazgató-helyettese, Kohut Balázs, rendkívüli és meghatalmazott nagykövet, külkereskedelmi szakértő, valamint ifj. Almási Sándor az Almási Kft. képviseletében.

2019. 05 08. 15:01
Új gépek és berendezések finanszírozására igényelnének NHP fixet a kkv-k
Budapest, 2019. május 07. – Főként új gépek és berendezések beszerzésére vennék igénybe a kkv-vezetők a megújult Növekedési Hitelprogramot (NHP), amely januárban indult el NHP fix néven– derült ki a Budapest Bank 300 cégvezető körében elvégzett kutatásából .1 Az igénylésen gondolkodó hazai cégeknek átlagosan 40 millió forintra lenne szükségük fejlesztési céljaik megvalósításához, és átlag 5 és fél évet szánnának a törlesztésre. A Budapest Bank 2019 első negyedévében jelentős érdeklődést tapasztalt a program iránt kkv-k részéről, és az év hátralevő részében is az igénylési kedv fennmaradására számít.

2019. 04 24. 16:34
Környezetbarát megoldásokat díjaz a Budapest Bank
Budapest, 2019. április 24. – Környezetvédelemmel erősíti vállalati felelősségvállalási tevékenységét a Budapest Bank: együttműködve a WWF Magyarországgal felméri ökológiai lábnyomát, valamint új, „ökoszolgáltatásokkal” is megjelenik a piacon. „Zöld” pályázatot indít a bank Jövőért Álmodók néven, amely környezettudatos, fenntartható projektötletek megvalósítását támogatja.

2019. 03 19. 13:31
Budapest Bank: erőteljes üzleti növekedés 2018-ban
2018-ban is kiválóan teljesített a Budapest Bank csoport, amely 20%-kal növelte mérlegfőösszegét az előző év azonos időszakához képest. A lakossági új hitelkihelyezés 50%-kal, a kihelyezett vállalati hitelállomány 24%-kal bővült. A bank az idén először IFRS szabályok szerint készült konszolidált (nem auditált) beszámolója szerint 12,5 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el. A nyereség főként az új hitelkihelyezés növekedésének, illetve az annak nyomán növekvő hitelállománynak, valamint a javuló portfólió minőségnek tulajdonítható.

Korábbi sajtóközlemények

Stratégiai megállapodást kötött a Budapest Bank és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
Mától publikus a Budapest Bank nyílt banki platformja
Tartanak a cégeladástól a kkv-vezetők, pedig nyerhetnek is vele
A pénzügyi kultúra fejlesztéséért részesült elismerésben a Budapest Bank
Vállalkozónők figyelem: ma indul a jelentkezés a Dobbantó Program tavaszi képzéseire!

[ + ] Sajtószoba archívum

Sajtószoba- kapcsolat