Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok


SZÁMLÁZNI ÉS BANKOLNI DÍJMENTESEN?

VELÜNK LEHETSÉGES!

Most visszafizetjük az első 90 nap számlacsomagban foglalt díjait!1

Budapest Pénzügyi Asszisztens ajánlat

A kisvállalkozások számára az elektronikus pénzügyi illetve számlázási szolgáltatások mindennapi használata jelentős versenyelőnyt jelenthet.  Ráadásul az ajánlat ideje alatt a számlacsomagban foglalt díjakból kedvezmény érhető el, az online számlázó pedig díjmentesen2 vehető igénybe. Mindez hosszú távon biztosítja vállalkozása számára a versenyképes működést.

Számlanyitási kedvezmény

Nyisson meghatározott csomaggal kisvállalkozói számlát a Budapest Banknál, igényeljen Budapest Internetbankot, és amennyiben Ön rendelkezik, vagy létrehoz a Budapest Pénzügyi Asszisztensben3 egy Ügyfél fiókot és számlát5 állít ki 90 napon belül a Budapest Pénzügyi Asszisztensből, úgy megtakaríthat vállalkozása számára legfeljebb 45.000 Ft-banki díjat4!

A promóció időszaka: 2020. október 1-2020. november 30.

Ehhez nem kell mást tennie, mint:

  • Új Budapest Bank kisvállalkozó számlát nyitni Gyümölcsöző, E-üzleti, Határtalan vagy Határtalan XL csomagban.
  • Fennálló vagy megnyitott Budapest Pénzügyi Asszisztens Ügyfél fiókjából online számlát kiállítani5.

Milyen előnyöket élvezhet?

  • Kedvező számlacsomag konstrukció, azaz a számlanyitást követő első 90 napban díjmentesen használhatja, amennyiben a számlacsomagban lévő díjai együttesen nem haladják meg a 45 ezer forintot
  • Havidíj mentes Budapest Bank Mobil App6 - ami az ügyfél visszajelzések alapján a legkedveltebb hazai mobilbank alkalmazás. Könnyedén intézheti vállalkozása pénzügyeit
  • Könyvelője naprakészen követheti és ellenőrizheti számláit, amivel jelentős idő, ezáltal költség takarítható meg.
  • Havidíj mentes Budapest Internetbank, ahol a vállalkozás pénzügyei néhány kattintással elintézhetők
  • A Budapest Internetbank és a Budapest Pénzügyi Asszisztens összekötésével a számlák fizetettségi státuszát is folyamatosan nyomon követheti illetve később akár banki tranzakciót is indíthat. Ezzel a megoldással egy helyen ellenőrizhető a vállalkozása aktuális pénzügyi helyzete.

Fontos tudnivalók

1 Az ajánlat a promócióban résztvevő Gyümölcsöző csomag, E-üzleti csomag, Határtalan csomag, Határtalan XL csomag esetében érvényes, a csomagban foglalt banki díjakra vonatkozik, de maximum 45.000 Ft-ig. A kedvezmény igénybevételének feltétele a fenti csomagokban történő számlanyitás és legalább egy számla kiállítása a Budapest Pénzügyi Asszisztensből. A kedvezmény kifizetésének feltétele, hogy az ügyfél rendelkezzen élő kisvállalkozói számlával a kedvezmény kifizetésének időpontjában.

2 A részleteket az Online számlázó program a Budapest Bankcsoport tagjának, a Budapest Eszközfinanszírozó Zrt. Általános Szerződési Szabályzat és a Budapest Pénzügyi Asszisztens szolgáltatás hirdetmény tartalmazza, mely megtekinthető a www.bupa.hu oldalon.

3 A Budapest Pénzügyi Asszisztens szolgáltatást a Budapest Bank Csoport tagja a Budapest Eszközfinanszírozó Zrt. nyújtja. A számlakiállítás aktív Budapest Pénzügyi Asszisztens regisztráció megléte esetén lehetséges.

4 A Kedvezmény elszámolása:
A kisvállalkozói számla megnyitását követően, amennyiben Ön a Budapest Pénzügyi Asszisztensből legalább egy darab számlát5 a banki számlanyitást követően 90 napon belül, de legkésőbb 2021. február 28-ig kiállít és ez a Bank felé igazolásra kerül, úgy ezt követően kerül sor az ügyfél által leszerződött számlacsomagban foglalt és az első 90 napban ügyfél által megfizetett banki díjak visszaadására. A Bank az ügyfél által választott csomagban foglalt díjak alapján az első 90 napra megfizetett banki díjat utólagosan fizeti vissza az ügyfél számláján a promóciós időszakot követő díjelszámolási napon. A Bank által kapott díjkedvezmény utáni adózásnak a rá irányadó adószabályok alapján új ügyfelünknek kell eleget tennie.

5 A kedvezmény igénybevételének feltétele a számlanyitástól számított 90 napon belüli, de maximum 2021. február 28-áig a Budapest Pénzügyi Asszisztens online számlázóból kiállított számla. A kedvezmény kifizetésének feltétele, hogy az ügyfél rendelkezzen élő kisvállalkozói számlával a kedvezmény kifizetésének időpontjában. A kedvezményre jogosító számla típusok: díjbekérő, előleg számla, számla, végszámla.

6 Az adatok a Google Play 2020. szeptember 24-i adatai alapján az Androidos felhasználók körében Budapest Bank értékelése 4,8.

A részleteket az „Új kisvállalkozói fizetési számlanyitást ösztönző promóciós hirdetmény” tartalmazza.

A számlacsomagra és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásra vonatkozó díjakról és egyéb költségekről részletes tájékoztatást a mindenkori „Budapest fix számlavezetési csomagokra vonatkozó hirdetmény kisvállalkozások részére” c. hirdetmény valamint a kisvállalkozások részére irányadó fizetési számlavezetésre kötött mindenkori Keretszerződésben foglalt hirdetmények és egyéb előírások tartalmazzák, és a jelen Hirdetményben nem szabályozott egyéb esetekben ezek rendelkezései irányadóak. Az egyes számlacsomagok fenntartásának alapfeltételére vonatkozó részletes tájékoztatást a Budapest fix számlavezetési csomagokra vonatkozó hirdetmény kisvállalkozások részére c. hirdetmény, valamint a mindenkori hatályos Vállalati ügyfelek és Kisvállalkozások részére szóló forint- és devizaszámla vezetési hirdetmény, továbbá a mindenkor hatályos Nem lakossági ügyfelek részére szóló Számlavezetési keretszerződés kártya hirdetmény tartalmazza.

Jelen ajánlat vonatkozásában új ügyfél az a kisvállalkozás, amely a Banknál pénzforgalmi számlával még nem rendelkezik, vagy a Banknál korábban megnyitott fizetési számlájának megszűnése/megszüntetése és az új fizetési számlanyitás között több mint 6 (hat) hónap telt el. A Bank kisvállalkozásnak tekint minden olyan vállalkozást (gazdálkodási formára való tekintet nélkül), amelynek az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladja meg a 300 millió forintot, illetve árbevételi adatoktól függetlenül valamennyi társasházat. A Bank a számlanyitási kérelmet minden esetben elutasítja, amennyiben az Ajánlott Vállalkozás ellen végrehajtási, csőd-, felszámolási, kényszertörlési vagy végelszámolási eljárás indult, vagy ezen eljárások bármelyikét kezdeményezik. A Bank fenntartja a jogot, hogy az akciós időszakot az ügyfél egyidejű hirdetményi tájékoztatásával a szolgáltatásokra vonatkozóan, részben, vagy egészben meghosszabbítsa.