PÁLYAKEZDŐ PROGRAMOK

Pályakezdő programjainkat azért hoztuk létre, hogy támogassuk a bankszektor iránt érdeklődő és szakmai fejlődésükben motivált fiatalokat.

Vállalati bankár utánpótlás program – a jövő vállalati bankárainak

Vállalati bankár utánpótlás programunk 2007 óta kiváló lehetőséget teremt a pályakezdők számára szakmai ismereteik elmélyítésére és kommunikációs, tárgyalástechnikai képességeik fejlesztésére. Az egy éves program során négy izgalmas területen próbálhatod ki magad: többek között megismerkedhetsz a vállalati hitelezés folyamatával, a kockázatkezelési politikával, végül a megszerzett elméleti tudásodat a gyakorlatban is kamatoztathatod. A program sikeres befejezésével pedig több, mint 50 kkv méretű céget magába foglaló portfóliót kezelhetsz, és önállóan tárgyalhatsz vezetőikkel.

A Vállalati bankár utánpótlás programról bővebben ITT olvashatsz.

Értékesítés-támogatási utánpótlás program – a jövő értékesítés-támogatási szakértőinek

Értékesítés-támogatási utánpótlás programunk fél éves intenzív szakmai elméleti és gyakorlati képzés, amely célja erős gazdasági és pénzügyi alapokra építve kinevelni a jövő értékesítés-támogatási szakértőit. A program egy elméleti rotáció, valamint folyamatos oktatás segítségével biztosítja, hogy átlásd a banki folyamatokat és rendszereket. Gyakorlati rotációd során pedig kamatoztathatod a megszerzett elméleti ismereteidet, a háttérből támogathatod a problémamentes ügyfélkiszolgálást.

Az Értékesítés-támogatási utánpótlás programról bővebben ITT olvashatsz.

Banki tanácsadó utánpótlás program – a jövő banki tanácsadóinak

A Banki tanácsadó utánpótlás programról bővebben ITT olvashatsz

Arany fokozatú minősítés és közönségszavazás I. helyezés

Családbarát Vállalat cím

Az Év Felelős Foglalkoztatója díj 2017 500 fő feletti foglalkoztatók kategória III. helyezés