Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Budapest Telebank® - tippek, technikai segítség a rendszer könnyebb gyorsabb alkalmazásához

Az analóg nyomógombos telefonokon található egy Tone-Pulse kapcsoló melynek segítségével állíthatja át készülékét a kívánt üzemmódba. A szolgáltatás eléréséhez kérjük, állítsa a készüléke kapcsolóját Tone állásba.

Digitális készülékét "#" kétszeri megnyomásával állíthatja át Tone üzemmódba.

Amennyiben Önnek programozható vezetékes, vagy mobil telefonja van, úgy előre beprogramozhatja az Ön által leggyakrabban használt lekérdezési funkciót, így gyorsan szinte egy gombnyomásra elérheti számlája egyenlegét.

Például:

ha Ön mobilkészülékében tárolja a +3640477777p1p1p12345678 telefonszámot és kódsorozatot, akkor egy gombnyomásra felhívja a Budapest TeleBankot, +3640477777, kiválasztja a meglévő szolgálatásokkal kapcsolatos információkat (1), a lakossági kártya és folyószámla szolgáltatások menüpontot (1), megadja nyolc számjegyű ügyfél-azonosítóját (12345678)

Megjegyzés:


Természetesen lehetőség van TPIN-jének a beprogramozására is, de ezt biztonsági okokból nem ajánljuk. A "p" szünetjel (pause) beiktatására azért van szükség, hogy az Ön mobiltelefonja kódsorozatként (DTMF) küldje el a tárolt számokat. Nokia készüléknél a "p" szünetjel a * gomb gyors háromszori megnyomásával illeszthető be a kódsorozatba. Ericsson készüléknél a "p" szünetjel a * gomb folyamatos nyomva tartásával illeszthető be a kódsorozatba.