BÉKÉSCSABAI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT

A Budapest Bank 2006-ban hozta létre operációs központját Békéscsabán, amely a bank háttérműveleteinek 80 százalékáért felel. A központ ma már közel 800 munkatársat foglalkoztat, és Békés megye egyik legnagyobb munkáltatójaként gazdasági tevékenységével, valamint társadalmi szerepvállalásával aktívan hozzájárul Békéscsaba és térsége fejlődéséhez.

MIT NYÚJT A BÉKÉSCSABAI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT?

 • Elismert, stabil munkahely
 • Közvetlen légkör, csapatszellem
 • Folyamatos képzések, szakmai fejlődés
 • Karrierépítési lehetőség
 • Anyagi megbecsülés
 • Modern iroda Békéscsaba központjában
 • Családbarát munkahely

MIÉRT ÉRDEMES A SZOLGÁLTATÓ KÖZPONTBAN DOLOGZNI?

Békés megye egyik legvonzóbb munkahelyeként 60 féle munkakörbe várjuk leendő kollégáinkat. A pozíciók betöltéséhez legtöbbször nincs szükség korábbi szakmai tapasztalatra, mivel belépéskor átfogó betanítást, később pedig rendszeres képzéseket, tréningeket biztosítunk. Csapatunkhoz érdemes egy jó gyakorlati hely reményében akár tanulóként, akár pályakezdőként csatlakozni. Folyamatosan várjuk a már gyakorlattal rendelkező jelölteket és a vezetői ambíciókkal rendelkezőknek is kínálunk lehetőséget.

Közösségi média oldalainkon tájékozódhatnak legfrissebb álláshirdetéseinkről, és betekintést nyerhetnek mindennapjainkba:


Duális képzés a Békéscsabai Szolgáltató Központban

A Budapest Bank felsőfokú duális képzési programjainak célja az, hogy az oktatási intézmények által nyújtott képzések gyakorlatorientáltságát növelje, és ezáltal a hallgatók munkaerőpiac-kompatibilis képességét és készségét fejlessze.

Bankunk 2016 őszén indított el először felsőfokú duális képzést a Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar Békéscsabai Gazdasági Campusával (ma Gál Ferenc Főiskola) közösen. 2019-ben bővítettük partnereink számát, így a Gál Ferenc Főiskola pénzügy-számvitel alapszakos hallgatói mellett a Kodolányi János Egyetem emberi erőforrás, valamint gazdálkodás és menedzsment alapszakos diákjai is részt vehetnek a bank szakirányú duális képzési programjaiban. A duális képzések gyakorlati helyszíne a Budapest Bank Békéscsabai Szolgáltató Központja.

Miért érdemes a duális képzést választanod?

A duális képzés számos előnnyel jár.

A legkiválóbb szakemberektől tanulhatod meg a szakma fortélyait, miközben megismerheted a bank működését és vállalati kultúráját.
A képzés során lehetőséget biztosítunk a diplomadolgozat elkészítésére, amelyhez a legjobb vállalati konzulensek nyújtanak szakmai támogatást.
A gyakorlatorientált oktatás és a szakmai feladatok mellett a képzés teljes időtartama alatt hallgatói munkaszerződés alapján fizetést is kínálunk (hetente a kötelező minimálbér 15%-a).
Végül, de nem utolsó sorban a későbbi karriered indításában jelentős előnyhöz juttat majd, hogy tanulmányaid befejezésekor már több mint 3 éves szakmai gyakorlattal rendelkezel!

Hogyan tudsz a duális képzésre jelentkezni?

A duális képzésre kétlépcsős felvételi eljárást követően kerülhetsz be.

 1. lépcső: Jelentkezz partneriskoláink képzéseire!
  Beadtad a felsőoktatási felvételi jelentkezésedet a Gál Ferenc Főiskola pénzügy-számvitel alapszakára, a Kodolányi János Egyetem emberi erőforrás vagy gazdálkodás és menedzsment alapszakára a jelentkezési határidőig.
 2. lépcső: Jelentkezz hozzánk!
  Ehhez az alábbi űrlap kitöltése szükséges.
Követelmények:
 • Érettségi bizonyítvány
 • Jelentkezés az alábbi három szak valamelyikére:
  • Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Kar pénzügy-számvitel alapszak
  • Kodolányi János Egyetem emberi erőforrás alapszak
  • Kodolányi János Egyetem gazdálkodás és menedzsment alapszak
Egyéb elvárások:

 • Dinamizmus, nagy munkabírás, nyitottság, határozottság
 • Logikus gondolkodás, gyors észjárás
 • Jó elemzési készség
 • Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek (Excel, Word, Power Point)
Kiválasztás

A kiválasztás a jelentkezések július végi zárását követően, augusztusban történik. A kiválasztás felvételi elbeszélgetés alapján történik, ami lehet egyéni és csoportos gyakorlat is.
A hallgatói szerződés megkötése csak abban az esetben lehetséges, ha a jelölt felvételt nyert a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar Békéscsabai Gazdasági Campusának pénzügy-számvitel alapszakára vagy a Kodolányi János Egyetem emberi erőforrás vagy gazdálkodási és menedzsment alapszakára.

A képzésen résztvevők feladatai/felelősségei:
 • Szakmai gyakorlati feladatok ellátása a duális képzés tanrendjében foglaltak szerint.
Kérdésed van?

Kérdés esetén keresd a Budapest Bank duális képzési kapcsolattartóját:
Bohus Nikoletta
kommunikációs menedzser
nikolett.bohus@budapestbank.hu

Jelentkezési űrlap

Még 250 karaktert írhat be.


Még 250 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


Még 250 karaktert írhat be.


Még 250 karaktert írhat be.


+36

Még 50 karaktert írhat be.Még 1000 karaktert írhat be.


Még 1000 karaktert írhat be.


Még 1000 karaktert írhat be.


Még 1000 karaktert írhat be.


Még 1000 karaktert írhat be.Jelentkezem
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Jelentkezem" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.

Jelentkezési határidő: 2019. július 30.

Arany fokozatú minősítés és közönségszavazás I. helyezés

Családbarát Vállalat cím

Az Év Felelős Foglalkoztatója díj 2017 500 fő feletti foglalkoztatók kategória III. helyezés