Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Békéscsabai Szolgáltató Központ

A Budapest Bank 2006-ban hozta létre operációs központját Békéscsabán, amely a bank háttérműveleteinek 80 százalékáért felel.
A központ ma már közel 800 munkatársat foglalkoztat, és Békés megye egyik legnagyobb munkáltatójaként gazdasági tevékenységével, valamint társadalmi szerepvállalásával aktívan hozzájárul Békéscsaba és térsége fejlődéséhez.

Mit nyújt a Békéscsabai Szolgáltató Központ?

 • Elismert, stabil munkahely
 • Közvetlen légkör, csapatszellem
 • Folyamatos képzések, szakmai fejlődés
 • Karrierépítési lehetőség
 • Anyagi megbecsülés
 • Modern iroda Békéscsaba központjában
 • Családbarát munkahely

Miért érdemes a Szolgáltató Központban dolgozni?

Békés megye egyik legvonzóbb munkahelyeként 60 féle munkakörbe várjuk leendő kollégáinkat. A pozíciók betöltéséhez legtöbbször nincs szükség korábbi szakmai tapasztalatra, mivel belépéskor átfogó betanítást, később pedig rendszeres képzéseket, tréningeket biztosítunk. Csapatunkhoz érdemes egy jó gyakorlati hely reményében akár tanulóként, akár pályakezdőként csatlakozni. Folyamatosan várjuk a már gyakorlattal rendelkező jelölteket és a vezetői ambíciókkal rendelkezőknek is kínálunk lehetőséget.

Duális képzés a Békéscsabai Szolgáltató Központban

A Budapest Bank felsőfokú duális képzési programjainak célja az, hogy az oktatási intézmények által nyújtott képzések gyakorlatorientáltságát növelje, és ezáltal a hallgatók munkaerőpiac-kompatibilis képességét és készségét fejlessze.

Bankunk 2016 őszén indított el először felsőfokú duális képzést a Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar Békéscsabai Gazdasági Campusával (ma Gál Ferenc Főiskola) közösen. 2019-ben bővítettük partnereink számát, így a Gál Ferenc Főiskola pénzügy-számvitel alapszakos hallgatói mellett a Kodolányi János Egyetem emberi erőforrás, valamint gazdálkodás és menedzsment alapszakos diákjai is részt vehetnek a bank szakirányú duális képzési programjaiban. A duális képzések gyakorlati helyszíne a Budapest Bank Békéscsabai Szolgáltató Központja.

Miért érdemes a duális képzést választanod?

A duális képzés számos előnnyel jár.

 • A legkiválóbb szakemberektől tanulhatod meg a szakma fortélyait, miközben megismerheted a bank működését és vállalati kultúráját.
 • A képzés során lehetőséget biztosítunk a diplomadolgozat elkészítésére, amelyhez a legjobb vállalati konzulensek nyújtanak szakmai támogatást.
  A gyakorlatorientált oktatás és a szakmai feladatok mellett a képzés teljes időtartama alatt hallgatói munkaszerződés alapján fizetést is kínálunk (hetente a kötelező minimálbér 15%-a).
 • Végül, de nem utolsó sorban a későbbi karriered indításában jelentős előnyhöz juttat majd, hogy tanulmányaid befejezésekor már több mint 3 éves szakmai gyakorlattal rendelkezel!

Hogyan tudsz a duális képzésre jelentkezni?

A duális képzésre kétlépcsős felvételi eljárást követően kerülhetsz be.

 • 1. lépcső: Jelentkezz partneriskoláink képzéseire!
  Beadtad a felsőoktatási felvételi jelentkezésedet a Gál Ferenc Főiskola pénzügy-számvitel alapszakára, a Kodolányi János Egyetem emberi erőforrás vagy gazdálkodás és menedzsment alapszakára a jelentkezési határidőig.
 • 2. lépcső: Jelentkezz hozzánk!
  Ehhez az alábbi űrlap kitöltése szükséges.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a nyomtatványokon található kitöltési útmutatót is! A kitöltött nyilatkozatot bármelyik Budapest Bank fiókban leadhatja, vagy elküldheti postán a Pénztár 1245 Budapest, Pf.: 1052. címére. Fontos, hogy átlépési szándékáról a jelenlegi nyugdíjpénztárát is értesítse!

Ezután már a két érintett Pénztár intézi a szükséges minden egyéb elszámolási- és adminisztratív teendőt.

Elvárások

Követelmények

 • Érettségi bizonyítvány
 • Jelentkezés az alábbi három szak valamelyikére:
  Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Kar pénzügy-számvitel alapszak
  Kodolányi János Egyetem emberi erőforrás alapszak
  Kodolányi János Egyetem gazdálkodás és menedzsment alapszak
 • Egyéb elvárások:
  Dinamizmus, nagy munkabírás, nyitottság, határozottság
  Logikus gondolkodás, gyors észjárás
  Jó elemzési készség
  Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek (Excel, Word, Power Point)

Feladatok

 • Szakmai gyakorlati feladatok ellátása a duális képzés tanrendjében foglaltak szerint.

Kiválasztás

A kiválasztás a jelentkezések július végi zárását követően, augusztusban történik. A kiválasztás felvételi elbeszélgetés alapján történik, ami lehet egyéni és csoportos gyakorlat is.
A hallgatói szerződés megkötése csak abban az esetben lehetséges, ha a jelölt felvételt nyert a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar Békéscsabai Gazdasági Campusának pénzügy-számvitel alapszakára vagy a Kodolányi János Egyetem emberi erőforrás vagy gazdálkodási és menedzsment alapszakára.

Kérdésed van?

Kérdés esetén keresd a Budapest Bank duális képzési kapcsolattartóját:

Bohus Nikoletta

kommunikációs menedzser

nikolett.bohus@budapestbank.hu

Kíváncsi vagy, milyen a bankszolgáltató központban dolgozni?

Kattints a videóra!

bekescsaba_szolg_kozpont_video.jpg

Ismerd meg, milyen nálunk az élet!

heart-hand (BB).svg

Etikusság

users (BB).svg

Közösségibb

award (BB).svg

Sikereink

wallet (BB).svg

Béren kívüli juttatások

chart (BB).svg

Fejlődésed fontos!

handshake-red.svg

Társadalmi szerepvállalás

user-heart (BB).svg

Nálunk az ügyfél az első

További részletek

Sikeres bank vagyunk

Randstad Award 2018 – Pénzügyi szektor legvonzóbb munkaadója díj
2018

Arany fokozatú minősítés és közönségszavazás I. helyezés
2018

Az Év Felelős Foglalkoztatója díj 500 fő feletti foglalkoztatók kategória III. helyezés
2017

Családbarát Vállalat cím
2018

Kérjük olvassa el az Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Jelentkezem" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

* Kötelező kitöltendő mezők.