Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok


A PÉNZÜGYI SZEKTOR LEGVONZÓBB MUNKAADÓJÁNÁL DOLGOZNI?

NEKED IS LEHETSÉGES!

Megnézem az állásokat

Kiemelt állásajánlatok

karrier_allasajanlataink-440x286.jpg

Állásajánlataink

Többféle területen kínálunk álláslehetőséget a budapesti és békéscsabai központjainkban, valamint orságos fiókhálózatunkban. Találd meg a hozzád illő pozíciót!

Részletek

Budapesti pozíciók

Budapesten
Részletek

Fiókhálózati pozíciók

Fiókhálózati értékesítés
Részletek

Ismerd meg, milyen nálunk az élet!

heart-hand (BB).svg

Etikusság

users (BB).svg

Közösségibb

award (BB).svg

Sikereink

wallet (BB).svg

Béren kívüli juttatások

chart (BB).svg

Fejlődésed fontos!

handshake-red.svg

Társadalmi szerepvállalás

user-heart (BB).svg

Nálunk az ügyfél az első

További részletek

A kiválasztás menete

Megmutatjuk mi vár rád a pályázásodtól, a sikeres kiválasztási folyamaton át egészen a beléptetésedig.

Programok

pályakezdő-160x160px.png

Pályakezdő programok

Pályakezdő programjainkat azért hoztuk létre, hogy támogassuk a bankszektor iránt érdeklődő és szakmai fejlődésükben motivált fiatalokat.

Tovább
gyakornoki-160x160.png

Gyakornoki program

Programunk sikerességét igazolja, hogy két egymást követő évben is elnyertük a Legjobb gyakornoki munkahely díjat és a gyakornokaink jelentős része főállású pozícióban folytatja karrierjét bankunkál.

vezetőképző-160x160px.png

Vezetőképző programok

Vezetőképző programjaink kiváló lehetőséget teremtenek a bankszektor vagy banki informatika iránt érdeklődő tehetségeknek, akik éreznek magukban ambíciót, hogy a jövőben vezető pozíciót töltsenek be.

Központok

Budapesti-kozpont_780x500.jpg

Budapesti Központ

Bankunk központja Budapesten, a 13. kerületben található, közvetlenül a 3-as metró mellett. Mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyen megközelíthetők vagyunk, a parkolás biztosított, valamint gondoltunk a biciklisekre is, így ha ezt a megközelítési formát választod, akkor kerékpártároló, öltöző és zuhanyzó áll rendelkezésedre.
A központunkban több mint 1000 kollégánk dolgozik. Nálunk nyitott ajtók elve minden szinten megvalósul, így open office-ban dolgozunk.

Tovább

Békéscsabai Szolgáltató Központ

Békéscsabán 2006-ban 30 fővel indult, és működése alatt folyamatosan növekedett a bankunk békéscsabai Bankszolgáltató Központja, amely ma Békés megye egyik legnagyobb munkáltatójaként több 750 főt foglalkoztat.

Tovább
Bekescsabai-kozpont_780x500.jpg

Sikeres Bank vagyunk

Randstad Award 2018 – Pénzügyi szektor legvonzóbb munkaadója díj
2018

Arany fokozatú minősítés és közönségszavazás I. helyezés
2018

Az Év Felelős Foglalkoztatója díj 500 fő feletti foglalkoztatók kategória III. helyezés
2017

Családbarát Vállalat cím
2018

Országos fiókhálózat

Országszerte közel 100 fiókunkban nyújtunk teljes körű banki szolgáltatásokat ügyfeleinknek.