Sajtószoba / Press Room

Kedves Látogatónk!

A Budapest Bank és leányvállalatainak sajtószobájában a sajtóközlemények mellett éves jelentéseink, gazdasági elemzéseink, kondícióink, hirdetményeink is elérhetőek. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

2019. 02 19. 09:34
Vállalkozónők figyelem: ma indul a jelentkezés a Dobbantó Program tavaszi képzéseire!
A 12 napos Dobbantó kompetenciafejlesztő tréning, és a már jól bevált egynapos üzleti tervezés képzés mellett kétszer félnapos IT képzések is indulnak a Dobbantó Program keretében. A Program szakmai együttműködő partnere 2010-es indítása óta, és a képzések megvalósítója a vállalkozásfejlesztés elismert hazai szakértője, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány. A leendő és gyakorló vállalkozónőknek szóló képzések a vállalkozói ismeretek, készségek fejlesztésében nyújtanak gyakorlatorientált segítséget.

2019. 02 04. 11:24
Pénzügyek felsőfokon
Hazánkban a felsőoktatási hallgatók fele már 17 éves korára rendelkezik saját bankszámlával – derül ki a Budapest Bank fiatalokat célzó reprezentatív kutatásából * . A többség használ digitális banki szolgáltatásokat, és nyitott az újításokra. Pénzügyeiket aktívan kézbe veszik: 91%-uk vállal munkát valamilyen rendszerességgel, és 56%-uk minden hónapban félre tud tenni 10 és 25 ezer forint közötti összeget. Az első munkahelyen átlag 211 ezer forintos nettó kereset az elvárás.

2019. 01 24. 10:07
Túl sokáig várnak a vezetés átadásával a magyar kkv-vezetők? - Érdemes időben felkészülni az utódlásra
A hazai kis- és középvállalkozások mindössze 15%-át foglalkoztatja az utódlás kérdése, és ebből csupán 7%-nál zajlik már a folyamat - derült ki a Budapest Bank 500 cégvezető megkérdezésével végzett kutatásából. Ahol még nem merült fel a téma, ott a cégvezetők nagy része életkoránál fogva nem tartja aktuálisnak, vagy nincs rá ideje. A jelenlegi vezetők zömmel családtagjukban – főképp gyermekükben - látják a cég jövőjét, ez azonban nem minden esetben valósítható meg, így sokan kénytelenek alternatívát keresni.

2019. 01 22. 12:00
Ügyfélélmény különdíjat nyert a Budapest Bank - Stratégiai fókusszá vált az ügyfélközpontú gondolkodás
Budapest, 2019. január 22. – A Budapest Bank nyerte el a „Legjobb Ügyfélélmény Projekt 2018 Különdíjat” a DEVELOR Tanácsadó Zrt. évente meghirdetett díjprogramja keretében. Az elismerést a bank átfogó ügyfélélmény stratégiájának köszönheti, amely az elmúlt években nagyban hozzájárult az elégedettség növekedéséhez a pénzintézet ügyfelei és munkavállalói körében. A jövőben is komoly hangsúlyt fektetnek az ügyfélkiszolgálás továbbfejlesztésére, amelyet a fenntartható siker egyik zálogának tekintenek.

2019. 01 03. 10:09
Újévi fogadalmaink: többen és többet szeretnének megtakarítani idén
Az emberek ötöde (21%) tenne 2019-re újévi fogadalmat: a legtöbben pénzügyekkel, valamint életmódváltással kapcsolatos célokat fogalmaznak meg, ezt követik a karrier célok – derül ki a Budapest Bank megbízásából készített kutatásból. 2018-hoz képest 10%-kal többen szeretnének pénzt megtakarítani idén.

Korábbi sajtóközlemények

Napokon belül indul az NHP fix a Budapest Banknál - Mozgalmas év jöhet a kkv-hitelezésben
Többet költünk idén ajándékokra és kevésbé kell spórolni az ünnepekre
Hatmillió forinttal támogatja a Budapest Bank Békéscsabáért Program a helyi civil kezdeményezéseket