Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Ismerd meg milyen nálunk az élet!

Közösségibb

Több évtizedes hagyomány az évente megrendezett, péntek estétől vasárnap délig tartó zánkai Családi- és Sportnap, ahol számtalan sportolási és egészség-megőrzési lehetőséggel, csapatversennyel és szórakoztató programmal várjuk kollégáinkat. Az eseményen évente mintegy 1.500-an – munkatársak és családtagjaik – vesznek részt. Kiemelt figyelmet fordítunk a gyerekekre, akiket szintén programok széles skálájával várunk.

A Sportkörünk önálló egyesület formájában működik több mint 20 éve. A tagok szakosztályokba szerveződve sportolnak és vehetnek igénybe támogatást a csapatban vagy egyénileg folytatott sportoláshoz.

Bankunk támogatja a kollégák önszerveződő, érdeklődési körök mentén kialakított csoportjait, amelyek jelenleg 6 Munkatársi Kezdeményezés csoportban működnek, és aktívan formálják a vállalati kultúrát:

karrier_csoport_ikon-01.png

ÁllatBBarát csapat

A felelős állattartás, jótékonyság, közösségépítés elősegítése.

karrier_csoport_ikon-02.png

Dolgozó szülők csapat

A leendő és gyakorló dolgozó szülő munkatársak támogatása különböző kezdeményezésekkel.

karrier_csoport_ikon-03.png

Egészség csapat

Az egészségkultúra kialakítása, a munkatársak egészségtudatosságának növelése.

karrier_csoport_ikon-04.png

Jótékonyság csapat

Jótékony célú munkatársi kezdeményezések összefogása, képviselete és koordinálása.

karrier_csoport_ikon-05.png

Nők a nőkért csapat

A női esélyegyenlőség támogatása, ezen belül is a női karrierfejlesztés elősegítése.

karrier_csoport_ikon-06.png

Zöld iroda csapat

A környezettudatos munkahelyi kultúra és környezet kialakításának, fejlesztésének támogatása.

Miért jó nálunk dolgozni?

Mert sikeres bank vagyunk:
légy részese te is a sikereinknek!

 • Három évtizede a hazai bankszektor egyik meghatározó szereplője vagyunk.
 • Eredményeinket a nemzetközi és a hazai szakma is elismeri, a MasterCard Év Bankja pályázatán egymás után kétszer is elnyertük az Év Bankja címet.
 • Erős vállalati kultúránk alapját nemzetközi múltunk adja, ugyanakkor magyar vállalatként tökéletesen ismerjük a helyi piacot.
 • Pénzügyi eredményeinkben te is osztozhatsz: átlátható bónuszrendszerrel ismerjük el a teljesítményedet.

Mert etikus, felelős vállalat vagyunk: büszke lehetsz rá, hogy nálunk dolgozol!

 • Az etikus, átlátható és korrekt működés mindenekfeletti érték számunkra. Ha nálunk dolgozol, mindig a tükörbe tudsz nézni, soha nem kell vállalhatatlan döntéseket hoznod.
 • Meggyőződésünk, hogy akkor tudunk üzletileg sikeresek és hatékonyak lenni, ha kollégáinkkal is felelősen, etikusan bánunk.
 • Nálunk az első pillanattól kezdve tudod, mik az elvárások. Nem ér meglepetés a teljesítményértékelés során: előre meghatározott értékrendszer alapján értékeljük kollégáink teljesítményét.
 • Munkatársainkat partnerként kezeljük, véleményüket, kezdeményezéseiket meghallgatjuk. Nálunk saját munkakörében mindenkinek van döntési felelőssége.

Mert segítjük a fejlődésedet: nálunk megmutathatod, mit tudsz, és valóra válthatod a terveidet!

 • Ha nálunk dolgozol, valamennyi munkakörben és valamennyi szinten valódi kihívásokkal találkozhatsz, felelősségteljes munkát végezhetsz.
 • Nálunk dolgozva számos munkakörben a gazdasági élet egészére ráláthatsz, a legkülönbözőbb szektorokkal kapcsolatban tehetsz szert tapasztalatokra.
 • Minden munkatársunk számára lehetővé tesszük a szakmai és személyes fejlődést. Sokrétű képzési és tehetséggondozási rendszerünk biztosítja, hogy bővíthesd tudásodat, a rátermetteket pedig segítjük a vezetővé válásban.
 • Változatos vezetőképző, középvezetői és utánpótlásképző programokkal, készségfejlesztő tréningekkel képezzük kollégáinkat, akik számos online és tantermi tréning közül választhatnak.

Mert fontos vagy nekünk:
munkádat átfogó juttatási csomaggal ismerjük el

 • alapbéren felül teljesítmény arányos bónusz, illetve értékesítési ösztönző rendszer
 • havonta módosítható Cafeteria
 • iskolakezdési támogatás minden jogosult gyermekre
 • kockázati élet- és balesetbiztosítás
 • kétévente ingyenes, teljes körű egészségügyi szűrővizsgálat
 • 5 évente hűségprémium
 • kiterjedt dolgozói kedvezmények (étkezés, egészség és szabadidő)
 • kedvezményes sportolási lehetőségek
 • kedvezményes dolgozói banki termékek
 • kamatmentes munkáltatói jelzálogkölcsön
 • szociális támogatás rendkívüli élethelyzetekben
 • kiemelkedő egyéni és csapatteljesítmények elismerése

Társadalmi szerepvállalás

A Budapest Bank válllalati kulturájának szerves része a társadalmi felelősség vállalás.
Alapítványainkon és programjainkon keresztül évek óta támogatjuk a pénzügyi kultúra fejlődését, az önkéntességet, az esélyegyenlőséget és a közösségi értékek megóvását.

Nálunk az ügyfél az első!

Célunk, hogy szerethető bank legyünk, és tudjuk, hogy ehhez az ügyfelek elégedettségén keresztül vezet az út. Éppen ezért az általunk nyújtott ügyfélélmény a bank stratégiájának szerves része, amely átszövi mindennapjainkat.

Mit teszünk az ügyfelekért?

 • Érthetővé tesszük a pénzügyeket.
 • Gördülékeny folyamatokat és ügyintézést biztosítunk.
 • Odafigyelünk ügyfeleink valódi igényeire, hogy segítségünkkel közelebb kerüljenek életcéljaik eléréséhez.

Hogyan valósítjuk meg mindezt?

 • Folyamatosan gyűjtjük ügyfeleink tapasztalatait és igényeit.
 • Ahol szükséges, változtatunk és fejlesztünk, hogy az ügyfelek fontosnak érezzék magukat és hosszú távon nálunk maradjanak.
 • Olyan plusz szolgáltatásokat adunk, amelyekkel kényelmesebbé tesszük ügyfeleink számára a banki ügyintézést.
 • Vezetőink elkötelezettsége is biztosítja, hogy jusson idő, erőforrás és pénz az ügyfél-elégedettséget növelő ötletek megvalósításához.

Sikeres bank vagyunk

Randstad Award 2018 – Pénzügyi szektor legvonzóbb munkaadója díj
2018

Arany fokozatú minősítés és közönségszavazás I. helyezés
2018

Az Év Felelős Foglalkoztatója díj 500 fő feletti foglalkoztatók kategória III. helyezés
2017

Családbarát Vállalat cím
2018