VEZETŐKÉPZŐ PROGRAMOK

Vezetőképző programjaink kiváló lehetőséget teremtenek a bankszektor vagy banki informatika iránt érdeklődő tehetségeknek, akik éreznek magukban ambíciót, hogy a jövőben vezető pozíciót töltsenek be.

Banki vezetőképző program – a jövő vezetőinek

Banki vezetőképző programunk egyedülálló módon teremt lehetőséget 1998 óta a céltudatos, szakmai és vezetői készségeik fejlesztésében motivált fiatalok számára, hogy a különböző üzletágakat érintő rotációk során intenzíven sajátítsák el a stratégiai és ügyfélközpontú gondolkodás, illetve a projektvezetés gyakorlatát. A négy rotációból álló program végén a jelölt az egyes vállalati egységek és munkamechanizmusok megismerését követően lehetőséget kap, hogy kiválassza azt a számára legvonzóbb szakmai területet, amelyen karrierterveit meg tudja valósítani.

Bővebben a Banki vezetőképző programról ITT olvashatsz.

IT vezetőképző program – a jövő IT vezetőinek

A Budapest Bank IT vezetőképző programja másfél évtizede kínál gyors karrierépítési lehetőséget a bankinformatika területén. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy jelenleg négy korábbi IT vezetőképzős dolgozik az IT szervezetben különböző menedzser pozíciókban – köztük a Budapest Bank informatikai vezetője (CIO).

A 2 éves programra felvett fiatalok az IT különböző területein féléves rotációkban dolgoznak, és ezzel egy időben számos tréninggel is támogatjuk szakmai fejlődésüket. Két sikeres év elteltével a bankon belül folytathatják karrierjüket, és előléptetés vár rájuk.

Bővebben az IT vezetőképző programról ITT olvashatsz.

Arany fokozatú minősítés és közönségszavazás I. helyezés

Családbarát Vállalat cím

Az Év Felelős Foglalkoztatója díj 2017 500 fő feletti foglalkoztatók kategória III. helyezés