Új vezérigazgató a Budapest Bank Zrt. élén

2018 . január 04, 14:46 , Budapest, 2018. január 02. – 2018. január 1-től dr. Lélfai Koppány tölti be a Budapest Bank Zrt. vezérigazgatói pozícióját.

A Budapest Bank Zrt. új vezérigazgatója dr. Lélfai Koppány, aki az MFB Zrt. vezérigazgató-helyetteseként eddig is szorosan együttműködött a bank vezetőivel, 2017. április 1. óta pedig a Budapest Bank Zrt. igazgatóságának elnökeként részt vett a bank irányításában és stratégiai döntéseiben. Tóth Viktor eddigi megbízott vezérigazgató továbbra is a Budapest Banknál folytatja karrierjét.

Dr. Lélfai Koppány 2000. és 2011. között előbb az MFB Zrt. üzleti, később a jogi területén dolgozott. Majd 2016 novemberéig irányította vezérigazgatóként a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt-t. 2016 novemberétől az MFB Zrt. vezérigazgató-helyettese, belső igazgatósági tagja.

Budapest Bank Kommunikációs Osztály:

A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, a bank teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál mind a lakosság, mind a vállalkozások számára. Országos hálózata csaknem 100 bankfiókot foglal magában, a nyolc hazai nagybank egyike. A Budapest Bank Zrt. főbb leányvállalatai: Budapest Alapkezelő Zrt. és a Budapest Lízing Zrt. További információk elérhetők a www.budapestbank.hu/sajtoszoba weboldalon.