Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Pályakezdő program

Pályakezdő programjainkat azért hoztuk létre, hogy támogassuk a bankszektor iránt érdeklődő és szakmai fejlődésükben motivált fiatalokat.

Vállalati bankár utánpótlás program – a jövő vállalati bankárainak

Vállalati bankár utánpótlás programunk 2007 óta kiváló lehetőséget teremt a pályakezdők számára szakmai ismereteik elmélyítésére és kommunikációs, tárgyalástechnikai képességeik fejlesztésére. Az egy éves program során négy izgalmas területen próbálhatod ki magad: többek között megismerkedhetsz a vállalati hitelezés folyamatával, a kockázatkezelési politikával, végül a megszerzett elméleti tudásodat a gyakorlatban is kamatoztathatod. A program sikeres befejezésével pedig több, mint 50 kkv méretű céget magába foglaló portfóliót kezelhetsz, és önállóan tárgyalhatsz vezetőikkel.

A Vállalati bankár utánpótlás programról bővebben ITT olvashatsz.

Értékesítés-támogatási utánpótlás program – a jövő értékesítés-támogatási szakértőinek

Értékesítés-támogatási utánpótlás programunk fél éves intenzív szakmai elméleti és gyakorlati képzés, amely célja erős gazdasági és pénzügyi alapokra építve kinevelni a jövő értékesítés-támogatási szakértőit. A program egy elméleti rotáció, valamint folyamatos oktatás segítségével biztosítja, hogy átlásd a banki folyamatokat és rendszereket. Gyakorlati rotációd során pedig kamatoztathatod a megszerzett elméleti ismereteidet, a háttérből támogathatod a problémamentes ügyfélkiszolgálást.

Az Értékesítés-támogatási utánpótlás programról bővebben ITT olvashatsz.

Banki tanácsadó utánpótlás program – a jövő banki tanácsadóinak

A Banki tanácsadó utánpótlás programról bővebben ITT olvashatsz

HELLO BB! HELLO BUDAPEST BANK!

Bankunk pályakezdő kezdeményezése, melynek célja változatos tartalmakon keresztül megismertetni a bankot a pályakezdő fiatalokkal és segíteni őket első lépéseikben a munkaerőpiacon.

Ismerd meg, milyen nálunk az élet!

heart-hand (BB).svg

Etikusság

users (BB).svg

Közösségibb

award (BB).svg

Sikereink

wallet (BB).svg

Béren kívüli juttatások

chart (BB).svg

Fejlődésed fontos!

handshake-red.svg

Társadalmi szerepvállalás

user-heart (BB).svg

Nálunk az ügyfél az első

További részletek

Sikeres Bank vagyunk

Randstad Award 2018 – Pénzügyi szektor legvonzóbb munkaadója díj
2018

Arany fokozatú minősítés és közönségszavazás I. helyezés
2018

Az Év Felelős Foglalkoztatója díj 500 fő feletti foglalkoztatók kategória III. helyezés
2017

Családbarát Vállalat cím
2018