Békéscsabán új helyszínen várja ügyfeleit a Budapest Bank

2017 . december 06, 13:36 , Békéscsaba, 2017. december 5. – A Budapest Bank december 5-én ünnepélyes keretek között adta át új békéscsabai fiókját. Harmincéves fennállásának évében a bankfiók a Munkácsy utca 3. szám alatti Európa Házból nagyobb, komfortosabb helyiségbe költözött az Andrássy út 18. szám alá a sétálóutcába.

Az új bankfiók tágasabb ügyféltérrel, barátságos hangulatú, modern belső kialakítással, diszkrétebb ügyintézést biztosító ügyfélpultokkal várja meglévő és leendő ügyfeleit a korábbinál frekventáltabb, még könnyebben megközelíthető helyszínen. Az új bankfiók akadálymentesen megközelíthető, valamint akadálymentes mellékhelyiséggel és pelenkázóval is felszerelt. A bank ügyfelei egy helyen megtalálják a lakossági, kisvállalkozói, valamint vállalati ügyfeleknek kínált valamennyi banki szolgáltatást, valamint a bank saját termékei mellett állami és európai uniós támogatott források is elérhetőek.

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere az ünnepélyes fióknyitón elmondta: „Felelős működésének köszönhetően a Budapest Bank évtizedek óta a biztonságot jelenti a helyi lakosoknak és vállalkozásoknak a pénzügyekben, a városvezetés számára pedig egy megbízható és stabil partnert, a megye egyik legjelentősebb munkáltatóját. Bízunk benne, hogy az új fiókhoz fűzött reményeik beválnak, még több helybéli lakost és vállalatot tudnak elérni és színvonalas körülmények között kiszolgálni, ezáltal a helyi gazdaság élénküléséhez is hozzájárulni.”

Fatér Gyula, a Budapest Bank lakossági üzletágvezetője az eseményen kifejtette: „A Budapest Bank a negyedik legnagyobb lakossági ügyfélkörrel és fiókhálózattal rendelkező univerzális nagybank. Noha a digitalizáció hatása kétségtelenül erős -- ezen a téren a bankunk is számos újdonsággal jelentkezett az elmúlt évben --, azonban a közeljövőben továbbra is a fiók marad a legfontosabb ügyfélkiszolgálási csatorna. A kor kihívásai szerint a fiókjaink is folyamatos átalakuláson mennek keresztül, így nálunk ügyfeleink várakozás közben ingyen wifi hozzáférést élvezhetnek, és a kihelyezett tabletet is használhatják banki ügyintézésre.”

Bertalan Zsolt fiókvezető 2011 tavasza óta vezeti a Budapest Bank békéscsabai bankfiókját. Köszöntő beszédében elmondta: „Büszke vagyok arra, hogy jelenlegi munkatársaim közül többen érkezésem óta velem „egy hajóban eveznek”, és hogy a csapatunk az évek során folyamatosan bővülhetett. Meggyőződésem, hogy a Budapest Bank helyi sikereinek fontos tényezője mind fióki csapatunk állandósága, mind szakértelme, amelyek erősítik ügyfeleink belénk vetett bizalmát.”

A békéscsabai bankfiók négy fővel kezdte meg működését harminc évvel ezelőtt, létszáma mára tizennyolc főre nőtt, és a költözés nyomán további egy fővel bővülhet a bankfiók csapata. Békéscsaba kiemelt fontosságú a bank számára, itt működik 800 fős bankműveleti központja is.

Budapest Bank Sajtóosztály

BOHUS Nikolett, kommunikációs menedzser
Email: nikolett.bohus@budapestbank.hu

A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, a bank teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál mind a lakosság, mind a vállalkozások számára. Országos hálózata csaknem 100 bankfiókot foglal magában, a nyolc hazai nagybank egyike. A Budapest Bank Zrt. főbb leányvállalatai a Budapest Alapkezelő Zrt. és a Budapest Lízing Zrt. További információk elérhetők a www.budapestbank.hu/sajtoszoba weboldalon.