Folytatódik a MediaMarkt és Budapest Bank együttműködése

2019 . szeptember 05, 10:00 , Budapest, 2019. szeptember 5. – Három évvel meghosszabbította 2017 januárjában indult stratégiai együttműködését a MediaMarkt és a Budapest Bank. Az együttműködés online áruhitel nyújtásával is hamarosan kiegészül.

2017 elejétől a Budapest Bank lett a MediaMarkt áruházak áruvásárlási hiteleket biztosító pénzügyi partnere, a sikeres együttműködés után pedig idén a pénzintézet megnyerte a kereskedelmi lánc legutóbbi tenderét, így újabb három évig lesz a bank a MediaMarkt pénzügyi partnere 32 áruházban, ideértve a Tesco áruházban található árusítóhelyeket is. A mostani megállapodással kibővült az együttműködés, sőt, a közeljövőben már az online áruhitelt is bevezeti a Budapest Bank a MediaMarkt ügyfelei számára.

Áruházi vásárláskor áruhitel és hitelkártya egyaránt igényelhető, utóbbi esetében pedig több kedvezményre is számíthat a vásárló, amelyek a már meglévő, Budapest Bank által kibocsátott Classic hitelkártyák esetében is járnak. A Budapest Bankos hitelkártyákkal a MediaMarkt áruházaiban továbbra is 10%-os vételárkedvezménnyel lehet vásárolni*, valamint a Részletformáló nevű részletfizetési szolgáltatás akár 0%-os THM-mel is elérhető az akciós időszakok alatt. Ezenfelül a hitelkártyás vásárlások után a vételár 1%-át visszatéríti a bank az ügyfeleinek.**

„A Budapest Bank lakossági stratégiájában kiemelt szerepet játszanak a partneri együttműködések, és büszke vagyok rá, hogy immár negyedik éve kiemelt partnerünk egy olyan vezető vállalat, mint a MediaMarkt” – mondta Tóth Viktor, üzleti vezérigazgató-helyettes. „Miközben a piacon az elmúlt négy évben csökkent a kibocsátott hitelkártyák száma, addig a partneri együttműködéseknek is köszönhetően a Budapest Bank által kibocsátott hitelkártyák száma tovább növekedett. A Budapest Bank évek óta a hitelkártyapiac második legnagyobb szereplője, 2018 végére már meghaladta a 18%-ot a részesedése az újonnan kibocsátott hitelkártyák terén.”

„Számunkra a MediaMarktnál elsődleges fontossággal bír a kiemelkedő vásárlói élmény, a termékértékesítés mellett a vásárlóink kényelmét és biztonságát szavatoló szolgáltatásaink fejlesztése és a digitalizáció. A Budapest Bankkal kötött megállapodásunk stratégiai jelentőséggel bír számunkra, hiszen együttműködésünkkel a vásárlóink széleskörű finanszírozási lehetőségek és személyre szabott megoldások segítségével juthatnak hozzá a vágyott termékhez, mind a fizikai, mind az online áruházainkban” – mondta Szilágyi Gábor, a MediaMarkt cégvezetője az együttműködés meghosszabbítása kapcsán.

TÖLGYES Orsolya, kommunikációs vezető
Mobil: +36 70 436 6065
Email: orsolya.tolgyes@budapestbank.hu

KISS Alexandra Ivette, kommunikációs menedzser
Mobil: +36 20 746 0332
Email: alexandraivette.kiss@budapestbank.hu

A Budapest Bank az első hazai kereskedelmi bankok között jött létre 1987-ben, a nyolc hazai nagybank egyike. A bank teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál mind a lakosság, mind a vállalatok számára. Országos hálózata csaknem 100 bankfiókot foglal magában. A Budapest Bank Zrt. főbb leányvállalatai a Budapest Alapkezelő Zrt. és a Budapest Lízing Zrt. Tulajdonosa 2015. június 29. óta a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt.-én keresztül a magyar állam. További információk elérhetők a www.budapestbank.hu oldalon, a sajtóközlemények pedig a www.budapestbank.hu/sajtoszoba linken.

* 10% VÉTELÁR KEDVEZMÉNY MINDEN BUDAPEST BANK HITELKÁRTYÁVAL Az ajánlat webáruházi vásárlás, megrendelés esetén, valamint ajándékkártya, szolgáltatás vásárlásakor nem érvényes és más akciókkal, Részletformáló Szolgáltatás igénybevételével nem összevonható. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a fizetés a Media Markt áruházakban található Hitelügyintézői Pultban kihelyezett POS terminálon történjen meg. BUDAPEST CLASSIC HITELKÁRTYA THM: 39,89% A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembevételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.
Áruhitel THM: 0,0% – 39,85%

Az áruhitel konstrukciók részleteivel kapcsolatosan, az igényléssel vagy a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó további kérdéseivel forduljon bizalommal az Önhöz legközelebbi Media Markt áruház hitelügyintézőjéhez, vagy látogasson el a www.budapestbank.hu oldalra!
**A Részletformáló szolgáltatás igénybevételének nincs külön díja. A Bank a mindenkor hatályos Hitelkártya Hirdetményben meghatározott ügyleti kamatot számolja fel: A szolgáltatás igénybe vétele egyik esetben sem érinti az előző, illetve a következő hónapban végzett vásárlási tranzakciók kamatmentességét. Az Ügyfél által kérelmezett, és Bank által részére engedélyezett Részletformáló kondícióit a hitelszámla-kivonaton keresztül igazolja vissza. A Részletformáló havi egyenlő összegű törlesztőrészletének, valamint a hitelkártya kártyás egyenlege után fizetendő minimum visszafizetendő összegnek együtt, a hitelkártya fizetési határidejéig kell a hitelkártyaszámlára beérkeznie. A Bank a Részletformáló aktuális tőketartozása után esedékes kamatot havonta számítja fel, a hitelkártya fizetési határidejének utolsó napján. Az így felszámított kamat azonnal csökkenti a hitelkártya teljes felhasználható egyenlegét. A Részletformálót a Főkártya-birtokos jogosult bármikor megszüntetni bankfiókban vagy Telebankon keresztül. A megszüntetéssel a Részletformáló még hátralévő része visszakerül a kártyás egyenlegbe. Emellett a Főkártya-birtokos minden hónap 1-étől a soron következő fizetési határidőig jelezheti, hogy a Részletformálót részben vagy teljesen szeretné előtörleszteni. A hitelkártya-szerződés megszűnésekor a még élő (le nem járt, és így teljes vissza nem fizetett) Részletformálók automatikusan megszűnnek és visszakerülnek a kártyás egyenlegbe. A Részletformáló szolgáltatásra vonatkozó további részletes szabályozást a mindenkor hatályos Hitelkártya Általános Szerződés Feltételek valamint a Bank mindenkor hatályos Hitelkártya-hirdetménye tartalmazza, amelyek elérhetőek a Budapest Bank fiókjaiban, valamint a www.budapestbank.hu honlapon.
A Budapest Classic hitelkártyával, annak igénylésével vagy a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó további kérdéseivel forduljon bizalommal az Önhöz legközelebbi Media Markt áruház hitelügyintézőjéhez, vagy látogasson el a www.budapestbank.hu oldalra! A Budapest Classic hitelkártyával minden Media Markt áruházon belül és azon kívül, belföldön és külföldön végrehajtott vásárlás és csoportos beszedés esetén az elköltött összeg 1%-nak egészértékét, havi maximum 10.000 Ft-ot ad kedvezményként a Bank. A Kedvezmény nyújtásával kapcsolatos további részleteket a hatályos Hitelkártya Kedvezmény Szabályzat tartalmazza, amely a Bank fiókjaiban, valamint a Bank honlapján (www.budapestbank.hu) tekinthető meg. Ez a hirdetés nem minősül a PTK 6:64 szerinti ajánlattételnek.
A Budapest Classic hitelkártya kibocsátója a Budapest Bank Zrt (1138 Budapest, Váci út 193.) A bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. A részletes feltételekről, költségekről és a pontos THM-ről érdeklődjön a hitelpultoknál, a győri/veszprémi Tesco áruházakban működő Tesco Pénzügy Partner pultoknál, a www.budapestbank.hu-n, vagy a 06-1-477-77-77-es Hitelvonalon! A Media Markt és a Media Markt győri és veszprémi Tesco áruházakban működtetett üzleteiben Tesco-Global Áruházak Zrt. (2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.) a Budapest Bank Zrt. függő ügynöke.