Új vezető a Budapest Alapkezelő élén

2014 . augusztus 13, 11:50 , 2014 augusztusától Konkoly Miklós tölti be a Budapest Alapkezelő vezérigazgatói pozícióját. A széleskörű pénzügyi tapasztalattal rendelkező szakember 2007 óta vezeti a bankcsoport privát banki üzletágát (Money+).

A Budapest Alapkezelő ma bejelentette, hogy Konkoly Miklóst nevezi ki a Budapest Bank-csoport részét képező alapkezelő élére. A szakember nyolc éve irányítja a Budapest Bank privátbanki szolgáltatásokat kínáló Money+ üzletágát, amely feladatkörét új funkciója mellett is megtartja.A kinevezés hivatalosan az MNB jóváhagyását követően lép életbe.

Konkoly Miklós 2007-ben csatlakozott a Budapest Bankhoz a privátbanki üzletág (Money+) vezetőjeként. Munkája nyomán az akkor alig egy éve működő Money+ mára az egyik vezető hazai privátbanki szolgáltatássá vált: az ügyfélállomány 14 milliárdról 160 milliárd forintra, a tanácsadók száma pedig közel háromszorosára nőtt. 2012 tavasza óta a szakember felelősségi körébe tartozik a Budapest Alapkezelő alapjai csehországi értékesítésének szakmai támogatása is. Az ő nevéhez fűződik továbbá az átlagosnál nagyobb megtakarítással rendelkező ügyfeleknek nyújtott prémium szolgáltatás bevezetése.

Konkoly Miklós 1997-ben a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen végzett közgazdászként, majd 2002-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett Európa Szakértő mester diplomát

Fatér Gyulát, a Budapest Alapkezelő leköszönő vezérigazgatóját június 1-jén nevezték ki a Budapest Bank lakossági üzletágának vezetőjévé.

A teljes sajtóközlemény az alábbi linken érhető el: